Siirry pääsisältöön

Tekosyitä ja aktiviteettejä

Ihminen on syntynyt elämään,
ei valmistautumaan elämää varten.

-Boris Pasternak


Haluan elää jokaisen päivän niin hyvin, kuin vaan voin. Haluan oppia uutta, kokea asioita, joista saan jotain, tehdä sellaista, mistä pidän. Haluan sanoa illalla, että olipas ihana päivä. Haluan ruokkia elämännälkäistä itseäni ja huokaistessani viimeisen kerran, ajatella, että olipas elämä. Kukaan muu ei sitä tee puolestani kuin minä itse. Elä elämääni!

Tottakai varallisuus vaikuttaa siihen, etten voi hypätä lentokoneeseen ja lähteä maailmaa valloittamaan. Ilmaiseksi pääsen kuitenkin metsään! Voimani eivät riitä aerobiciin tai body pumppiin, mutta ne riittävät tarttumaan imuriin ja pitämään kotimme kauniina! Pienet lapset ovat varmasti este lähtemään juhlimaan, mutta voithan aina laittaa juhlat kotiin! Lapset auttavat sinua mielellään kattamisessa, leipomisessa ja rakastavat roolileikkejä, pukuloistoa, koreilua! Olet töissä päivät pitkät, etkä jaksa enää kotona mitään... Niin... Jaksaisitkos tehdä itsellesi jalkakylvyn kuitenkin? Laittaa sinne tippa tai kaksi eteeristä öljyä? Heittäytyä lempitelkkarisarjasi äärelle jalkakylvyn kera? Tai lukea ihanan, parin euron aikakauslehden tarjouksesta? Nauttia samalla lasin punaviiniä? Kermaleivoksen? Kertoa puolisollesi, että rakastat häntä yli kaiken? Minulla ei ole varaa ostaa lehtiä tai tilata niitä. siksi tämä lahjoitus tuntuu NIIN epätodelliselta, että huh ja vielä kerran huh! Katsokaa nyt, kuinka valtava määrä ihania lehtiä! Noissa on niin paljon kaikkea! 

Tämä koko satsi oli roskikseen menossa. Onneksi henkilö tuumasi, että siivoaa ne pois. Siitäkös innostuneena meitä lehdettömiä alkoi vaatia osaansa. ;) Tuumasimme porukalla, että JOS mahdollista, hakisimme ne häneltä. Yksi halusi käsityölehdet, toinen vauva-aiheiset, kolmas kiinnostui jouluisista, minulle kelpasivat ne, mitä muut eivät ota. 

Henkilö lahjoitti minulle 2 kassillista lehtiä! Sama määrä meni muillekin, kolmelle! Ja kaikki ne olisivat menneet muuten roskiin! APUA!

Tein itselleni päätöksen, että jokainen juttu, mitä noilla lehdillä teen, kirjaan ylös listaksi ja sitten, kun lehdet ovat loppuun koluttu, roskissa, sitten toimitan listan HENKILÖLLE. Haluan osoittaa sillä listalla sitä kiitollisuutta, mitä kaikkea hänen ansiostaan olen sanut tehtyä! Kuinka monta ruokaohjetta olen käyttänyt, kuinka monta korttia tehnyt, kuinka monta rasiaa päällystänyt tai mitä tahansa! Plus, että noissa on ihan mielettömän upeita ja kiinnostavia juttuja luettavana! Se olkoon kuitenkin asia yksi: LUETTU KAIKKI. Lukemiseen liittyen, laitoin jemma-nimiseen paikkaa papereita, joita säilytän, mutten jatkuvasti käytä. Samalla pakkasin vuosien takaisia runo-swappejakin. Muistatko vielä, kun nuorina swappailtiin FB:tä, slameja, decoja ja runoslameja?Minä ainakin olin aktiivisesti siinä touhussa mukana. Voi kuinka hauskaa olikaan etenkin slamien teko ja täyttely. Ja niin monia ihania ihmisiä sitä kautta löysin elämääni. Yhä olen tekemisissä muutamien swappaajien kanssa! Itseasiassa ylihuomennakin saan vieraakseni meille yhden sellaisen, jonka kanssa tutustuin swappien ja kirjeiden kautta! 


Mieluisa on myös tämä kirja: 


Olen lukenut Viiviä ja Wagneria niin paljon, etten tiedä, onko vielä jotain lehteä tai kirjaa olemassa, mitä en olisi lukenut. Kirjasto ja divarit ovat aarreaittoja näissä hommissa. Sarjakuvista nimenomaan Viivi ja Wagner on suosikkini. 

Onko sinulla suosikki-sarjista?

Lopuksi haluan antaa sinulle lahjaksi pienen taukojumppahetken. 
Anna kropallesi liikettä ihan oman mielesi mukaan. Nouse ylös ja nauti liikkumisesta! Siitä tunteesta, minkä saat sen jälkeen! 
Ei tekosyitä! Sinä itse päätät, kuinka liikut! Vointisi mukaan, kykyjesi mukaan. Koko kropalle tai ala- tai ylävartalolle. Anna palaa!

Aloita lämmittelyllä. Kävele paikallasi tai huoneessa. Aja kuntopyörällä tai tee mieleistäsi lämmittelyä muuten. 
Seuraavaksi aloitetaan jumppaamaan! 
Anna kehon toimia! Laita kroppa liikkumaan! Anna musiikin viedä mukanaan!


Lopuksi rentoudutaan hetki. Tee loppuvenyttelyt ja nauti. IHANAA! EIKÖ TOTTA!? 

Kiitos ja kumarrus! Olet ylittänyt itsesi! 

Ja teille, jotka jäitte vielä miettimään, että olisipa ollut kiva jumpata pitempäänkin... Tämä on teille! ;)63 minuuttia liikkumiseen motivoivaa musiikkia. 
Work Out!

Kommentit

TiinaJ sanoi…
Hei! Kiitos ATC-korteista, tulivat tänään :) Luulin sinun jo saaneen minun kortit, siksi julkaisin... Nyt meni yllätys sivu suun.
Vilimarika sanoi…
Ei tulleet vielä. Kortit ovat aina livenä kauniimpia kuin kuvissa ja kaikki yksityiskohdat minulle tärkeitä, joten yhä yhtä innolla niitä odotan! Älä murehdi.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…