Hae tästä blogista

TÄRKEÄ ILMOITUS HUHTIKUUN ARVONTAAN LIITTYENHarmillista ilmoitusasiaa liittyen Huhtikuun arvontaan! Etenkin kun kyseessä on sponsoroitu palkinto!


Voittaja ei ottanut yhteyttä pyynnöistä huolimatta määräajassa. (Eikä sen jälkeenkään). Harmittaa, sillä palkintohan tulee  Gide.fi:n kautta. Mutta minkäs teet. Toki syitä voi olla mitä vain, mutta säännöistä pidetään kiinni.  Mainittakoon, että blogihuhuilun sijaan huhuilin Instagramissa, koska voittaja sieltä JA jätin pari viestiä hänelle. (Muista Viltsu, ettet enää yritä hakea voittajia paikalle. Säännöt ovat uudet)


Arvon palkinnon huomenna uudestaan niiden kesken, jotka osallistuivat arvontaan myös. Uusia osallistumisia en siis laske mukaan. Jos olet osallistunut arvontaan, tulethan katsomaan huomenillalla tai ylihuomenna, oletko uusi voittaja.

Koronakahvit saa yksi heistä:


 1. Outi Krimou
 2. Tarja K.
 3. Hippohiiri
 4. Enkulin käsityöt
 5. Nanna
 6. Nelliina
 7. Sanna P.
 8. Anne
 9. Helena
 10. Anni
 11. Helmi S.
 12. Sirpa H. 
 13. Aiholap.
 14. Minun avoin päiväkirjani
 15. Fisunen

Yksi arpalippu per henkilö ja arpanumerot  vaihtuivat yhden jäätyä välistä pois. Onnea kaikille uuteen arvontaan.4 kommenttia:

 1. Nyt taas täällä jännätään sormet ja varpaat ristissä :)
  Ihanaa vappupäivän iltaa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
 2. Ja taas on jännää. :)
  T. Nelliina

  VastaaPoista
 3. Iiiks, miten jänskättää!
  Hyvää vappuviikonloppua, Viltsu <3

  VastaaPoista
 4. Onnea tulevalle voittajalle 😊

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit