Siirry pääsisältöön

Karvaisia sääriä luvassa, mutta myös jälkkärituoksuja


En suosittele karvakammoisille, enkä paljaan pinnan kammoksuville. Luvassa on karvaisia sääriä ja niiden sheivausta! Annamme kyytiä säärikarvoille ja lennätämme ne taivaan tuuliin. Tämän mahdollisuuden tarjoaa Waku organics tälle poppoolle.

Tiesitkö, että Wakulla on etuporras kanta-asiakkuudesta?! 
Jos ostat tuotteita vähintään 80 € edestä, saat ilmaisen toimituksen. 
Jos taas ostoksesi ovat vähintään 100 €, saat ilmaisen toimituksen ja yhden ajankohtaisen tuotteen kaupan päälle. Ajankohtainen tuote vaihtelee sesongittain.
Kolmas porras tarjoaa ostaessasi tuotteita vähintään 200 € edestä, ilmaisen toimituksen, ilmaisen tuotteet ja 5 % alennuksen tuotteista.


Minulla ostoskoriin sujahti mm. Aubreyn sheivaustuotteita, hiustuotteita, marmeladia... No, käydääs yksi asia kerrallaan läpi. Eli tämä sheivausasia. Wakulla on kahta erilaista sheivausvoidetta tarjolla, joista valitsin valkoinen tee ja sitrus. Hintaahan tällaisella on vaivaiset 5 euroa, joten ei ole hinnalla pilattua luonnonkosmetiikkaa! Ja hei, Aubrey! Huippulaatua! 

Todetakseni kumpi on parempi sheivauksessa kokovartalokarvoituksen.. Eikun siis täyden säärikarvan ajossa, tässä kohtaa astuu ystävyys kuvaan mukaan. Eiks ystävät tule apuun silloin, kun on hätä?! Hih. No, nyt oli. Eli, toiselle kemiallinen karvanpoistovoide, joka eräässä verkkokaupassa noin 9 euroa,  ja toiselle Aubreyn White tea & Citrus sheivausvoide Wakulta.  Näissä kuitenkin periaatteessa pitäisi olla aikalailla sama aika ja lopputulos. 


Ja eikun hommiin! Eka sudittiin 9 euron ihokarvojenpoistovoidetta, joka lupaa poistaa juurineen kaikkineen karvat pois ja jättää ihanan silkkiseksi ja hyvin aloe veran hoitamiksi sääret vain 5 minuutissa. Sama viiden minuutin aika kuuluu olevan riittävä kaikille.  

Vastaavasti toiselle laitettuna Aubreyn White tea & Citrus, jonka pakkauskoko on 118 ml. Hinta 5 euroa. Aubreyn sheivausvoide sisältää syväkosteuttavia ainesosia ja hedelmäuutteita, jotka hellivät ja suojaavat ihoa. Kuten luomujojobaöljyä, luomuoliiviöljyä sekä kookosöljyä. 


Kemiallista voidetta täytyi käyttää melkeinpä koko 100 ml:n tuubi yhdelle ihmiselle yhdellä kertaa. Ei siitä paljoa jäänyt jäljelle. Eli melkeinpä kertakäyttökampetta. Saa sillä lopulla vielä jotain pientä aluetta otettua, muttei missään nimessä edes yhtä säärtä! Mukana tulee kuitenkin levityslasta sekä jälkeen laitettava rauhoittava geeli. Pakkauskoko on himpun Aubreytä pienempi. 18 milliä siis. 

Aubreyn voide levitetään hieman kosteille säärille ja sheivataan itse höylällä pois. Höylä ei kuulu hintaan, joten sen joutuu ostamaan itse. Myöskään jälkeen laitettavia geelejä tässä ei lisänä ole mukaan, mutta sitä ei kyllä tarvitsekaan, koska voide itsessään kosteuttaa ja pehmentää. Kosteusvoidetta et välttämättä enää siis tarvitse erikseen laittaa. 


Aubrey sheivataan siis itse pois, joten suurin piirtein se 5 minuuttia tuossa meni ja suihkutus ja sienellä pesu riittää saamaan voiteen pois. Lopputulos oli sileä, pehmeä, miellyttävän tuoksuinen ja karvaton. 

Samaan aikaan kemiallista voidetta kokeiltiin lastalla poistaa, muttei se vielä olisi pois lähtenyt. Vain kihartui. Siispä 5 minuuttia ei riittänyt alkuunkaan. 15 minuutin kuluttua karvoja pystyi alkaamaan hankaamaan lastalla pois, mutta mikään kevyt pesu ei riittänyt. Kaiken lisäksi koko huoneisto lemusi pistävälle, pahanhajuiselle ja voimakkaalle aineelle, mikä oli kaukana Aloe verasta tai mistään muustakaan houkuttelevasta. 

