Siirry pääsisältöön

Blogini muuttui. Ohjeita!

Tarkkasilmäiset huomaavatkin varmasti, että blogissani on tehty muutoksia.
Jollet kuitenkaan vielä ole kerennyt huomata, tai olet uusi täällä, kerronpas mitä tein.

Niin ja ensin iso kiitos uusillekin lukijoilleni! KIITOS!
Toivottavasti blogini antaa sinulle iloa ja nautintoa. Kivan pysähdyspaikan, jossa pysähtyä ja viihtyä. Pohtia asioita.Blogini on siis muovautunut. Ei paljoa, mutta hieman.


 1. VÄLILEHDET: Välilehtien pinkki aika on ohi. Nyt kokonaisuutta yhdistäen nekin ovat tummanpunaiset.
 2. KYSELY: Laitoin oikeaan sivupalkkiin kyselyn. MITEN LÖYSIT BLOGIINI?!
  Ole kiltti, ja klikkaa kerran sitä vaihtoehtoa, joka sinuun sopii.
  -Uudet ja vanhat lukijat! Myös kertakävijät! KAIKKI!
  Ja jos vastauksesi on JOKIN MUU, kommentoisitko minulle, mistä kautta löysit blogiini.

  Klikkauksesi ei paljasta minulle, kuka olet. Ei mitään muuta tietoa, kuin täysin nimettömänä listan, moniko on löytänyt mitäkin kautta tänne. Tämä on siis täysin turvallista! Mutta minulle tärkeää!
 3. JÄRJESTYS: Hieman vaihtelin kuvakkeiden paikkaa.
  Esim. Lukijaksi pääsee liittymään selkeämmin ja kaikki hienot kunniamaininnat ovat omana ryhmänään blogin alalaidassa. Näin löytyvät helpommin, eikä haaste-kuvakkeet ja blogipalkinnot mene sekaisin.
 4. SEURAA MINUA: Voit nyt seurata minua helposti myös Pinterestin ja Instagramin kautta, sillä lisäsin suorat linkkinapit blogin oikeaan reunaan. Nimimerkkini on Viltsumari.
 5. ATC:T/HAASTEET/ARVONNAT: Edelleen löydät vapaat atc:t oikeasta reunasta. Samoin uusimman haasteen kuvakkeen.
  Arvonnathan ovat omana sivunaan yläreunassa.
  Ylhäällä myös Esittelysivuni jne. Tutustu blogiini kaikessa rauhassa!
 6. BLOGIKIRJOITUKSET: Etusivulla näkyy nyt vain 2 viimeisintä bloggaustani.
  Se ei tarkoita sitä, ettenkö voisi julkaista samana päivänä useampaa bloggausta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse harmitella, vaikket kerennyt lukemaan ja näkemään aikaisempaa kirjoitustani, sillä keinoja on useita löytää ne edelleenkin.


Tässä vaihtoehtoja: 


Kun olet lukenut postaukseni ja haluat seuraavaan, piilossa olevaan postaukseen, klikkaa VANHEMMAT TEKSTIT-kohtaa. 


Voit myös etsiä tiettyä asiaa blogistani. Esimerkiksi jos tahdot löytää vain minun tekemiini  atc-kortteihin liittyvät postaukset. 

Mene blogini alalaitaan. 
Sieltä löydät HUIPPUHETKENI. 
Etsi haluamasi aihealue ja klikkaa sitä. 

Esimerkiksi ATC-KORTIT avaa sinulle kaikki ne postaukset, joissa on hakusanana ATC-KORTIT. Huippuhetkeni-kohdasta näet myös, montako aiheeseen liittyvää postausta on koko blogiini kirjattu. ATC-KORTIT-aiheella löytyi tätä kirjoittaessani 296 postausta aiheesta. 
Sinulle ne avautuvat uusimmasta vanhimpaan.

Pääset tästä pois aina painamalla ETUSIVU tai valitsemalla jonkin toisen blogikirjoitukseni tai välilehden. Blogini oikeassa sivupalkissa on toisenlainen hakukenttä. BLOGIARKISTO.
Näet kuluvan kuukauden aikana julkaisemani postaukset otsikoittain allekkain. 
Valitse, mitä tahdot lukea ja klikkaa sitä otsikkoa. Sinulle avautuu kyseinen bloggaus. 

Pääset tästä pois aina painamalla ETUSIVU tai valitsemalla jonkin toisen blogikirjoitukseni tai välilehden. 

Voit myös käyttää HAKUa. Kirjoita jokin hakusana hakusanakenttään ja hae. 


Jos kelaat alaspäin blogia ihan pikkuisen vain, huomaat, että Blogiarkistossa on myös kuukausia joiden perässä musta luku suluissa JA vuosilukuja ja niiden perässä mustalla numeroita. 
Kyseisen kuukauden kaikki postaukseni ovat sen kuukausi-nimikkeen takana.

Tätä kirjoittaessani maaliskuussa olin tehnyt 59 postausta! 

Samoin edellisten vuosien KAIKKI bloggaukset ovat oman vuosiluvun takana ja niitä on kaiken kaikkiaan sen mustan suluissaolevan luvun verran. 
Esimerkiksi 2013 kirjoitin 682 postausta!

Klikatessasi vuosilukua, sinulle avautuu samanlainen kuukausiluettelo, kuin tälle vuodellekin on. Voit valitsemaasi kuukautta klikkaamalla avata tietyn kuukauden bloggaushistorian ja etsiä sieltä haluamaasi kirjoitusta. KYSY, jos kysyttävää! 
Tehdään blogista entistäkin parempi paikka viettää aikaa! SINUNKIN arvokasta aikaasi! 

Jokainen kommentti on tärkeä. 
Ruusuista saan voimaa. Risuista opin paremmaksi.
Kaikki asiaton aiheuttaa turhaa mielipahaa ja se kuvastuu blogiinikin. 
Tästä syystä anonyyminä ei voi kommentoida enää. 

En kuitenkaan jää suunsoittoa miettimään pitemmäksi aikaa. 
Se on hänen ongelmansa, jos hänelle ei ole opetettu käytöstapoja, aikuiselle ihmiselle,  ja on paha olla itsensä kanssa! 
Minä olen vastuussa vain omista sanoistani ja teoistani. En muiden raukkamaisesta käytöksestä.Halauksin, Viltsu

Kommentit

Maca sanoi…
Sinä oletkin tehnyt ison työn, ainakin se olisi minulle iso! Onnea edelleen blogillesi! Ensi vuotta odotellen.
Tiia K sanoi…
Näyttää upealta ja hieno tuo punainen väri. Ja hienoa että koru on säilynyt. Vastasin kyselyyn ilman muuta ja aloin seuramaan Pinterestissä, mutta jos jaksat joskus neuvoa, niin miten saan omaan blogiini tuon Pinteresthärpäkkeen.

Onneksi olkoon hienon näköisestä blogista ja tosi hieno miten nuo palkit on hienosti ja nätisti kaikki rivissä tuolla ylhäällä.

Kauniita unia. <3

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…