Soda press Ginger Ale

💜Yhteistyössä Sodastream / Toimin Buzzadorina.💜


Mitä tulee, kun yhdistetään luonnolliset maut, kuten sitruunan mehu 🍋 ja inkiväärimehu, muttei ensimmäistäkään e-koodia, ei gluteenia, n. 30% vähemmän sokeria, kuin juomatiivisteet keskimääräisesti sisältävät ja mukaan vielä vesi💧, tumma riisisiirappi, sitruunahappo sekä luontainen aromi?
Minäpä kerron. Sain nimittäin testiin tämän aussien 🇦🇺 oivan Soda Press-makusiirapin makuna Ginger ale. Muitakin makuja on, mutta minua tämä kiehtoi tällä kertaa enemmän.

Kaikki Soda Press -juomatiivisteet ovat luomusertifioituja, sisältäen vain luonnollisia ainesosia. Lisäksi ne ovat GMO-vapaita ja sopivat osaksi vegaaniruokavaliota. Mahtavaa!

Soda press-makusiirappia voi käyttää melkein mihin vain! Teetpä sitten kuplajuomaa, cocktaileja tai smoothien. Lisäksi toimii täysin jälkkäreihin. Oi joi, jätskiä ja ginger alea! Mmmmmm 😋
Ja tämä pullo on ihana! Tyylikästä 500ml lasipulloa kehtaa pitää esillä.


Soda stream, osana Pepsicoa, on maailman johtava kuplavesivalmistaja. Soda stream tarjoaa kuluttajilleen ympäristöystävällisen vaihtoehdon hiilihapollisten juomien valmistamiseen. Lisäksi tiivistepullot valmistetaan kierrätetystä lasista ja etiketit kierrätetystä paperista. Yksi Soda Press Co -pullo säästää ympäristöä jopa seitsemältä kertakäyttöiseltä muovipullolta.

Klassinen Ginger ale maistuu kuin entisvanhaan: Puhdas ja raikkaan hienovarainen sitrushedelmän ja inkiväärin yhdistelmästä syntyvä maku. 
Soda press ei sisällä lisättyä sokeria. 


Soda pressissä on mukana myös erikoisempi ainesosa, luomu riisisiirappi. Tämän ansiosta maut ovat rohkeampia ja silti sokerin määrä alhaisempi. Se mikä minut yllätti täysin, niin e-koodien määrä on täysi nolla. Eikö tässä jo ole lueteltu aika monta pätevää syytä sanoa KYLLÄ! Ja etenkin lapsiperheet, hoks hoks. Uutuusmauista mustikka-lime kuulostaa lastenkin suuhun sopivalle. 

Pullon ohjeiden mukaan 500ml:sta, eli pullollisesta pitäisi saada 16 annosta herkullista juomaa. Sekoitussuhde on siis 1 osa tiiivistettä 6 osaa vettä. Jos tällä annostustavalla tekee pulloon juomaa, maku on raikas ja mieto. Maistuu kyllä ginger ale, mutta minun makuun liian laihaksi jää. Ei siis mitään limppariin verrattavaa vaikkapa. Tässä kohtaa vanhat, muovipulloihin pakatut ja ällömakeat tiivisteet ovat vahvempia. Mutta koska kukaan ei kiellä maustamasta juomaa oman maun mukaan, kyllä tästä vahvempaakin saa makusiirappia lisäämällä. Minun makuun Soda press voittaa ne muovipullotiivisteet, kunhan annostus on hieman vahvempi. Nimittäin tämä Ginger ale maistuu hyvältä ja erilaiselta. Ihan oma juttunsa. Sekä sitrus että inkivääri nousevat pintaan, ei ällömakeutta eikä toisaalta liikaa sitruunan happoa tai inkiväärin potkuakaan. Ei voi verrata limuun, muttei mehuunkaan. Mitä tämä sitten olisi? Virvoitusjuomaa. 
Nämä ovat niitä makukysymyksiä, mistä ei voi kiistellä. 


Siinä mielessä hauska valmiste, ettei siirappi rajoitu vain Soda Stream-juomiin. Esim. käytä siltään kaadettuna hilejuomissa ja moctaileissa,  limujääkin tästä tulee yhtälailla kuin nopea lisuke vaniljajäätelön pinnalle. Limujäässä vinkkinä, että jäädytä ensin yksi maku niin, että sen päälle voit laittaa toista makua. Jatka tätä  jäädytä & lisää-juttua niin monella maulla kuin haluat ja muotissa tilaa riittää. Saat ihanan monimakuisen pride-limujään. 
Kokeile toki, mitä tykkäät, mikä lempparimakusi on ja kiva olisi kuulla vinkkejä, mihin näitä tuotteita sinä käytät. 

Makuina löytyy
  • Original Ginger ale
  • Blueberry & lime
  • Classic Indian tonic
  • Old fashioned lemonade
  • Raspberry & mint
  • Kombucha
Makoisaa viikonloppua ja kaikille huippua jatkoa Pride-kuukaudelle! On se huippua,vaikkei marssittaisikaan porukalla oikeuksiemme puolesta. Sydämessä on se kirkkain sateenkaari. 


Kommentit

Mielenkiintoinen postaus! Varmasti maukas juoma. Listasta kiinnostavat erityisesti Blueberry & lime ja Raspberry & mint! Aurinkoista viikonloppua!
Sude sanoi…
Mahtaa olla tosi hyvän makuista, kelpais kyllä minullekin. Minäkin olen ollut Buzzatorina jo vuosia, mutta eipä sieltä ole enää tullut mitään moneen vuoteen.
Vadelma-minttu kuulostaa ihanan raikkaalta kesäjuoman maulta.
Kaunista viikonloppua sinulle Viltsu <3