Kun lopulta sääret olivat puhtaat voiteesta ja irtoavista karvoista, oli vielä otettava höylä esille ja poistettava muutamat kiinni pysyneet itsepäiset karvat. Jälleen pesu ja lopuksi kuivatuille jaloille rauhoittava ja pehmentävä geeli. Ei kyllä mieleeni ollut sekään tuoksu, mutta onneksi jo miedompi. 

Aubreyssä tuoksu on enemmän tuoksuvan voiteen tuoksuinen, eikä sheivaustuotteiden tuoksuinen. Hyvin sitruksinen, taitettu tuoksu jollakin. Valkoisella teellä? 

Vaikka periaatteessa kemiallisen poiston pitäisi olla helpompi, ja sheivausvoiteen työläämpi, niin itse olen sitä mieltä, etten noita karvoja polttavia juttuja itse ala käyttämään. Kyllä se käyttömukavuus ja nopeus sekä läsnäolijoidenkin tuoksuaistimus on paljon parempi tässä Aubreyn voiteessa. Ja se muuten on sen verran runsastakin vielä, että eihän sitä kulunut puoltakaan tuubia. 
Tämä siis oma kokemukseni näistä vaihtoehdoista. Jokainenhan tekee niinkuin itse tahtoo, jos edes sheivata haluaa. Eiks vaan!?


Koska halusin täyden suihkunautinnon molemmille sheivaajille, valitsin suihkuun kosteuttavan suihkugeelin Kivviltä, joka myös siis Wakun tuotteita. Myös näissä suihkugeeleissä on valinnanvaraa tuoksunkin suhteen, mutta Keltainen ruusu kuulosti samaan aikaan syntiseltä sekä ihastuttavalta. Sopii kaikille ihotyypeille puhdistamaan, kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Tämä suihkugeeli pesee sen verran hellästi, ettei ihon oma kosteus katoa. Ja ah sitä ihanaa tuoksua! 


Kotona oleva shampoo oli korjaavaa, joten hoitoainekin oli kiva valita sen mukaan. Siispä palataan jälleen Aubreyhin ja sieltä hoitoaine, joka tällä kertaa matkakoossa. Keratin Fix on korjaava hoitoaine, joka vahvistaa hiuksia ja soveltuu esimerkiksi lämpökäsiteltyjen hiusten hoitoon. Tässä yhdellä eurolla myydyssä hoitoaineessa on eksoottinen Desert Amber –tuoksu! Hiukset ovat käsittelyn jälkeen pehmeät ja sileämmät. 


Ja mitäpä olisi naisten ilta ilman suihkun jälkeistäkin tuoksutetta!

Kivvin ihanat vartalomarmeladit saa joko tällaisina pienempinä testikokoisina purkkeina tai isompina 120 millisinä purkkeina. Myös ihanat joululahjaideat joko yksitellen tai molemmat koot valmiina lahjapaketteina! Minun valintani nyt oli pienempi testikoko, sillä bergamotista on tulossa kovaa vauhtia lemppareitani, mutten ollut vielä ihan varma. Siksi pienempi ensin. Kokemustahan minulla marmeladeista jo on muuten, joten arvelinkin tämän voivan viedä jalat alta... Ei ihan kirjaimellisesti, mutta..


Vartalomarmeladi syväkosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Lisäksi tuoksu on niin ihana, että pidän tätä pikkupurkkia aina mukanani, jotta voin nuuhkia tätä kuten vanhoissa kotimaisissa elokuvissa ne rouvat pyörtyillessään sitä hajusuolaa. Se erohan tässä on, että tämä ei ole suolaa, eikä haise. Tämä on kaikille ihotyypeille sopiva vartalovoide ja se tuoksu, sitä ei vaan voi liikaa hehkuttaa! Te, jotka olette antautuneet vartalomarmeladeille, tiedätte, mistä puhun! Tämäkin tuote on vain 5 euroa, joten kätevä vaikka pikkujouluihin lahjaksi. 


Mitä tässä sen enempiä enää, kuin tuoksuvaa joulua suunnittelemaan. Niin ja karvatonta... Hah. 
Tykkäisiköhän joulupukki sheivausvoiteesta? Ainakin muori tykkäisi ja muistakin tämän postauksen tuotteista. Niin minä luulen. Ja vaikka hehkutankin aivan täpöllä, hehkutan pelkkää intoani näitä kohtaan. aivan yhtä lailla saat ostaa mistä tahdot ja mitä tahdot. Minun tehtäväni tuoda esille se, mikä minua ilahduttaa ja innostaa, on tehty. 

Yhteistyössä Wakun kanssa. perhoskoru on oma

Kommentit

mummo sanoi…
Pitäisköhän tuota Aubreyta kokeilla, kun en yhtään tykkää sheivauksesta, joten olisi edes miellyttävämpää tuolla tuotteella.
Minulla karvat vaan kihartuu noilla kemiallisilla aineilla :(
Kosteuttava sheivausvoide kuulostaa hyvältä, mutta on silti edullinen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…