Siirry pääsisältöön

ARVONTA SUORITETTU!


Inspiration blogi on nyt 2 vuotta ja sen kunniaksi blogissani on ollut käynnissä 2v-arvonta. 

Hyvää syntymäpäivää, sinulle blogini, hyvää syntymäpäivää toivotan....

arvonta on päättynyt 27.8.2014!!


Aloitin arvonnan 29.7.2014, eli noin kuukausi sitten. Kuukaudessa Inspirationia on käyty katsomassa peräti 10 442 kertaa! Se tarkoittaa sitä, että kävijälaskuri ponkaisi yli 100 000:n! Tarkalleen nyt: 105 284,. Tämä ON HUIKEAA! KIITOS!

Super salt balanse-tuotekirjoitukseni on yhä ykkössijalla. Käytän yhä tätä tuotetta jatkuvasti ja se auttaa minua. Kaikki luontaistuotteet ovat yksilöllisiä. Kenelle sopii, kenelle ei. Minä maksan tuotteen siis ihan omilla rahoillani, eikä se ole koskaan minulle ollut tuotetestausta. Toin vaan kokemukseni julki kerran. Kannatti.

Toka sijan saa suosituksi noussut Inspiration haastaa!- haaste, jossa askarrellaan aakkosten ja värien mukaan atc-kortteja. Uskollisesti porukka jaksaa olla mukana. Joka kuukausi arvonta kaikkien kuukausiarvontaan osallistuneiden kesken. Vuoden vaohteessa sitten arvon jotain hieman parempaa(?), mitä minipalkinnot ovat kuukausittain.

On aivan mahtavaa saada huomata Inspirationin kasvattavan suosiotaan. KIITOS IHANAT! 
Tuolla arvonta-sivullani on myös käynnissä oleva kommentointi-kisa. ;) 

Mistä te blogissani tykkäätte eniten? 

askartelujutut ovat mieleeni!:)

Mielestäni blogissa on parasta ihanan aito ja suora elämänkokemus, joka tulee esiin rehellisissä ja ajatuksia herättävissä postauksissa (nämä siis omia suosikkejani!). Kaikki kunnia täysin siis bloggaajalle itselleen, joka on rakentanut persoonallisen ja itsensä näköisen valtakunnan - siksi itse kuulun lukijakuntaan.


Blogissa on parasta yllätyksellisyys: Ikinä ei voi etukäteen olla varma, mitä tulee seuraavaksi. Ja olen lukijasi, koska meissä on paljon samaa. 


Minä piipahtelen täällä koska olet rakas sielunsisareni. Blogisi on tosi monipuolinen ja yllätyksiä täynnä.

Blogissasi on parasta aidot tekstit ja siksi blogiasi luenkin.

Parasta on inspiroivat tekstit ja niitä lähinnä blogistasi haenkin =).

Minäkin taidan kallistua tuonne aitojen ja suoraan sydämestä kirjoitettujen tekstien puolelle.

Parasta aitous, monipuolisuus...Alunperin käsitöiden kannalta olen tainnut liittyä lukijaksi, mutta ajan mittaan tekstit ovat temmanneet mukaansa..

Kiinnostavinta blogissasi on positiivisella asenteella, avoimesti kirjoitettu rehellinen elämänmakuinen teksti ja tietysti ATC-kortit myös!

1. Mm tuotearvostelut
2. Mielenkiintoinen, monipuolinen blogi ja kiva kirjoitustyyli :)

Tykkään kovasti kun et ole diipadaapa-bloggaaja. Annat elämän näkyä ja kuulua. On ylämäkiä on alamäkiä ja jaat kummatkin kohdat tiestä meidän lukijoiden kanssa :)

Poikkean usein blogissasi koska se on mielenkiintoinen ja erilainen.Kädentaitosi näkyvät ja kiinnostavat.


Löysin blogisi kortteilun kautta ja olen löydöstäni iloinen.
Blogissasi miellyttää elämänmakuinen teksti ja positiivinen asenne, avoimuus ja tietenkin ATC-kortit ja käsityöt.
Juuri näistä syistä luen blogiasi. Jotkut teksteistäsi koskettavat ja jotkut yllättävät.

Etsin googlella tuunaus-aiheisia blogeja ja tämä tuli yhtenä vastaan, siksi liityin mukaan :)

Parasta blogissasi on valtava luovuus ja uudenlaiset ideat. Seuraan sen takia, että tykkään ihastella kädentaitojasi.


Elämänmakuinen blogi. Inspiroiva.Näyttää siis siltä, että blogiani luetaan nimenomaan kirjoitusteni ja askartelujeni sekä monipuolisuuden vuoksi. Huh, hyvä tietää, sillä se kannustaa jatkamaan samalla linjalla !KIITOS kaikille arvontaan palautteen jättäneille! 
Nyt  pitemmittä puheitta, kuka saa kuvan palkinnon?
 Random-herra.. Kerro meille!

Jokaisen arpamäärä muutettu numeroiksi. Voittajan numeron kohdalla lukee nimi: 

MAARIA


Onneksi olkoon! 

Palkinto lähtee tulemaan sinulle, kunhan saan osoitteesi. somanyinspiration@gmail.com

Jos jostain syystä voittajaa ei saada kiinni 8.9.2014 mennessä, suoritan uuden arvonnan.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…