Siirry pääsisältöön

ATC-ARVONTA


5.7.2012 aloitin Inspiration-blogin. Siitä on nyt reilu kolme kuukautta. Jotenkin tuntuu, kuin olisi ikuisuus, mutta vasta 3 kuukautta?!
Lukijat ovat onneksi löytäneet Verstaalta tänne Inspikseenkin. Alussa pelkäsin, ettei ne vakkarilukijani osaa tänne, vaikka kuinka mainostin Verstaalla uutta blogiani; inspirationia.
Olihan pelko sinänsä aiheellinen, sillä moni lähti pois VUodatuksesta, moni ei edes avannut koko sivustoa enää. Ja vaikka kiertelin toisten blogeissa etsiskelemässä viitteitä siitä, että toimiiko edelleen vai onko uusi osoite heilläkin, silti monta jäi löytämättä.
Onneksi kuitenkin osan löysin takaisin ja osa löysi minut. Fifty-fifty. :)
Vuosi on kulunut siitä, kun aloitin bloggaamisen. Se on pitkä aika se ja silti lyhyt, kun edelleen haparoivin askelin kuljen. Kuitenkaan en aio juhlistaa "vuosipäivää", sillä Verstasta ei ole enää ja annetaan sen jäädäkin rauhalliseen lepoon. R.I. P.
Haluan juhlistaa vuosipäivää sitten täällä Inspiksessä, kunhan ensi kesä saapuu. Toivotaan todella, ettei täällä blogit kaadu! Kop kop kop...

Samalla vuosi on kulunut siitä, kun löysin ATC-kortit ja sain tietää, mitä ne ovat ja miten ne tehdään. Koukkuun jäin! Kotilaiskalle vaan terkkuja. ;)
ATC-vuosipäivän kunniaksi ajattelinkin pitää pienimuotoisen arvonnan. Samalla tyhjenee vanhempien atc-korttien osalta kansio ja tilaa tulee uusille. ;) Juu, joku saattoikin jo arvata...
Samankaltainen arvontahan olikin jo kerran ja voittaja sai toistakymmentä atc-korttia. Nyt kuitenkin nostetaan se määrä vaikkapa tasan 20:een korttiin!

Todellakin! Voittaja arvotaan 21.10. 2012 ja hänelle lähtee 20 satunnaisesti valittua atc-korttiani. Ja laitetaan kuoreen mukaan myös normaalivaihtoon tuttua sälää. Jotakin, mitä normaalisti vaihdettaessa olisi.

Miltäpäs kuulostaa?! aikaa ei ole kauaa, mutta halukkaat kyllä kerkeävät osallistua tuossakin ajassa.

Ja helppoahan se on kuin heinäntekokin! Kommentoit vaan tätä postausta ja nimimerkkisi selkeästi ja yhteydenottoa varten jokin osoite; blogiin tai sähköpostiin. Se on siinä!

Onnea kisaan!

ViliMarika

Kommentit

Kuulostaapa hyvältä. Mukana arvonnassa tietty
Anonyymi sanoi…
Olet kyllä todella taitava "korttitaiteilija" :) Uskon kyllä että tälle uudellekin blogillesi lukijoita riittää. Mukana arvonnassa!
-Riksu-
riikka_kuitunen(at)hotmail.com
ViliMarika sanoi…
Kiitos, Riksu.
Lukijoita näyttäisi olevan jotakuinkin tuhat, reilukin, kuussa. Että ihan kivasti olette tänne löytäneet lopulta. :) Kiitos kuuluu teille kaikille.
Mieltä lämmittää aina kuulla positiivistakin palautetta.

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.