Siirry pääsisältöön

Blogini muuttui. Ohjeita!

Tarkkasilmäiset huomaavatkin varmasti, että blogissani on tehty muutoksia.
Jollet kuitenkaan vielä ole kerennyt huomata, tai olet uusi täällä, kerronpas mitä tein.

Niin ja ensin iso kiitos uusillekin lukijoilleni! KIITOS!
Toivottavasti blogini antaa sinulle iloa ja nautintoa. Kivan pysähdyspaikan, jossa pysähtyä ja viihtyä. Pohtia asioita.Blogini on siis muovautunut. Ei paljoa, mutta hieman.


 1. VÄLILEHDET: Välilehtien pinkki aika on ohi. Nyt kokonaisuutta yhdistäen nekin ovat tummanpunaiset.
 2. KYSELY: Laitoin oikeaan sivupalkkiin kyselyn. MITEN LÖYSIT BLOGIINI?!
  Ole kiltti, ja klikkaa kerran sitä vaihtoehtoa, joka sinuun sopii.
  -Uudet ja vanhat lukijat! Myös kertakävijät! KAIKKI!
  Ja jos vastauksesi on JOKIN MUU, kommentoisitko minulle, mistä kautta löysit blogiini.

  Klikkauksesi ei paljasta minulle, kuka olet. Ei mitään muuta tietoa, kuin täysin nimettömänä listan, moniko on löytänyt mitäkin kautta tänne. Tämä on siis täysin turvallista! Mutta minulle tärkeää!
 3. JÄRJESTYS: Hieman vaihtelin kuvakkeiden paikkaa.
  Esim. Lukijaksi pääsee liittymään selkeämmin ja kaikki hienot kunniamaininnat ovat omana ryhmänään blogin alalaidassa. Näin löytyvät helpommin, eikä haaste-kuvakkeet ja blogipalkinnot mene sekaisin.
 4. SEURAA MINUA: Voit nyt seurata minua helposti myös Pinterestin ja Instagramin kautta, sillä lisäsin suorat linkkinapit blogin oikeaan reunaan. Nimimerkkini on Viltsumari.
 5. ATC:T/HAASTEET/ARVONNAT: Edelleen löydät vapaat atc:t oikeasta reunasta. Samoin uusimman haasteen kuvakkeen.
  Arvonnathan ovat omana sivunaan yläreunassa.
  Ylhäällä myös Esittelysivuni jne. Tutustu blogiini kaikessa rauhassa!
 6. BLOGIKIRJOITUKSET: Etusivulla näkyy nyt vain 2 viimeisintä bloggaustani.
  Se ei tarkoita sitä, ettenkö voisi julkaista samana päivänä useampaa bloggausta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse harmitella, vaikket kerennyt lukemaan ja näkemään aikaisempaa kirjoitustani, sillä keinoja on useita löytää ne edelleenkin.


Tässä vaihtoehtoja: 


Kun olet lukenut postaukseni ja haluat seuraavaan, piilossa olevaan postaukseen, klikkaa VANHEMMAT TEKSTIT-kohtaa. 


Voit myös etsiä tiettyä asiaa blogistani. Esimerkiksi jos tahdot löytää vain minun tekemiini  atc-kortteihin liittyvät postaukset. 

Mene blogini alalaitaan. 
Sieltä löydät HUIPPUHETKENI. 
Etsi haluamasi aihealue ja klikkaa sitä. 

Esimerkiksi ATC-KORTIT avaa sinulle kaikki ne postaukset, joissa on hakusanana ATC-KORTIT. Huippuhetkeni-kohdasta näet myös, montako aiheeseen liittyvää postausta on koko blogiini kirjattu. ATC-KORTIT-aiheella löytyi tätä kirjoittaessani 296 postausta aiheesta. 
Sinulle ne avautuvat uusimmasta vanhimpaan.

Pääset tästä pois aina painamalla ETUSIVU tai valitsemalla jonkin toisen blogikirjoitukseni tai välilehden. Blogini oikeassa sivupalkissa on toisenlainen hakukenttä. BLOGIARKISTO.
Näet kuluvan kuukauden aikana julkaisemani postaukset otsikoittain allekkain. 
Valitse, mitä tahdot lukea ja klikkaa sitä otsikkoa. Sinulle avautuu kyseinen bloggaus. 

Pääset tästä pois aina painamalla ETUSIVU tai valitsemalla jonkin toisen blogikirjoitukseni tai välilehden. 

Voit myös käyttää HAKUa. Kirjoita jokin hakusana hakusanakenttään ja hae. 


Jos kelaat alaspäin blogia ihan pikkuisen vain, huomaat, että Blogiarkistossa on myös kuukausia joiden perässä musta luku suluissa JA vuosilukuja ja niiden perässä mustalla numeroita. 
Kyseisen kuukauden kaikki postaukseni ovat sen kuukausi-nimikkeen takana.

Tätä kirjoittaessani maaliskuussa olin tehnyt 59 postausta! 

Samoin edellisten vuosien KAIKKI bloggaukset ovat oman vuosiluvun takana ja niitä on kaiken kaikkiaan sen mustan suluissaolevan luvun verran. 
Esimerkiksi 2013 kirjoitin 682 postausta!

Klikatessasi vuosilukua, sinulle avautuu samanlainen kuukausiluettelo, kuin tälle vuodellekin on. Voit valitsemaasi kuukautta klikkaamalla avata tietyn kuukauden bloggaushistorian ja etsiä sieltä haluamaasi kirjoitusta. KYSY, jos kysyttävää! 
Tehdään blogista entistäkin parempi paikka viettää aikaa! SINUNKIN arvokasta aikaasi! 

Jokainen kommentti on tärkeä. 
Ruusuista saan voimaa. Risuista opin paremmaksi.
Kaikki asiaton aiheuttaa turhaa mielipahaa ja se kuvastuu blogiinikin. 
Tästä syystä anonyyminä ei voi kommentoida enää. 

En kuitenkaan jää suunsoittoa miettimään pitemmäksi aikaa. 
Se on hänen ongelmansa, jos hänelle ei ole opetettu käytöstapoja, aikuiselle ihmiselle,  ja on paha olla itsensä kanssa! 
Minä olen vastuussa vain omista sanoistani ja teoistani. En muiden raukkamaisesta käytöksestä.Halauksin, Viltsu

Kommentit

Maca sanoi…
Sinä oletkin tehnyt ison työn, ainakin se olisi minulle iso! Onnea edelleen blogillesi! Ensi vuotta odotellen.
Tiia K sanoi…
Näyttää upealta ja hieno tuo punainen väri. Ja hienoa että koru on säilynyt. Vastasin kyselyyn ilman muuta ja aloin seuramaan Pinterestissä, mutta jos jaksat joskus neuvoa, niin miten saan omaan blogiini tuon Pinteresthärpäkkeen.

Onneksi olkoon hienon näköisestä blogista ja tosi hieno miten nuo palkit on hienosti ja nätisti kaikki rivissä tuolla ylhäällä.

Kauniita unia. <3

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…