Siirry pääsisältöön

ARVONTA! x2 OSALLISTU!

HUOM! MAINOKSESSA TULEE NÄKYÄ KAKSI BLOGIANI!
INSPIRATION ja INSPIS-HAASTE! 

Inspis-haaste löytyy "täältä"

Arvonta Asiaa! 

Oletko jo lukija? Hanki lisää lukijoita Inspirationiin ja pääset osallistumaan arvontaan numero 1!

Uudet lukijat osallistuvat arvontaan numero 2!

Säännöt:
Arvonta 1:

*Mainosta blogiani blogissasi. Kerro Inspis-haasteesta, blogini sisällöstä, atc-vaihdoista, Inspis-kaupasta... Tee blogiisi niin houkutteleva mainos, että ihmiset kiinnostuvat ja tulevat blogiini lukijoiksi! Mainostaa voit niin monesti, kuin haluat!

*Kerro myös postauksessasi, että uuden lukijan täytyy ilmoittaa täällä, että ovat löytäneet Inspikseen juuri sinun kauttasi!

*Kun uusi lukija ilmoittautuu ja kertoo löytäneensä kauttasi Inspikseen lukijaksi, SINÄ saat yhden arpalipun! Jokaisesta uudesta lukijasta, jonka saat hankittua, saat yhden uuden lipun! Arpalippujen määrä voi siis kohota huikeisiin lukemiin!

-Huomaathan, ettei sinun tarvitse erikseen ilmottautua täällä osallistuaksesi, vaan ilmoittautumisesi tekevät nimenomaan ne uudet lukijat, jotka tulevat tänne sinun mainontasi kautta!

Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden hankkijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin askarteluun koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!
Palkinto LUKIJOIDEN HANKKIJOILLE:


Mm. tämä koru löytyy siitä!

Lisäksi enkelini-kaulakorun kanssa voittaja saa siis arvonnassa numero 1 (uusien lukijoiden) myös

                                            LISÄKSI
Tämän postikortin Onnea-tekstillä. Kortti on 2-osainen. 
                                       LISÄKSI
 kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri! 


Kuvien koristeet ja nauhat ovat vain esimerkkinä. Määrä kuitenkin suht samanlainen!
Säännöt:
Arvonta 2:

Olet uusi lukija blogissani. Löysit tänne jonkun muun blogin kautta. Joku mainosti sinulle siis Inspirationia. Tästä hyvästä pääset mukaan arvontaan, joka on vain uusille lukijoille.

Sinun täytyy vain...

* Liittyä lukijaksi Inspirationiin

* Kertoa tähän postauksen kommenttilaatikkoon, kenenkä mainos inspiroi sinut lukijaksi liittymään?
Laita myös kyseisen blogin osoite kommenttiin. Siis se blogi, josta löysit tänne! Jos löysit arvonnan Inspirationin kautta, ilmoita sekin! (Minä en voi voittaa palkintoa, mutta sinä voit!)

* On tärkeää, että nimimerkkisi tulee ilmi sekä joko meiliosoitteesi blogittomana tai bloggaajalla blogiosoitteesi.


Palkinto:

Osittain ylläri, osittain ei. Nimittäin uusien lukijoiden kesken arvon yhden palkinnon, mikä sisältää yhden korun, yhden postikortin ja kasapäin kortteihin koristekuvioita! Lisäksi pakettin sujahtaa muukin askartelumateriaali-ylläri!


JOS ajan umpeuduttua Inspirationilla on yli 100 lukijaa, arvon kaikkien (uusien lukijoiden ja lukijoiden hankkijien )arpalippujen seasta vielä yhden voittajan. Hänelle jokin ylläri myöskin.


Nyt vaan mainostamaan ja uusia lukijoita hankkimaan! Sitä myöten osallistujia Inspis-haasteeseenkin. 

PALKINTO UUSILLE LUKIJOILLE:

Kuoressa on mm. tämä koru ja kortti setti:
LISÄKSI:

Kuoreen sujahtaa kuvioita ja askartelumateriaalia!


Kuvan askartelumateriaalit ovat vain esimerkkejä!
Määrä kuitenkin suht samanlainenArvonnat suoritetaan 15.4.2013!


Kommentit

 1. Minä linkitin haasteen ja kaupan blogiini

  VastaaPoista
 2. liityin lukijaksi ja blogi löytyi p*skarteluhaasteen kautta.

  VastaaPoista
 3. No, minä nyt liityin lukijaksi... Vihdoin. En tiedä hyväksytkö minua arvontaan kun täällä kuitenkin olen käynyt ties kuinka kauan...

  VastaaPoista
 4. Tuula, uusi virallinen lukija, joten kyllä hyväksyn. Vastaavasti aiemmin on ollut arvontoja, joissa myös vain viralliset lukijat osallistuneet. Eli kaikilla on ollut jossain vaiheessa osallistuminen myös arvontoihin, sama pätee nyt esim. sinuun, joka et aiemmin ole saanut osallistua "rekisteröimättömänä". Ja muille tiedoksi, ettei esim. "eroan ja liityn uudestaan"-tempaus onnistuisi, koska tiedän jo lukijana olevat. :) Reilu peli kaikin puolin. :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen sinun blogisi lukija joka päivä, mutta en tiedä, että hyväksytkö minut tuohon kilpailuun , sillä lukenut näitä olen jo kauan aikaa ennenkin, joten suoraan tulin lukemaan kirjoituksesi myös tänäkin pitkänäperjantaina.
  Joten mukavaa pääsiäistä sinulle terveisten kera sekä ihanan auringonpaisteeni.

  VastaaPoista
 6. Tällä kertaa osallistua voi vain blogilliset tai google-tilin omaavat, jotka ryhtyvät tuolta oikeasta laidasta viralliseksi lukijaksi. Myös he saavat arpalipun, ketkä ovat saaneet esim. Bligimainoksellaan hankittua uusia lukijoita. Kannattaa siis mainostaa arvontaa ja muistaa kertoa kenen sivulta tänne löysikään. Tai kenen pyynnöstä, oli sitten suullinen tai kirjallinen löytö.

  VastaaPoista
 7. hei ei toi kielto minua haittaa lainkaan,sillä en halua lisää noita uusia haasteita itselleni.

  VastaaPoista
 8. Liityin lukijaksi ja löysin blogin Jaanuskan korttinurkan kautta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …