Rocky road pannari ohje


Joko luit postaukseni turkkilaisesta pannarista? Kaikkihan sen tietävät, että suolaisen jälkeen tarvitaan tasapainotuksen vuoksi myös makeaa pannaria. Olenko edes ainoa, joka näin väittää herkkumaha lommollaan!? Tuskinpa. Jos olet yhtälailla herkkupeba, niin jatka lukemista. 

Hopottajana pääsin testaamaan uutukaista Myllyn paras pannukakkujauhoa, josta siis tein jo pellillisen suolukkaa, ja nyt esittelen sen makean versioni. Hopottajissa pääsen halutessani kokeilemaan uusia kiinnostavia asioita ja kertomaan niistä muillekin. Jos olet kiinnostunut Hopottamisesta, niin laitappa viestiä, niin laitan sinulle lisätietoa ja tutustumiseen linkin. 
somanyinspiration (at) gmail.com



Myllyn paras Pannukakkujauhoa saa päivittäistavarataloista, joiden valikoimaan se kuuluu. Hintaa pussilla on noin 2€. Yksi pussillinen riittää pellilliseen pannaria ja kaveriksi tarvitaan vain neste, rasva ja haluamasi lisukkeet. Olipa sitten hillo tai muut täytteet. On hyvää ihan ilmankin. 

Meillä tehtiin tarjolle myös tämä makea pannari, ja palaute oli erinomainen tälläkin kertaa. Raavas mies Cheekin taustoista saapui testaamaan pannarin ja kehui maasta taivaisiin. Pelkiksi sanoiksihan se ei jäänyt, sillä maistui. Tuskin huonoa olisi lisää ottanut, kun muutakin oli tarjolla! 

Myllyn paras on ollut joulunakin meidän suosikki, mutta myös iltapaloissa esim. nakkipiiloilla tai leivonnaisilla. Nyt pannaritestaus osoittautui takuuvarmaksi menestykseksi ja kestovierasvaraksi. Onhan kyseessä minulle erityisen tärkeä asia: LAKTOOSITTOMUUS! 

Tässä meidän resepti Rocky road pannarista.



Rocky road pannukakku

Tarvikkeet: 

Myllyn paras pannukakkujauho
9 dl täysmaitoa
Voita tai margariinia pussin ohjeen mukaan
M&M´s suklaarakeita
Paahdetut Cashew-pähkinät rouhittuna isoiksi palasiksi

Päälle: 

Vaahtokarkkeja palasina
Mansikkahilloa

Ohje: 

Tee taikina Myllyn paras pannukakkujauho-pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää taikinaan suklaarakeet ja cashew-pähkinäpalaset. 
Laita uuni lämpiämään ja anna taikinan turvota sen aikaa. 
225 asteessa n. 20 min. 
Kun pannari on pois uunista, ripottele vaahtokarkit päälle sulamaan. 
Halutessasi voit jälkilämmössä antaa sulaa nopeammin, mutta varo ettei kypsy liikaa! 
Tarjoile lämpimänä, ja mansikkahilloa päälle. 

Vinkki: 
Kokeile myös esim. trio- tai vanilja/suklaa/mansikkajäätelön kanssa




Kovin isoja vaahtaripalasia ei kannata laittaa, jotta sulavat hyvin. suklaarakeet ja pähkinät katoavat taikinan sisuksiin, mutta...


...pohjapuoli on eksoottisen näköistä. Maku taivaallista! Tämä pannukakku uppoaa niinlapsille kuin aikuisillekin ja sen verran makeaa, että pari palaa menee, mutta ei välttämättä enempää kaipaa. On siis erinomainen vierasvara tai herkkupäivän leivonnainen. Nopeakin, sillä uunissa 20 minsaa. Kun kaveri soittaa, että paas kahvit kiehumaan, niin hyvin kerkee samalla laittaa pannarin uuniin... well.. ellei kaveri naapurioven takaa tule. :D Mutta jos niinkin olisi, jotta naapuri tulisi, niin siinähän kerkee samalla Hopottaa tai höpöttää. ;) 


Harmittaa, kun tämä kuva meni mönkään, mutta hei, mitään negatiivista ei löydetty pannarijauhosta! 


Oletko jo kerennyt testata Myllyn paras pannukakkujauhoja tai mikä sinun suosikkisi on Myllyn parhaalta? 

yhteistyössä Hopottajat ja Myllyn paras

Kommentit

Voi Jenni... :) Maku onneksi on ratkaiseva tekijä. Herkulta kuulostaa sinunkin ohjeesi.
Erikoinen yhdistelmä, mutta varmasti makoisa.
Kivaa viikonloppua!
Rocky roadhan on hyvinkin suosittu monissa asioissa, joten mikä jottei pannukakussakin. Olihan se testattava ja kannatti
Susanna sanoi…
Mielenkiintoisen makoisalta kuullostaa ;)) meikäläinen tällä hetkellä karppaa eli täytyy jättää testaus tuonnemmaksi...mukavaa viikonloppua teille sinne!
Kumpikin ollaan dieetin siis. Minä yritän nostaa annoskoko 1400-1500kaloriin. Pitää syödä enemmän kuin aiemmin
Kuulostaapa mielenkiintoiselta.

Makoisaa ja ihanaa viikonloppua.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ni uijui mikä mahtis idea, tykkään ja niin tykkäisi kuule muksutkin. Olen testannut noita jauhoja, oikaisen usein niillä, kun saan päähäni, että tänän on lettupäivä. Herkullisia hetkiä Viltsu <3
maikki sanoi…
Vau, kuulostaapa herkulliselta! Mulla on vielä toinen pannaripussi kokeilematta, joten täytyy kyllä testata jotain tämän tyyppistä! :D
tiia, joskus on ihan hyvä oikaistakin. Hyvä vanhemmuus ei tarkoita aina kaikkea alusta asti tehdä, vaan että voidaan myös olla läsnä. :)
Maikki, Olen myyty! Suosittelen!