Siirry pääsisältöön

ARVONTA! x2 OSALLISTU!

HUOM! MAINOKSESSA TULEE NÄKYÄ KAKSI BLOGIANI!
INSPIRATION ja INSPIS-HAASTE! 

Inspis-haaste löytyy "täältä"

Arvonta Asiaa! 

Oletko jo lukija? Hanki lisää lukijoita Inspirationiin ja pääset osallistumaan arvontaan numero 1!

Uudet lukijat osallistuvat arvontaan numero 2!

Säännöt:
Arvonta 1:

*Mainosta blogiani blogissasi. Kerro Inspis-haasteesta, blogini sisällöstä, atc-vaihdoista, Inspis-kaupasta... Tee blogiisi niin houkutteleva mainos, että ihmiset kiinnostuvat ja tulevat blogiini lukijoiksi! Mainostaa voit niin monesti, kuin haluat!

*Kerro myös postauksessasi, että uuden lukijan täytyy ilmoittaa täällä, että ovat löytäneet Inspikseen juuri sinun kauttasi!

*Kun uusi lukija ilmoittautuu ja kertoo löytäneensä kauttasi Inspikseen lukijaksi, SINÄ saat yhden arpalipun! Jokaisesta uudesta lukijasta, jonka saat hankittua, saat yhden uuden lipun! Arpalippujen määrä voi siis kohota huikeisiin lukemiin!

-Huomaathan, ettei sinun tarvitse erikseen ilmottautua täällä osallistuaksesi, vaan ilmoittautumisesi tekevät nimenomaan ne uudet lukijat, jotka tulevat tänne sinun mainontasi kautta!

Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden hankkijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin askarteluun koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!
Palkinto LUKIJOIDEN HANKKIJOILLE:


Mm. tämä koru löytyy siitä!

Lisäksi enkelini-kaulakorun kanssa voittaja saa siis arvonnassa numero 1 (uusien lukijoiden) myös

                                            LISÄKSI
Tämän postikortin Onnea-tekstillä. Kortti on 2-osainen. 
                                       LISÄKSI
 kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri! 


Kuvien koristeet ja nauhat ovat vain esimerkkinä. Määrä kuitenkin suht samanlainen!
Säännöt:
Arvonta 2:

Olet uusi lukija blogissani. Löysit tänne jonkun muun blogin kautta. Joku mainosti sinulle siis Inspirationia. Tästä hyvästä pääset mukaan arvontaan, joka on vain uusille lukijoille.

Sinun täytyy vain...

* Liittyä lukijaksi Inspirationiin

* Kertoa tähän postauksen kommenttilaatikkoon, kenenkä mainos inspiroi sinut lukijaksi liittymään?
Laita myös kyseisen blogin osoite kommenttiin. Siis se blogi, josta löysit tänne! Jos löysit arvonnan Inspirationin kautta, ilmoita sekin! (Minä en voi voittaa palkintoa, mutta sinä voit!)

* On tärkeää, että nimimerkkisi tulee ilmi sekä joko meiliosoitteesi blogittomana tai bloggaajalla blogiosoitteesi.


Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!


JOS ajan umpeuduttua Inspirationilla on yli 100 lukijaa, arvon kaikkien (uusien lukijoiden ja lukijoiden hankkijien )arpalippujen seasta vielä yhden voittajan. Hänelle jokin ylläri myöskin.


Nyt vaan mainostamaan ja uusia lukijoita hankkimaan! Sitä myöten osallistujia Inspis-haasteeseenkin. 

PALKINTO UUSILLE LUKIJOILLE:

Kuoressa on mm. tämä koru ja kortti setti:
LISÄKSI:

Kuoreen sujahtaa kuvioita ja askartelumateriaalia!


Kuvan askartelumateriaalit ovat vain esimerkkejä!
Määrä kuitenkin suht samanlainenArvonnat suoritetaan 15.4.2013!


Kommentit

Minä linkitin haasteen ja kaupan blogiini
koivuhiiri sanoi…
liityin lukijaksi ja blogi löytyi p*skarteluhaasteen kautta.
Tuula sanoi…
No, minä nyt liityin lukijaksi... Vihdoin. En tiedä hyväksytkö minua arvontaan kun täällä kuitenkin olen käynyt ties kuinka kauan...
Vilimarika sanoi…
Tuula, uusi virallinen lukija, joten kyllä hyväksyn. Vastaavasti aiemmin on ollut arvontoja, joissa myös vain viralliset lukijat osallistuneet. Eli kaikilla on ollut jossain vaiheessa osallistuminen myös arvontoihin, sama pätee nyt esim. sinuun, joka et aiemmin ole saanut osallistua "rekisteröimättömänä". Ja muille tiedoksi, ettei esim. "eroan ja liityn uudestaan"-tempaus onnistuisi, koska tiedän jo lukijana olevat. :) Reilu peli kaikin puolin. :)
MB sanoi…
Minäkin olen sinun blogisi lukija joka päivä, mutta en tiedä, että hyväksytkö minut tuohon kilpailuun , sillä lukenut näitä olen jo kauan aikaa ennenkin, joten suoraan tulin lukemaan kirjoituksesi myös tänäkin pitkänäperjantaina.
Joten mukavaa pääsiäistä sinulle terveisten kera sekä ihanan auringonpaisteeni.
Vilimarika sanoi…
Tällä kertaa osallistua voi vain blogilliset tai google-tilin omaavat, jotka ryhtyvät tuolta oikeasta laidasta viralliseksi lukijaksi. Myös he saavat arpalipun, ketkä ovat saaneet esim. Bligimainoksellaan hankittua uusia lukijoita. Kannattaa siis mainostaa arvontaa ja muistaa kertoa kenen sivulta tänne löysikään. Tai kenen pyynnöstä, oli sitten suullinen tai kirjallinen löytö.
MB sanoi…
hei ei toi kielto minua haittaa lainkaan,sillä en halua lisää noita uusia haasteita itselleni.
MinnaL sanoi…
Liityin lukijaksi ja löysin blogin Jaanuskan korttinurkan kautta.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.