Siirry pääsisältöön

Joulukalenteriarvonta


Kiitos kaikille "joulukalenteriini" osallistuneille! Luukut varattiin ihan hetkessä kaikki! Tänään sain viimeiset 2 luukkua postista. Ihan huikean ihanan näköisiä paketteja odottaa joulukuuta tuossa 24 kappaletta! KIITOS! Nyt on joulu tulossa ja tiedän, että voin jännittää joka ikinen päivä aattoon asti! Ihania olette!

Kuten mainitsinkin alkuun, itse en kortteja ja lahjoja lähettele, koska yritämme saada kummilapsille ja omalle lapselle joululahjat hankittua ja yritämme saada jouluksi ruuat, siis ne herkkuruuat, itsellemme. Lisäksi tulossa on se voittamani ulkomaan matka, josta jo kyseltykin on, että koska koska. Ajankohta on vielä auki, mutta lahjakortti on voimassa 3 vuotta, joten ei tässä kiirettä ole. ;) Ensin on hoidettava passiasiat, rokotukset, matkavakuutukset, tutkittava tarjontaa tarkemmin ja mietittävä, onko tärkeämpää 5 tähden hotelli kera kaikkien herkkujen vai esim. lentojen kesto, matkan pituus, mitä haluamme matkaltamme, jne jne. Ja minne?! Matkarahat ostoksiin on saatava kasaan... Eli syitä riittää sille, että säästettävä on. (esim. hepatiitti A-rokotus kahdelle maksaa kaiken kaikkiaan 160 euroa!) se on meillä kuukauden ruokabudjetti, kahdelle!

Niin, en siis lähettele lahjoja, mutta lupasin arpoa yhdelle osallistujalle joululahjan! Olen kerännyt kasaan omaa pakettiani ja tässä se nyt on! yksi onnekas joulukalenteriluukun lähettänyt voittaa siis tämän kaiken:


Askartelusiimaa, korttikuvioita, timanttinauhaa, erilaisia koristeita, helmisydänsolkia, paljetteja, roikkulikorun,.....


...paketin korttipohjia, leimasinsetin sekä cd-postikortin. 

Kenellekkäs tämä kaikki sitten lähteekään?

Hahaa! Ensin kurkistus paketteihin, jotka lähetitte minulle! 


Huh huh! Jännittävää!
Viime vuoteen verrattuna pakettien koot ovat tänä vuonna isompia ja nyt ei tullut mystisiä nimettömiä ja luukuttomia paketteja yhtään. Viime vuonnahan oli yksi sellainenkin paketti, mistä en koskaan saanut tietää mikä luukku ja keneltä tai kuka ja miksi lähetti sen. 

Pakettien piti olla perillä 12.11. 2013, mutta tosiaan viimeiset sain tänään. Siitä syystä, että osa venyi ja viipyi ja arvontakin sitten viipyi, päätin antaa ajoissa lähettäneille extra-arpaliput. Yksi jokaiselle lisää siis.  Siispä arpalippujen määrä kohosi 24 arvasta 37 arpaan! Ja ennenkuin kukaan harmistuu tästä, mielestäni olin oikeudenmukainen ajoissa toimineiden suhteen ja myös siinäkin, että jokaisen odotin mukaan arvontaan! en siis hylännyt yhtään arpaa. Eiköhän tämä näin ole ihan hyvä. 

Tässä saamasi arpalippuset:

1. "Riina" 
2. "Weba" 
3. "Minna" 
4. "Miukula" 
5. "-Maiju-" 
6. "Tuula" 
7. "Teea K." 
8. "Kataris" 
9. "Maca" 
10. "Enkuli" 
11. "Susanna" 
12. "Tuula" 
13. "Phedra" 
14. "Katja" 
15. "Weba" 
16. "Miukula" 
18. "Paula" 
19. "Sihu" 
20. "Teea K." 
22. "Maca" 
23. "Riina" 
24. "Phedra" 
25. Riina
26. Weba
27. Minna
28. Miukula
29. Tuula
30. Teea K. 
31. Kataris
32. Maca
33. Susanna
34. Phedra¨
35. Katja
36. Paula
37. Sihu

Voittajaksi arvottu numero on.....

Onnea ENKULI! Sinulle tulee ensi viikolla siis tuo yllä esittelemäni kahden kuvan joulupaketti. :)

Ja koska olen höveliäällä päällä, ylläripalkinto vielä! Nimittäin 5€:n lahjakortti, jonka voit käyttää tuotteisiini! Sen saa numero....

Eli Katja! Onnea sinullekin!

Kiitos kaikille ja hyvää pikkujoulunjen aikaa! Joulukuussa avataan yhdessä kaikki paketit! 

Kommentit

IIIK MITEN IHANAA. KIITOS KIITOS ONNETTARELLE
Laitoin voittojuttuni blogiin. Kiitos vielä ha halauksia.

KUUKAUDEN TOP 3

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…

Kuopio, Suomi Finland

Kuopio on kotini. En voisi kuvitella asuvani jossain muualla, pienessä tai suuren suuressa kylässä tai kaupungissa tällä hetkellä, jos koskaan. Toki joskus haaveilen muutosta Turkkiin, mutta silti Kuopio on ja tulee olemaan minun Suomen kotini. 
Tiedän kyllä, mitä ne kylät ja cosmopolitat pitävät sisällään ja houkutuksia on kaikkialla, mutta on myös nähtävä lähelle ja löydettävä houkutuksia myös omasta kodista. Aina ei pidä olla tarvetta saada lisää ja lisää tullakseen onnelliseksi. Minulla on jo kaikkea! 

Kuopio ei ole syntymäkaupunkini ja olen asunut muissakin kaupungeissa ja elänyt oman aikani pitäjilläkin. Kuopio oli kuitenkin haaveeni jo lapsena ja tänne tulin sen jälkeen, kun olin nähnyt ensin muutakin Suomea. Enkä ole katunut. Täältä löytyi myös elämäni nainen, jota kutsun blogissa Muruseksi. 

Shoppailumahdollisuudet ovat runsaat. Matkus shopping center tunnetaan myös nimellä Ikano tai Ikea. Tämä pitää sisällään muutakin kuin pelkästään ison kaksikerroksisen Ikean. Kauppoja ja…