Siirry pääsisältöön

Nukella on ongelma. Voitko auttaa?
Olen pieni, nimetön nukke. 
Ikää minulla on lähemmäs 40 vuotta jo, mutta silti yhä lapsenkasvoinen olen. 
Silmäni ovat siniset ja osaan avata ja sulkea niitä. 
Hiukseni kullanvaaleat, kihartuvat ja kammatut takuista. 
Poskeni punaisuus kertoo siitä, että olen terveenä säilynyt ja ulkoillut ja syönyt puuroni kiltisti. 
Minua on rakastettu aina ja huolehdittu hyvin. 
Olen asunut useammassa paikassa ja minua on puettu, riisuttu, kylvetetty, kahvitettu...
Olen kokenut olevani rakastettu nukke.
Minulla on kuitenkin yksi murhe.


Minun vaatteeni ovat ihan liian suuret! Tai oikeastaan minulla on vain suuren suuri paita. Sen hihat on kääritty rullalle ja minulle se on enemmänkin mekko, kuin paita. 
Tätä paitaa olen pitänyt päälläni koko ikäni. 
Minä haluaisin kuitenkin saada kauniin ja sopivankokoisen puvun. 
Voisitko sinä auttaa minua siinä?

Suunnittelisitko minulle asun, joka olisi joko yksi tai kaksiosainen ja laittaisit minulle tänne linkin blogiisi tai sähköpostia tulemaan, jossa kertoisit suunnitelmistasi. 
Sitten, kun aika on ummessa ja löydän sen minulle sopivimman asun, kerron sen sinulle ja täällä muillekin ja pääset toteuttamaan suunnitelmasi! 

Minä en voi maksaa rahalla sitä asua, mutta sinä saisit nähdä sen minun ylläni täällä blogissa! Tietäisit, kuinka iloinen olen siitä!
Lisäksi Viltsu on luvannut lähettää voittajalle kiitoksena korulahjan! 

Otan ideoita vastaan 31.10. 2013 saakka ja sen jälkeen teen valinnan, kenen suunnittelema asu tulee toteutettavaksi ja minulle!

voit käyttää jämäpaloja, tilkkuja, kierrätettyä kangasta tai mitä ikinä keksitkään! Sehän saattaa olla nurkissasi pyörivä joutovaatekin?
Mitat jne saat minulta halutessasi.


suunnittele asu.
Julkaise suunnitelmasi mahdollisimman tarkasti blogissasi/tai lähetä sähköpostilla.
Linkitä tähän postauksesi.
Odotetaan 31.10. saakka muidenkin suunnitelmia!
Paras voittaa!


HUOM! KORU VALITAAN VOITTAJAN KANSSA YHDESSÄ VALIKOIMASTA!


Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Voi mikä ihana haaste minulle täällä olikaan, jos haluut muutakin kuin vain piirretyn suunnitelman eli että teen asun nukellesi niin laita mitat kun muutenhan siitä voi taas tulla väärän kokoinen, mutta voin myös tähän kilpaan tehdä vain kuvan ja jos voitan sen niin voin sit tehdä sen oikeesti, laitan tietty kankaasta mallitilkun sun muista tilpehööreistä joita asuun käytän. Kerro miten tämän ajattelit
Vilimarika sanoi…
Kiva, kun innostuit osallistumaan!
Ajatukseni oli, että nyt jokainen osallistuja tekisi piirroksen tai sanallisen selostuksen siitä, mitä olisi tekemässä, jos valinta osuu hänelle. Tai jos on jo valmiita asuja, niin kysyy mitat ja katsotaan, onko niissä sopivia. Sitten tekee postauksen blogiin ja linkki tänne.
Kun 31.10. on mennyt, valitsen osallistujien töistä sen voittajan, jonka työ sitten valmistetaan nukelle sopivaksi ja lähetetään se yksi asu minulle omaksi. Puen sen siis nukelleni ikiajoiksi. Kuvaan ja julkaisen blogissani. Voittajalle laitan kuvia koruista, joista saa valita haluamansa itselleen! En siis ihan ilmaiseksi ole asua ottamassa, vaikka rahaa en voikkaan siitä antaa. :)
Mitat saat halutessasi jo nyt, mutta kerrothan, mitä mittaan, sillä mulla ei ole minkäänlaisia käsityötaitoja itselläni!
Kotilaiska sanoi…
Täällä mun ehdotus,mutta kaikki sun omat toiveet ja ehdotukset otetaan toteutusvaiheessa huomioon.
Ja sit jos saan toteuttaa ton niin tarvittavat mitat on päänympärys, kaulanympärys, rinnanympärys, vartalon pituus käsivarren- ja ranteen ympärys ja käden pituus
koko nuken pituus jalkaterän pituus ja leveys, säären pituus , oiskohan siinä kaikki.
Maca sanoi…
Kyllähän minunkin piti laittaa oma ehdotukseni. Nukke on selvästi minun nukkeni sukulainen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…