Siirry pääsisältöön

Kommentointiohje


Kuinka kommentoin?
Kelaa postauksen alalaitaan. Siellä lukee: Lähetä kommentti. Klikkaa siitä.
Sinulle avautuu ponnahdusikkuna, joka näyttää tältä:


 1. Tyhjään ruutuun kirjoitetaan kommentti. Siihen voit myös halutessasi kirjoittaa esimerkiksi meiliosoitteesi, jos tahdot. Huomaathan, että kommentti on aina julkinen
 2. Valitse henkilöllisyys. Eli millä nimimerkillä julkaiset kommenttisi. 
 • Jos olet rekisteröitynyt gmaililla/google+:lla, voit julkaista kirjautumalla sisään siihen tunnukseesi ja ainoastaan tarkistaa, että nimimerkkisi näkyy ylinnä (minulla Viltsu Mari). 

Toinen helppo tapa valita henkilöllisyys on laittaa
 • Nimi/URL-osoite-kohtaan Nimimerkkisi ja esim. blogisi osoite tai Facebookin oman profiilisi osoite tms sinun oma sivustosi. 

Kolmas vaihtoehto on 
 • Anonyymi. Bloggaajat eivät pidä siitä, että kommentti jätetään täysin nimettömänä, sillä sitä katsotaan vähän niinkuin "ettet seiso sanojesi takana, etkä uskalla kommentoida itse omalla nimimerkilläsi". Tämä kohta kuitenkin toimii silloin, jos sinulla ei ole google-tiliä tai mitään url-osoitetta. Tällöin jätä nimimerkki kommenttiisi, eli kirjoitat kommenttiin jonkin sellaisen nimimerkin lähettäjäksi, josta itsesi tunnistat. Esimerkiksi arvonnoissa se on ehdoton. Kymmenen nimimerkitöntä anonyymiä ei voi voittaa sanomalla "Minä se olin", jollei mitään nimimerkkiä ole kertoa.

 • Ohita robottivarmenne
   raksi ruutuun EN OLE ROBOTTI
 • Julkaise kommentti

Miksi kommenttini ei näy Inspiksessä?

 • Olen asetuksistani muokannut kommentoinnit niin, että kommentit tulevat ensin sähköpostiin, josta ne tarkistetaan, ja vasta sen jälkeen asialliset kommentit  julkaistaan blogissa. Eli kommenttisi julkaistaan pienellä viiveellä. Jos lähetettyäsi kommentin kommenttikentän tilalla lukee "Kommenttisi on tallennettu. Saattaa kulua hetki, ennen kuin kommenttisi näkyy sivustossa." tarkoittaa se sitä, että kommentti on lähtenyt minulle tulemaan oikein.

  Tämä siitä syystä, etten halua yhtään asiatonta anonyymi- tai nimimerkilläkään-kommenttia Inspikseen. 


Kuinka jaan Inspirationin eteenpäin?


 1. Klikkaa ensin sitä postausta tai sivua, jonka tahdot jakaa. Jos yleensäkin blogini, niin etusivu on se loogisin.
 2. Maalaa siniseksi ylhäältä osoiterivi, kuten kuvassakin.
 3. Hiiren kakkospainikkeella klikkaus ja COPY tai KOPIOI.
 4. Mene sinne, mihin haluat blogini jakaa. Esimerkiksi Facebookissa omaan profiilisi päivitys-kohtaan.
 5. klikkaa ensin laatikko profiilistasi ns. käyttövalmiiksi ja sen jälkeen hiiren kakkospainiketta.
 6. Valitse PASTE tai LIITÄ.
 7. Nyt sinulla on osoitelinkkini valmiina. Voit lähettää julkaisuna sen siltään tai jos tahdot saatesanoja kirjoittaa, niin tee se alkuun, väli ja sitten linkki.
 8. Muista julkaisu/Lähetä/Tallenna tms


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Kissat ja laatikko sekä voimauttava jauhe expressinä kotiovelleni

Olen ollut jo jonkun aikaa todella uupunut ja päätin tehdä asialle jotain. Kysyin Ruohonjuuren ammattilaisilta, mikä voisi pelastaa minut tältä kamalalta väsymykseltä? Olisin valmis melkein mihin tahansa, jotta silmäni pysyisivät auki pidempään, kuin 3 tuntia. Kuten olen aikaisemminkin kertonut, luotan vilpittömästi Ruohonjuuren henkilökuntaan ja heidän raudan lujaan ammattitaitoonsa. Heille luonnontuotteet ja asiakkaiden hyvinvointi ovat elämäntapa. Tälläkään kertaa en kokenut pettymystä, päinvastoin. Parin päivän päästä nimittäin sain vastauksen ajankohtaiseen haasteeseeni, sillä ovikello soi. 
Nousin sängystä hiukset hapsottaen ja vedin pikaisesti kaftaanin vartaloni peitoksi. Oven takana postipoika kysyi olenko Viltsu. Vastasin kyllä, jolloin hän ojensi minulle allekirjoitettavaksi näyttöpäätteen ja sanoi, paketti express-pikalähetyksellä teille ja sen jälkeen hän ojensi paketin. Paketin päällä luki suurin kirjaimin RUOHONJUURI.(Ja kyllä, suttasin omat tietoni kuvista). Katsotaan…

Hiusten ykköstuotteet

Kerroin maaliskuussa Santen ihanista tuotteista, jotka hellivät ihoani. Voit lukea Santen tuotteista blogistani tarkemmin. Jos Sante hellii ihoani, hellii Unique Haircare hiuksiani! Sain kolme upeaa tuotetta testattavaksi Ruohonjuuresta ja enää en tuskaile maanantai-kampausten kanssa. Siispä ihan pakko laittaa sinullekin näytille nämä blogiin. 

Hiustenhoidon mullistava kolmikko on tehnyt hiusten laitostani helpon ja mukavan. Unique haircaren tuotteet sisältävät vähintään 98% kasvipohjaisia ​​ainesosia ja jopa 43% ainesosista tulee luomuviljelystä. Unique haircare tuottaa raaka-aineet tuulivoimalla ja tuotteisiin käytetään helposti uusiutuvia ja paikallisia raaka-aineita Tanskan ja pohjoismaiden kasvistoa hyödyntäen. 
Unique tuotteissa ei käytetä : parabeeneja,  propylenglykolia,  PABA-aurinkofilttereitä,  synteettisiä värejä tai hajusteita,  nano-ainesosia,  geenimuunneltuja aineita,  formaldehydejä eikä niiden johdannaisia,  myrkyllisiä kemikaaleja,  lanoliinia,  SLS/SLES:tä,  tretha…