30.s Positiivisuusviikko

Tänään käynnistyy 30. Positiivisuusviikko. Inspiksessä positiivisuusviikkoa vietettiin vuosi sitten ja sen verran hyvänä se setti koettiin, etten saata jättää pyöreitä juhlivaa positiivisuusviikkoa tekemättä nytkin.


Vuosi taaksepäinkehitettiin positiivisuutta. Voit lukea viikon ensimmäisen postauksen klikkaamalla TÄTÄ LINKKIÄ. Mitään samanlaista postaus settiä en kirjoita nyt, sillä olisihan se tylsää lukea samaa joka vuosi. Suosittelen kertaamaan tai uutena lukemaan päivittäiset linkit vuoden 2019 postauksiin, sillä niissä ON asiaa! 

Tänä vuonna nostetaan kesän lämmin aurinko vielä kerran lämmittämään meidän sielujamme ja nautitaan enemmänkin visuaalisesta, mutta myös kevyemmistä luettavista asioista.

Tästä se starttaa, vuoden 2020 30.s positiivisuusviikko!


Asia, joka on vaivannut mieltäsi,  jokin,mitä toinen lipsautti suustaan tsi teki ohimennessään, kuinka toimit sen asian suhteen? Kostatko vai annatko vain anteeksi? Voisiko asian antaa vaan olla ja päättää, "etten enää ajattele koko asiaa". Ja sitten pysyt päätöksessäsi.


Ihanaa positiivisuuden päivää! 

Kommentit

Upea mietelauuse ja todellakin suurtaviisautta.
On asioita joiden voi vaan antaa olla. Välillä sanat satuttavat liikaa, mutta silloinkin voi lähteä koko tilanteesta pois ja etsiä itselleen positiivisempaa seuraa.
Juuri näin. Seuran voi hyvin usein itse valita.
Kiitos. Anna auringon loistaa myös sinun sieluusi. Lämmittää.
Hyvää yötä ja huomenta.