Kolmas päivä positiivisesti



Positiivisuusviikko on päässyt jo kolmanteen päivään. Jos ihmettelet, miksi julkaisu ei täsmää ilmoittamaani (yläkuva) aikatauluun, niin vastaus on Sera ja sen hurja kiukuttelu. Jos Sera taas on sinulle tuntematon käsite täällä Inspiksessä, löydät kattavan vastauksen tähän esittelystäni. Positiivisuusviikon haluan pyhittää positiivisille ajatuksille, en kipupisteille. 

Klikkaa TÄSTÄ ESITTELYYN. Siellä kerron myös itsestäni ja elämästäni. 

Jos tahdot, voit lähettää minulle sähköpostia ja kertoa siinä viestissä itsestäsi, niin tulemme tutummiksi. Sähköpostiosoitteenikin on esittelysivulla, mutta kerron sen myös tässä: somanyinspiration@gmail.com

 
Tuntuuko siltä, ettet oikein taida päästä alkutervehdystä pitemmälle, ja olet vähällä jo luovuttaa? Tässä kolme vinkkiä: 
  1. Kerro itsestäsi esittelysivuani apuna käyttäen. Lisäät vain mikä tuntuu oleelliselta.
  2. Sulje hetkeksi silmäsi. Kuvittele itsesi eteesi. Olet joku, joka katsoo itseäsi kysyvästi. Kysy mielessäsi tai ääneen; "Kuka sinä olet?" tai jos tuntuu luontevammalta, kysy; "Kuka minä olen?". Anna sielusi kuvatun kertoa kuka olet, mikä olet, mitä olet, miksi olet.. Mietittyäsi riittävästi, kirjoita tämän tehtävän pohjalta minulle sähköpostiviesti. Älä välitä kirjoitusvirheistä tai tyylistä. Kirjoitatpa ranskalaisin viivoin tai pötköön, kaikki tavat ovat yhtä hyvin tehty ja tervetulleita.  
  3. Jos kumpikaan edellisistä ei tunnu auttavan asiaa, voit vastata vaikkapa näihin kysymyksiini; 
  • Mikä nimesi on ja missäpäin asut? 
  • Mikä sai sinut kirjoittamaan minulle?
  • Oletko kotona vai töissä/opiskelet? 
  • Perheesi?
  • Mitä harrastat
  • Onko sinulla rajoitteita, niinkuin minulla on Sera? 
  • Mielipiteesi Inspiksestä
  • Muuta, mitä? 
Saat toki olla taka-alallakin lukijana, joten ei paineita. Tämä ei ole koulun esiintymiskerho, jossa piti esitellä itsensä vuoronperään luokan edessä muiden tuijottaessa ja supatellessa . Inspiksessä vallitsee sielujen rauha pakottamisen sijaan. 


Sinä olet aurinko! 
Sinä valaiset, lämmität, käyt välillä pimennossa,mutta nouset sitten taas kirkkaana korkealle. Sinä tuot eloa muihin, iloa ja seurassasi nautitaan olla. Sinua tarvitaan! 

Kommentit

Nimeni on Outi ja olen kirjoitellut sinulle jo useamman vuoden ajan. Asun Espoossa, paritalon puolikkaassa ukkelini ja poikani kanssa, meidän tytär asuu jo omillaan. Teen töitä erityisryhmässä lastenhoitajana. Harrastan bloggaamista ja minulla on vaivaa polvessa ja kantapäässä.
Tällainen Outi täällä <3
Ihana Outi. Tiedätkö FB.ssa ne "paras fani"-merkinnät? Jos täällä olisi käytössä ne, sinulle antaisin sen ihan ekana. Kiitos esittelystä. Kiva tietää, kenelle kirjoitan blogia.