Siirry pääsisältöön

Nukella on ongelma. Voitko auttaa?
Olen pieni, nimetön nukke. 
Ikää minulla on lähemmäs 40 vuotta jo, mutta silti yhä lapsenkasvoinen olen. 
Silmäni ovat siniset ja osaan avata ja sulkea niitä. 
Hiukseni kullanvaaleat, kihartuvat ja kammatut takuista. 
Poskeni punaisuus kertoo siitä, että olen terveenä säilynyt ja ulkoillut ja syönyt puuroni kiltisti. 
Minua on rakastettu aina ja huolehdittu hyvin. 
Olen asunut useammassa paikassa ja minua on puettu, riisuttu, kylvetetty, kahvitettu...
Olen kokenut olevani rakastettu nukke.
Minulla on kuitenkin yksi murhe.


Minun vaatteeni ovat ihan liian suuret! Tai oikeastaan minulla on vain suuren suuri paita. Sen hihat on kääritty rullalle ja minulle se on enemmänkin mekko, kuin paita. 
Tätä paitaa olen pitänyt päälläni koko ikäni. 
Minä haluaisin kuitenkin saada kauniin ja sopivankokoisen puvun. 
Voisitko sinä auttaa minua siinä?

Suunnittelisitko minulle asun, joka olisi joko yksi tai kaksiosainen ja laittaisit minulle tänne linkin blogiisi tai sähköpostia tulemaan, jossa kertoisit suunnitelmistasi. 
Sitten, kun aika on ummessa ja löydän sen minulle sopivimman asun, kerron sen sinulle ja täällä muillekin ja pääset toteuttamaan suunnitelmasi! 

Minä en voi maksaa rahalla sitä asua, mutta sinä saisit nähdä sen minun ylläni täällä blogissa! Tietäisit, kuinka iloinen olen siitä!
Lisäksi Viltsu on luvannut lähettää voittajalle kiitoksena korulahjan! 

Otan ideoita vastaan 31.10. 2013 saakka ja sen jälkeen teen valinnan, kenen suunnittelema asu tulee toteutettavaksi ja minulle!

voit käyttää jämäpaloja, tilkkuja, kierrätettyä kangasta tai mitä ikinä keksitkään! Sehän saattaa olla nurkissasi pyörivä joutovaatekin?
Mitat jne saat minulta halutessasi.


suunnittele asu.
Julkaise suunnitelmasi mahdollisimman tarkasti blogissasi/tai lähetä sähköpostilla.
Linkitä tähän postauksesi.
Odotetaan 31.10. saakka muidenkin suunnitelmia!
Paras voittaa!


HUOM! KORU VALITAAN VOITTAJAN KANSSA YHDESSÄ VALIKOIMASTA!


Kommentit

 1. Voi mikä ihana haaste minulle täällä olikaan, jos haluut muutakin kuin vain piirretyn suunnitelman eli että teen asun nukellesi niin laita mitat kun muutenhan siitä voi taas tulla väärän kokoinen, mutta voin myös tähän kilpaan tehdä vain kuvan ja jos voitan sen niin voin sit tehdä sen oikeesti, laitan tietty kankaasta mallitilkun sun muista tilpehööreistä joita asuun käytän. Kerro miten tämän ajattelit

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun innostuit osallistumaan!
  Ajatukseni oli, että nyt jokainen osallistuja tekisi piirroksen tai sanallisen selostuksen siitä, mitä olisi tekemässä, jos valinta osuu hänelle. Tai jos on jo valmiita asuja, niin kysyy mitat ja katsotaan, onko niissä sopivia. Sitten tekee postauksen blogiin ja linkki tänne.
  Kun 31.10. on mennyt, valitsen osallistujien töistä sen voittajan, jonka työ sitten valmistetaan nukelle sopivaksi ja lähetetään se yksi asu minulle omaksi. Puen sen siis nukelleni ikiajoiksi. Kuvaan ja julkaisen blogissani. Voittajalle laitan kuvia koruista, joista saa valita haluamansa itselleen! En siis ihan ilmaiseksi ole asua ottamassa, vaikka rahaa en voikkaan siitä antaa. :)
  Mitat saat halutessasi jo nyt, mutta kerrothan, mitä mittaan, sillä mulla ei ole minkäänlaisia käsityötaitoja itselläni!

  VastaaPoista
 3. Täällä mun ehdotus,mutta kaikki sun omat toiveet ja ehdotukset otetaan toteutusvaiheessa huomioon.
  Ja sit jos saan toteuttaa ton niin tarvittavat mitat on päänympärys, kaulanympärys, rinnanympärys, vartalon pituus käsivarren- ja ranteen ympärys ja käden pituus
  koko nuken pituus jalkaterän pituus ja leveys, säären pituus , oiskohan siinä kaikki.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän minunkin piti laittaa oma ehdotukseni. Nukke on selvästi minun nukkeni sukulainen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…