Siirry pääsisältöön

Nukella on ongelma. Voitko auttaa?
Olen pieni, nimetön nukke. 
Ikää minulla on lähemmäs 40 vuotta jo, mutta silti yhä lapsenkasvoinen olen. 
Silmäni ovat siniset ja osaan avata ja sulkea niitä. 
Hiukseni kullanvaaleat, kihartuvat ja kammatut takuista. 
Poskeni punaisuus kertoo siitä, että olen terveenä säilynyt ja ulkoillut ja syönyt puuroni kiltisti. 
Minua on rakastettu aina ja huolehdittu hyvin. 
Olen asunut useammassa paikassa ja minua on puettu, riisuttu, kylvetetty, kahvitettu...
Olen kokenut olevani rakastettu nukke.
Minulla on kuitenkin yksi murhe.


Minun vaatteeni ovat ihan liian suuret! Tai oikeastaan minulla on vain suuren suuri paita. Sen hihat on kääritty rullalle ja minulle se on enemmänkin mekko, kuin paita. 
Tätä paitaa olen pitänyt päälläni koko ikäni. 
Minä haluaisin kuitenkin saada kauniin ja sopivankokoisen puvun. 
Voisitko sinä auttaa minua siinä?

Suunnittelisitko minulle asun, joka olisi joko yksi tai kaksiosainen ja laittaisit minulle tänne linkin blogiisi tai sähköpostia tulemaan, jossa kertoisit suunnitelmistasi. 
Sitten, kun aika on ummessa ja löydän sen minulle sopivimman asun, kerron sen sinulle ja täällä muillekin ja pääset toteuttamaan suunnitelmasi! 

Minä en voi maksaa rahalla sitä asua, mutta sinä saisit nähdä sen minun ylläni täällä blogissa! Tietäisit, kuinka iloinen olen siitä!
Lisäksi Viltsu on luvannut lähettää voittajalle kiitoksena korulahjan! 

Otan ideoita vastaan 31.10. 2013 saakka ja sen jälkeen teen valinnan, kenen suunnittelema asu tulee toteutettavaksi ja minulle!

voit käyttää jämäpaloja, tilkkuja, kierrätettyä kangasta tai mitä ikinä keksitkään! Sehän saattaa olla nurkissasi pyörivä joutovaatekin?
Mitat jne saat minulta halutessasi.


suunnittele asu.
Julkaise suunnitelmasi mahdollisimman tarkasti blogissasi/tai lähetä sähköpostilla.
Linkitä tähän postauksesi.
Odotetaan 31.10. saakka muidenkin suunnitelmia!
Paras voittaa!


HUOM! KORU VALITAAN VOITTAJAN KANSSA YHDESSÄ VALIKOIMASTA!


Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Voi mikä ihana haaste minulle täällä olikaan, jos haluut muutakin kuin vain piirretyn suunnitelman eli että teen asun nukellesi niin laita mitat kun muutenhan siitä voi taas tulla väärän kokoinen, mutta voin myös tähän kilpaan tehdä vain kuvan ja jos voitan sen niin voin sit tehdä sen oikeesti, laitan tietty kankaasta mallitilkun sun muista tilpehööreistä joita asuun käytän. Kerro miten tämän ajattelit
Vilimarika sanoi…
Kiva, kun innostuit osallistumaan!
Ajatukseni oli, että nyt jokainen osallistuja tekisi piirroksen tai sanallisen selostuksen siitä, mitä olisi tekemässä, jos valinta osuu hänelle. Tai jos on jo valmiita asuja, niin kysyy mitat ja katsotaan, onko niissä sopivia. Sitten tekee postauksen blogiin ja linkki tänne.
Kun 31.10. on mennyt, valitsen osallistujien töistä sen voittajan, jonka työ sitten valmistetaan nukelle sopivaksi ja lähetetään se yksi asu minulle omaksi. Puen sen siis nukelleni ikiajoiksi. Kuvaan ja julkaisen blogissani. Voittajalle laitan kuvia koruista, joista saa valita haluamansa itselleen! En siis ihan ilmaiseksi ole asua ottamassa, vaikka rahaa en voikkaan siitä antaa. :)
Mitat saat halutessasi jo nyt, mutta kerrothan, mitä mittaan, sillä mulla ei ole minkäänlaisia käsityötaitoja itselläni!
Kotilaiska sanoi…
Täällä mun ehdotus,mutta kaikki sun omat toiveet ja ehdotukset otetaan toteutusvaiheessa huomioon.
Ja sit jos saan toteuttaa ton niin tarvittavat mitat on päänympärys, kaulanympärys, rinnanympärys, vartalon pituus käsivarren- ja ranteen ympärys ja käden pituus
koko nuken pituus jalkaterän pituus ja leveys, säären pituus , oiskohan siinä kaikki.
Maca sanoi…
Kyllähän minunkin piti laittaa oma ehdotukseni. Nukke on selvästi minun nukkeni sukulainen.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…