Syyskuun suosikit


Kehu, kiitä ja kerro eteenpäin.  Kolmen koon kimppa, mikä saa sielun iloitsemaan toisten puolesta.  Ennen päivän aihetta muistellaan vuoden takaista positiivisuusviikkoa. Onhan Inspis saanut niin paljon uusia seuraajia. Klikkaa itsesi postaukseeni, jonka teemana oli "Kaava". Voimavarojen kerääminen.

Tänäänkin meillä on kaava, tai resepti.  Muistele tilannetta, jossa sinua on kehuttu. Miltä sinusta tuntui? Entä kun sait yllättävän kiitoksen? Oletkos saanut kuulla joltakin, että joku toinen on kertonut sinusta jotain hyvää toisille? Kun muistelemme niitä fiiliksiä, ainakin minun tekee heti mieli tehdä samoin. Jakaa sitä fiilistä eteenpäin. Mietin, kuinka voisin toteuttaa blogissa tämmöisen 3xk-reseptin ja siitä idea lähti. Postaus ei ole yhteistyö, vaan vilpittömästi aiheesta kehuttu, kiitetty ja kerrottu eteenpäin.


Kuten olet huomannut, jos olet pitempään ollut seuraajanani, rakastan yhtä verkkokauppaa ylitse muiden. Samaan hehkutukseen pääsee myös ko. Yrityksen kivijalkamyymälät kautta maan. Miksi? 
  • Luonnonmukaisuus
  • Joka kuinen hyväntekeväisyys
  • Aitous
  • Puhtaus
  • Monipuolisuus
  • Hinta-laatusuhde kohtuudessa
  • Henkilökunnan tietämys ja taito -auttamishalu
  • Henkilökunnan positiivisuus ja asenne
  • Laatu
  • Toimiva verkkokauppa 
  • Runsaasti kivijalkamyymälöitä
  • Kansainvälinen
  • ”soita ja nouda” -palvelu
  • Kaikissa myymälöissä ensimmäinen aukiolotunti keskiviikkoisin ja sunnuntaisin on varattu erityisesti riskiryhmiin kuuluville asiakkaille
  • Ideointi
  • Viihtyvyys
  • Luonnon kunnioitus
  • Ym ym ym
Listaa voisin jatkaa vaikka ja kuinka. Mutta arvasitko jo, mistä kaupasta on kyse? Listan väri on vinkkinä myös.

Oikein! 
Ruohonjuuri. Pääset Ruohiksen etusivulle kun klikkaat TÄSTÄ.

Ruohonjuuressa vaihtuu tarjoukset kuukausittain, ja koska nyt on syyskuun eka päivä, on myös syyskuun kuukausitarjoukset esillä jo. Vähävaraisena seuraan tarjouksia tarkasti, sillä niiden avulla säästän huomattavan summan ja koska kyse ei ole mistään käyttöpäivä-myynnistä, saan monesti omia suosikkejani pilkkahintaan. Ruohiksesta minulla on kokemusta vuosilta ja heille ilomielin suon kehut ja kiitokset ja heidän tuotteista kerron sinulle ihastuneena kerta toisensa jälkeen.  Joko sinä olet hurahtanut Ruohonjuureen?

Nyt kokosin mun top 5 tuotteet tänne syyskuulta, mutta kannattaa katsoa koko LISTA, sillä tuotteiden määrä on runsas. 


Pukka-teet ovat parhaita ja nyt Pukan suosikkini, Three ginger tea, löytyy tarjouksesta. Tästä kolmen inkiväärin teestä on tulijaisiksi ja lahjaksi. Muista ostaa itsellekin. 


Chian siemenissä on huikean suuri alennus! Vajaa 10 euroa!  Minä käytän näitä mm. maustamattoman jogurtin seassa ja puuron kanssa. Lusikallinen tai pari  riittää.  


Floradix-rautavalmiste muutti käsitykseni nestemäisten tuotteiden kohdalla. Mielessäni oli järkkypahanmakuiset  tuotteet, mutta Floradix maistuukin "mummon mehulta"! Lisäksi tämä nostaa rauta-arvot tehokkaasti ja saa voimaan paremmin. 


Skin moodin tuotteet ovat yleisestikin hyviä. Niin myös Make up blender. Käteen sopiva "meikkitatti" on mainio muodoltaan meikkivoiteen levitykseen kasvoille. 


Käsidesi on tämän päivän yksi top 5-tuotteistani. Sitä ei pidä käyttää liiaksi asti, mutta ulkoa sisälle tultaessa tai tarvittaessa päivän aikana. 

Elämä itsessään on ihanaa ja elämän pyörteissä ja seesteisyydessä vuorotellen kulkeminen tekee elämisestä antoisaa!  Elämämme ei ole kuitenkaan yksistään  vaaratonta makoilua kesäniityllä mansikoita täynnä oleva korsi hampaiden välissä, heinäsirkkojen sirritystä kuunnellessa ja auringon kutitellessa nenänpieltä. 

Elämän seikkailijoita saattaa kohdata jos jonkinmoiset vaarat ja haasteet polun varrella ja ikävä kyllä kaikki meille haitallinen ei aina ole silmin nähtävissä tai havaittavissa. 

Senpä vuoksi  avuksesi tuntemattomia ja näkymättömiä uhkia vastaan rientää tämä käsidesi Ruohonjuuren hyllystä! 
Yksi painallus riittää häätämään kuokkavieraat käsistä! Ja elämä maistuu taas mansikalta... 

Tyylikäs italialaiskomistus yksinkertaisuudessaan sopii käteen kuin käteen ja kylppäriin, työtilaan, eteisen pöydälle tai kuten minulla, vuode-eläjällä, yöpöydälle. 
Yksi painallus riittää. 

Nyt on sinun vuorosi. Kolmen koon reseptisi on... ? 
Jatka reseptin käyttöä niin usein arjessasi, kuin mahdollista. Huomaatko muutoksen itsessäsi sielusi sopukoissa? 

Kiitos, kiitos, kiitos.



Ps. Anteeksi myöhästynyt ajankohta 2. päivän postaukselle. Nukahdin.  En vain ole enää entiseni. Mutta periksi en anna! Älä sinäkään. 

Rakkaudella, sama 

Kommentit

Periksi ei anneta ❤ ... vaikka kyllä elo koettelee! Postauksessasi on mielenkiintoisia tuotteita. Käsidesi on niin tämän ajan juttu!
Jaa-a, kolme k:ta olisi ihana uusi työpaikka ja siellä työkaverit, julkinen liikenne, joka on täällä päässä ainakin ihan todella hyvää ja viimeinen k olisi pojan koulun opettajat <3