ARVONNAN VOITTAJA ja synttärit

Syyskuun arvonta on arvottu. Myös minun syntymäpäivää on juhlittu. Pääset näkemään kuvia parhaista paloista ja näet voittajan nimen. Aloitetaan kahvipöydän kruunusta. 


Rakastan kermakakkuja ja etenkin, jos kermavaahtoa on runsaasti. Tässä kakussa kaikki oli täydellistä. Koristelu on minua varten tehty spessummin myös. 


Täytekakku oli minulle yllätys. Syötyämme porkkanaleivokset, rakkaani kysyi, joko herkkumaha on täynnä. Ehei... Jos noin kysytään, jotain on mielessä vielä. Murunen oli järjestänyt täytekakun pöytään hetkeä aiemmin ja kun hän vei minut pöydän päähän, siinä se nyt koreili, the kruunu. Murusen itsekeräämät lakatkin tässä kakussa.


Lakkaa ja kermavaahtoa, kermaa ja lakkahilloa, kokonaista lakkaa ja pehmoista kermavaahtoa... niin ja kakkua. Ah ja nam! Oli järisyttävä makunautinto. Kiitos Murunen ja kiitos Aetoleipurit. 


Minähän olisin ollut tyytyväinen jo tähän, että suu makeana pääsee takaisin petiin pyörätuolista, mutta Murunen ja anoppi olivat ostaneet yhdessä minulle myös ihanan rannekorun. Koru on hopeinen ja mukana myös ruusukultaa. 


Myös juhlajuomassa  oli ajateltu minua. Perhoset, italialainen prosecco, vegaanius... 

Graziosa on kesäisen raikas kuohuviini Pohjois-Italiasta, Veneton alueelta. Sen päärypäleenä on käytetty Proseccon rypälettä, Gleraa. Se antaa tälle viinille raikkaan mutta pehmeän pyöreän makeuden. Juuri sellaisen, jota voisin nauttia vaikka joka aamu lasillisen tai kaksi elämäni loppuun saakka, ellei se olisi kohtuutonta. Tästä viiniperheestä tulee myös Graziosa Rosato, jonka ehdottomasti haluan maistella myöhemmin. 


Ystävät.. Ihanat ja rakkaat kultsipuppelihanipööt. Kortteja ja paketteja tuli. Onnitteluja tuli. Lahjakorttikin tuli. Ja erityinen kiitos myös kaikille, jotka antoivat osansa sairaalaklovneille, johon Facebookissa keräsin hyväntekeväisyys kampanjana. 


Yksi ihana lahja tuli Susannalta, joka oli tehnyt minulle Frida-korun. Olenko muistanut kertoa, että Frida Kahlo on esikuvani ja sielun siskoni. 


Talvi tekee tuloaan ja syyssateet sekä koleat, kosteat kelit, joten mikä sen ihanampaa, kuin vetää villasukat jalkaan (Tai pyytää että ne minulle laitetaan). Nyt minulla on toisetkin blogisukat! Värimaailma on otettu Inspiksestä. Olen niin täpinöissäni! Äiti oli nämä minulle tehnyt. Lisäksi saimme vaikka ja mitä ihanaa kotiin. Servettirenkaista pyyhkeisiin ja juhlajuomista lakkakastikkeeseen. Voi äiti..


Murunen pääsi yllättämään myös paketilla, jossa huikean ihana nukke! Tämä ihanuus tulee esiin nukkispäiväkirjassa ehkä jo seuraavan kerran. 


Norjasta saapui paketti, joka ilahdutti toden teolla, myös kissojamme.  Nimittäin Kissojen hammastahnaa, hammasharjoja, matkasetti pesulappuineen ja säilytysrasioineen sekä kissa-pelikortit. Aivan ihana ylläri! 

Tusen takk Barmans. Pakken gledet seg sterkt og kom godt med på de tre kattene våre.


Carlos er i armene mine på dette bildet. Puste stinker ikke.

Carlos on sylissäni tässä yläkuvassa. Hänenkään hengitys ei haise. 

Tämän postauksen päättää syyskuun arvonnan voittajan nimen julkistaminen. Voiton osuessa kohdallesi toimita yhteystiedot viipymättä minulle. Viimeistään viikon sisällä. Voit joko lähettää tiedot yhteydenottolomakkeella sivupalkissa tai sähköpostilla. Somanyinspiration@gmail.com

Uusi arvonta tulossa pian. 



Kiitos ja ihqua uutta viikkoa! 

Viltsu



Kommentit

Heli Heinonen sanoi…
Paljon onnea syntymäpäivän johdosta <3
Onpa herkullisen näköinen kakku!
Oikein paljon onnea arvonnan voittajalle! Aivan ihanat synttärit sinulle on järjestetty ja ihania ja tarpeellisia lahjoja olet saanut!
Kaunista uutta viikkoa Viltsu <3
Silkku sanoi…
Myöhästyneet synttäri onnittelut täältä 💖🥂🎂🎁.
Ihania lahjoja ja ihana kakku 😊