Siirry pääsisältöön

Makrokuva arvattu


Kainis arvasi oikein, mikä tässä kuvassa on. Ihania arvauksia tuli lukuisia muutenkin. Siellä arvailtiin tiskivettä, vedensuodattimia, suihkulähdettä ja vaikka ja mitä. 
Kyseessä kuitenkin tuttu ja turvallinen laite, mikä monestakin kodista löytyy. Toisilla tavallinen, toisilla hieman erilainen. Toiset käyttävät itselleen, toiset vieraille. 
Hyvin liki mentiin siinä, että vettähän tuossa käytetään ja likimain sekin, että suodatinkannua voi tuossa käyttää tai että suodatinta pussina yleensäkin, mutta mikä se sitten olikaan?

Hyväksyin vastaukseksi joko KAHVINKEITIN tai KAPSELIKEITIN. Toki jos olisi vastattu Cupsolo, Lavazza, Dolce gusto jne jne niin kaikki olisin hyväksynyt. 


Ja noin. Siinäpä vekotin kokonaisuudessaan. Kainis, ole hyvä ja vuoro siirtyy sinulle. :)


Kommentit

  1. onnea Kainis! tiedätkös Viltsu?? minulla kököttää yksi nuista vempeleistä kahvinkeittimen vieressä:)) erittäin vaikee kinkkinen hieno oli kuvasi!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Ameriikan lapsimissit

Avasin telkkarin sattumalta TLC:ltä josta tuli juuri sillä hetkellä dokumenttiohjelma Ameriikan lapsimisseistä. Jäin seuraamaan ohjelmaa, sillä paraikaa äiti kinasi tytön kanssa siitä, harjoitellaanko kisoihin ohjelmanumeroa vai ei. Äiti vaatimalla vaati, tyttö itki, ettei halua.


Ohjelmassa seurattiin muutamaa äiti-lapsi paria ja vain yhdestä jäi sellainen kuva, että tyttö itse halusi esiintyä, harjoitella, tulla isonakin malliksi. Lavalla kuitenkin jokainen esiintyi hymyillen ja loistaen.. juuri niinkuin näemme ulkopuolisin silmin. Eräs äiti sanoikin# että hänen tyttö jos häviää, se johtuu ainoastaan harjoituksen puutteesta. Mielestäni kyseinen lapsi näytti nätiltä, ihan tavalliselta tytöltä kotioloissa. Mietinkin, kuinka paljon äidin ajatteluun vaikutti se, mitä jokainen äiti ajattelee lapsestaan; "minun lapseni on maailman kaunein".


Minä en ole oikeastaan hyväksynyt lapsimissikisoja koskaan. Misseyden tulisi olla täysi-ikäisen oma valinta itsestään. Ei muiden päätös, mit…