Siirry pääsisältöön

Joulukalenteriarvonta


Kiitos kaikille "joulukalenteriini" osallistuneille! Luukut varattiin ihan hetkessä kaikki! Tänään sain viimeiset 2 luukkua postista. Ihan huikean ihanan näköisiä paketteja odottaa joulukuuta tuossa 24 kappaletta! KIITOS! Nyt on joulu tulossa ja tiedän, että voin jännittää joka ikinen päivä aattoon asti! Ihania olette!

Kuten mainitsinkin alkuun, itse en kortteja ja lahjoja lähettele, koska yritämme saada kummilapsille ja omalle lapselle joululahjat hankittua ja yritämme saada jouluksi ruuat, siis ne herkkuruuat, itsellemme. Lisäksi tulossa on se voittamani ulkomaan matka, josta jo kyseltykin on, että koska koska. Ajankohta on vielä auki, mutta lahjakortti on voimassa 3 vuotta, joten ei tässä kiirettä ole. ;) Ensin on hoidettava passiasiat, rokotukset, matkavakuutukset, tutkittava tarjontaa tarkemmin ja mietittävä, onko tärkeämpää 5 tähden hotelli kera kaikkien herkkujen vai esim. lentojen kesto, matkan pituus, mitä haluamme matkaltamme, jne jne. Ja minne?! Matkarahat ostoksiin on saatava kasaan... Eli syitä riittää sille, että säästettävä on. (esim. hepatiitti A-rokotus kahdelle maksaa kaiken kaikkiaan 160 euroa!) se on meillä kuukauden ruokabudjetti, kahdelle!

Niin, en siis lähettele lahjoja, mutta lupasin arpoa yhdelle osallistujalle joululahjan! Olen kerännyt kasaan omaa pakettiani ja tässä se nyt on! yksi onnekas joulukalenteriluukun lähettänyt voittaa siis tämän kaiken:


Askartelusiimaa, korttikuvioita, timanttinauhaa, erilaisia koristeita, helmisydänsolkia, paljetteja, roikkulikorun,.....


...paketin korttipohjia, leimasinsetin sekä cd-postikortin. 

Kenellekkäs tämä kaikki sitten lähteekään?

Hahaa! Ensin kurkistus paketteihin, jotka lähetitte minulle! 


Huh huh! Jännittävää!
Viime vuoteen verrattuna pakettien koot ovat tänä vuonna isompia ja nyt ei tullut mystisiä nimettömiä ja luukuttomia paketteja yhtään. Viime vuonnahan oli yksi sellainenkin paketti, mistä en koskaan saanut tietää mikä luukku ja keneltä tai kuka ja miksi lähetti sen. 

Pakettien piti olla perillä 12.11. 2013, mutta tosiaan viimeiset sain tänään. Siitä syystä, että osa venyi ja viipyi ja arvontakin sitten viipyi, päätin antaa ajoissa lähettäneille extra-arpaliput. Yksi jokaiselle lisää siis.  Siispä arpalippujen määrä kohosi 24 arvasta 37 arpaan! Ja ennenkuin kukaan harmistuu tästä, mielestäni olin oikeudenmukainen ajoissa toimineiden suhteen ja myös siinäkin, että jokaisen odotin mukaan arvontaan! en siis hylännyt yhtään arpaa. Eiköhän tämä näin ole ihan hyvä. 

Tässä saamasi arpalippuset:

1. "Riina" 
2. "Weba" 
3. "Minna" 
4. "Miukula" 
5. "-Maiju-" 
6. "Tuula" 
7. "Teea K." 
8. "Kataris" 
9. "Maca" 
10. "Enkuli" 
11. "Susanna" 
12. "Tuula" 
13. "Phedra" 
14. "Katja" 
15. "Weba" 
16. "Miukula" 
18. "Paula" 
19. "Sihu" 
20. "Teea K." 
22. "Maca" 
23. "Riina" 
24. "Phedra" 
25. Riina
26. Weba
27. Minna
28. Miukula
29. Tuula
30. Teea K. 
31. Kataris
32. Maca
33. Susanna
34. Phedra¨
35. Katja
36. Paula
37. Sihu

Voittajaksi arvottu numero on.....

Onnea ENKULI! Sinulle tulee ensi viikolla siis tuo yllä esittelemäni kahden kuvan joulupaketti. :)

Ja koska olen höveliäällä päällä, ylläripalkinto vielä! Nimittäin 5€:n lahjakortti, jonka voit käyttää tuotteisiini! Sen saa numero....

Eli Katja! Onnea sinullekin!

Kiitos kaikille ja hyvää pikkujoulunjen aikaa! Joulukuussa avataan yhdessä kaikki paketit! 

Kommentit

IIIK MITEN IHANAA. KIITOS KIITOS ONNETTARELLE
Laitoin voittojuttuni blogiin. Kiitos vielä ha halauksia.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…