Siirry pääsisältöön

Tekosyitä ja aktiviteettejä

Ihminen on syntynyt elämään,
ei valmistautumaan elämää varten.

-Boris Pasternak


Haluan elää jokaisen päivän niin hyvin, kuin vaan voin. Haluan oppia uutta, kokea asioita, joista saan jotain, tehdä sellaista, mistä pidän. Haluan sanoa illalla, että olipas ihana päivä. Haluan ruokkia elämännälkäistä itseäni ja huokaistessani viimeisen kerran, ajatella, että olipas elämä. Kukaan muu ei sitä tee puolestani kuin minä itse. Elä elämääni!

Tottakai varallisuus vaikuttaa siihen, etten voi hypätä lentokoneeseen ja lähteä maailmaa valloittamaan. Ilmaiseksi pääsen kuitenkin metsään! Voimani eivät riitä aerobiciin tai body pumppiin, mutta ne riittävät tarttumaan imuriin ja pitämään kotimme kauniina! Pienet lapset ovat varmasti este lähtemään juhlimaan, mutta voithan aina laittaa juhlat kotiin! Lapset auttavat sinua mielellään kattamisessa, leipomisessa ja rakastavat roolileikkejä, pukuloistoa, koreilua! Olet töissä päivät pitkät, etkä jaksa enää kotona mitään... Niin... Jaksaisitkos tehdä itsellesi jalkakylvyn kuitenkin? Laittaa sinne tippa tai kaksi eteeristä öljyä? Heittäytyä lempitelkkarisarjasi äärelle jalkakylvyn kera? Tai lukea ihanan, parin euron aikakauslehden tarjouksesta? Nauttia samalla lasin punaviiniä? Kermaleivoksen? Kertoa puolisollesi, että rakastat häntä yli kaiken? Minulla ei ole varaa ostaa lehtiä tai tilata niitä. siksi tämä lahjoitus tuntuu NIIN epätodelliselta, että huh ja vielä kerran huh! Katsokaa nyt, kuinka valtava määrä ihania lehtiä! Noissa on niin paljon kaikkea! 

Tämä koko satsi oli roskikseen menossa. Onneksi henkilö tuumasi, että siivoaa ne pois. Siitäkös innostuneena meitä lehdettömiä alkoi vaatia osaansa. ;) Tuumasimme porukalla, että JOS mahdollista, hakisimme ne häneltä. Yksi halusi käsityölehdet, toinen vauva-aiheiset, kolmas kiinnostui jouluisista, minulle kelpasivat ne, mitä muut eivät ota. 

Henkilö lahjoitti minulle 2 kassillista lehtiä! Sama määrä meni muillekin, kolmelle! Ja kaikki ne olisivat menneet muuten roskiin! APUA!

Tein itselleni päätöksen, että jokainen juttu, mitä noilla lehdillä teen, kirjaan ylös listaksi ja sitten, kun lehdet ovat loppuun koluttu, roskissa, sitten toimitan listan HENKILÖLLE. Haluan osoittaa sillä listalla sitä kiitollisuutta, mitä kaikkea hänen ansiostaan olen sanut tehtyä! Kuinka monta ruokaohjetta olen käyttänyt, kuinka monta korttia tehnyt, kuinka monta rasiaa päällystänyt tai mitä tahansa! Plus, että noissa on ihan mielettömän upeita ja kiinnostavia juttuja luettavana! Se olkoon kuitenkin asia yksi: LUETTU KAIKKI. Lukemiseen liittyen, laitoin jemma-nimiseen paikkaa papereita, joita säilytän, mutten jatkuvasti käytä. Samalla pakkasin vuosien takaisia runo-swappejakin. Muistatko vielä, kun nuorina swappailtiin FB:tä, slameja, decoja ja runoslameja?Minä ainakin olin aktiivisesti siinä touhussa mukana. Voi kuinka hauskaa olikaan etenkin slamien teko ja täyttely. Ja niin monia ihania ihmisiä sitä kautta löysin elämääni. Yhä olen tekemisissä muutamien swappaajien kanssa! Itseasiassa ylihuomennakin saan vieraakseni meille yhden sellaisen, jonka kanssa tutustuin swappien ja kirjeiden kautta! 


Mieluisa on myös tämä kirja: 


Olen lukenut Viiviä ja Wagneria niin paljon, etten tiedä, onko vielä jotain lehteä tai kirjaa olemassa, mitä en olisi lukenut. Kirjasto ja divarit ovat aarreaittoja näissä hommissa. Sarjakuvista nimenomaan Viivi ja Wagner on suosikkini. 

Onko sinulla suosikki-sarjista?

Lopuksi haluan antaa sinulle lahjaksi pienen taukojumppahetken. 
Anna kropallesi liikettä ihan oman mielesi mukaan. Nouse ylös ja nauti liikkumisesta! Siitä tunteesta, minkä saat sen jälkeen! 
Ei tekosyitä! Sinä itse päätät, kuinka liikut! Vointisi mukaan, kykyjesi mukaan. Koko kropalle tai ala- tai ylävartalolle. Anna palaa!

Aloita lämmittelyllä. Kävele paikallasi tai huoneessa. Aja kuntopyörällä tai tee mieleistäsi lämmittelyä muuten. 
Seuraavaksi aloitetaan jumppaamaan! 
Anna kehon toimia! Laita kroppa liikkumaan! Anna musiikin viedä mukanaan!


Lopuksi rentoudutaan hetki. Tee loppuvenyttelyt ja nauti. IHANAA! EIKÖ TOTTA!? 

Kiitos ja kumarrus! Olet ylittänyt itsesi! 

Ja teille, jotka jäitte vielä miettimään, että olisipa ollut kiva jumpata pitempäänkin... Tämä on teille! ;)63 minuuttia liikkumiseen motivoivaa musiikkia. 
Work Out!

Kommentit

TiinaJ sanoi…
Hei! Kiitos ATC-korteista, tulivat tänään :) Luulin sinun jo saaneen minun kortit, siksi julkaisin... Nyt meni yllätys sivu suun.
Vilimarika sanoi…
Ei tulleet vielä. Kortit ovat aina livenä kauniimpia kuin kuvissa ja kaikki yksityiskohdat minulle tärkeitä, joten yhä yhtä innolla niitä odotan! Älä murehdi.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…