Siirry pääsisältöön

ARVONTA! x2 OSALLISTU!

HUOM! MAINOKSESSA TULEE NÄKYÄ KAKSI BLOGIANI!
INSPIRATION ja INSPIS-HAASTE! 

Inspis-haaste löytyy "täältä"

Arvonta Asiaa! 

Oletko jo lukija? Hanki lisää lukijoita Inspirationiin ja pääset osallistumaan arvontaan numero 1!

Uudet lukijat osallistuvat arvontaan numero 2!

Säännöt:
Arvonta 1:

*Mainosta blogiani blogissasi. Kerro Inspis-haasteesta, blogini sisällöstä, atc-vaihdoista, Inspis-kaupasta... Tee blogiisi niin houkutteleva mainos, että ihmiset kiinnostuvat ja tulevat blogiini lukijoiksi! Mainostaa voit niin monesti, kuin haluat!

*Kerro myös postauksessasi, että uuden lukijan täytyy ilmoittaa täällä, että ovat löytäneet Inspikseen juuri sinun kauttasi!

*Kun uusi lukija ilmoittautuu ja kertoo löytäneensä kauttasi Inspikseen lukijaksi, SINÄ saat yhden arpalipun! Jokaisesta uudesta lukijasta, jonka saat hankittua, saat yhden uuden lipun! Arpalippujen määrä voi siis kohota huikeisiin lukemiin!

-Huomaathan, ettei sinun tarvitse erikseen ilmottautua täällä osallistuaksesi, vaan ilmoittautumisesi tekevät nimenomaan ne uudet lukijat, jotka tulevat tänne sinun mainontasi kautta!

Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden hankkijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin askarteluun koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!
Palkinto LUKIJOIDEN HANKKIJOILLE:


Mm. tämä koru löytyy siitä!

Lisäksi enkelini-kaulakorun kanssa voittaja saa siis arvonnassa numero 1 (uusien lukijoiden) myös

                                            LISÄKSI
Tämän postikortin Onnea-tekstillä. Kortti on 2-osainen. 
                                       LISÄKSI
 kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri! 


Kuvien koristeet ja nauhat ovat vain esimerkkinä. Määrä kuitenkin suht samanlainen!
Säännöt:
Arvonta 2:

Olet uusi lukija blogissani. Löysit tänne jonkun muun blogin kautta. Joku mainosti sinulle siis Inspirationia. Tästä hyvästä pääset mukaan arvontaan, joka on vain uusille lukijoille.

Sinun täytyy vain...

* Liittyä lukijaksi Inspirationiin

* Kertoa tähän postauksen kommenttilaatikkoon, kenenkä mainos inspiroi sinut lukijaksi liittymään?
Laita myös kyseisen blogin osoite kommenttiin. Siis se blogi, josta löysit tänne! Jos löysit arvonnan Inspirationin kautta, ilmoita sekin! (Minä en voi voittaa palkintoa, mutta sinä voit!)

* On tärkeää, että nimimerkkisi tulee ilmi sekä joko meiliosoitteesi blogittomana tai bloggaajalla blogiosoitteesi.


Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!


JOS ajan umpeuduttua Inspirationilla on yli 100 lukijaa, arvon kaikkien (uusien lukijoiden ja lukijoiden hankkijien )arpalippujen seasta vielä yhden voittajan. Hänelle jokin ylläri myöskin.


Nyt vaan mainostamaan ja uusia lukijoita hankkimaan! Sitä myöten osallistujia Inspis-haasteeseenkin. 

PALKINTO UUSILLE LUKIJOILLE:

Kuoressa on mm. tämä koru ja kortti setti:
LISÄKSI:

Kuoreen sujahtaa kuvioita ja askartelumateriaalia!


Kuvan askartelumateriaalit ovat vain esimerkkejä!
Määrä kuitenkin suht samanlainenArvonnat suoritetaan 15.4.2013!


Kommentit

Minä linkitin haasteen ja kaupan blogiini
koivuhiiri sanoi…
liityin lukijaksi ja blogi löytyi p*skarteluhaasteen kautta.
Tuula sanoi…
No, minä nyt liityin lukijaksi... Vihdoin. En tiedä hyväksytkö minua arvontaan kun täällä kuitenkin olen käynyt ties kuinka kauan...
Vilimarika sanoi…
Tuula, uusi virallinen lukija, joten kyllä hyväksyn. Vastaavasti aiemmin on ollut arvontoja, joissa myös vain viralliset lukijat osallistuneet. Eli kaikilla on ollut jossain vaiheessa osallistuminen myös arvontoihin, sama pätee nyt esim. sinuun, joka et aiemmin ole saanut osallistua "rekisteröimättömänä". Ja muille tiedoksi, ettei esim. "eroan ja liityn uudestaan"-tempaus onnistuisi, koska tiedän jo lukijana olevat. :) Reilu peli kaikin puolin. :)
MB sanoi…
Minäkin olen sinun blogisi lukija joka päivä, mutta en tiedä, että hyväksytkö minut tuohon kilpailuun , sillä lukenut näitä olen jo kauan aikaa ennenkin, joten suoraan tulin lukemaan kirjoituksesi myös tänäkin pitkänäperjantaina.
Joten mukavaa pääsiäistä sinulle terveisten kera sekä ihanan auringonpaisteeni.
Vilimarika sanoi…
Tällä kertaa osallistua voi vain blogilliset tai google-tilin omaavat, jotka ryhtyvät tuolta oikeasta laidasta viralliseksi lukijaksi. Myös he saavat arpalipun, ketkä ovat saaneet esim. Bligimainoksellaan hankittua uusia lukijoita. Kannattaa siis mainostaa arvontaa ja muistaa kertoa kenen sivulta tänne löysikään. Tai kenen pyynnöstä, oli sitten suullinen tai kirjallinen löytö.
MB sanoi…
hei ei toi kielto minua haittaa lainkaan,sillä en halua lisää noita uusia haasteita itselleni.
MinnaL sanoi…
Liityin lukijaksi ja löysin blogin Jaanuskan korttinurkan kautta.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…