Yllärikassi -Voisiko nämä löytyä siitä?


Yllätä itsesi iloisesti – vietä "joulua" milloin tahdot!  

Ruohonjuuren verkkokauppaan on saapunut nyt uutuus, joka saa ainakin minut innostumaan: Asiakkaiden  toiveiden tuloksena myyntiin on saapunut RUOHONJUUREN YLLÄTYSKASSI! Sellaista olen itsekin haaveillut mielessäni, sillä valikoima on suuri ja yllärit ovat aina kivoja. Etenkin kun kyseessä on kauppa, jossa  huteja ei taida edes olla?! Jos on jokin ei omaan makuun niinkään-juttu, ei niitä ole montaakaan.

Tähän postaukseen keräsin esimerkkituotteita, joita voisin kuvitella yllärikassissa olevan. Tuotteet ovat itse hankittuja.  En VIELÄ ole kerennyt tilaamaan omaa kassia, joten postauksessani mietin, mitä kassissa voisi olla. 

 

Ruohonjuuren yllätyskassin sisältö vaihtelee - jokainen kassi on uniikki ja sisällöltään erilainen kuin muut. Yllätyskassin sisällä on vaihteleva kimara Ruohonjuuren mahtituotteita. Yllätyskassista löytyy esimerkiksi luonnonkosmetiikkaa, luomu- ja terveysruokaa ja terveellisiä herkkuja. (Jokaisesta kassista ei välttämättä löydy näitä kaikkia). 


Jos voisin vaikuttaa yllärikassini sisältöön, löytyisi kassista ainakin Pulsinin proteiinipatukoita. Niitä olen tilannut eri makuisina yöpöydän laatikkoon. Yksi tällainen patukka helpottaa oloa, kun joudun syömään niin paljon kipulääkkeitä ja ilman pientä välipalaa olo olisi huono. Rakastuin tuohon oranssiin appelsiinisuklaaseen ja vihreään minttusuklaaseen. Hintaa näillä on vajaa 3€/patukka. Suosittelen näitä esim. Treeniin mukaan, töihin välipalaksi tai vaikkapa retkelle pieneksi puhtipalaksi.


Yllätyskassin hinta on 19,90€ ja sisällön arvo on yli 40 euroa. Siispä voisin hyvinkin kuvitella yhdeksi tuotteeksi houkuttelevan Super Fudgionin Suklaarusina-paketin tai jonkin muun Super Fudgionin herkun.  Minun makuuni nämä ovat täydellisiä! Hintaa tälläkin paketilla on alle 3 euroa. 


Suklaarusinat ovat lisäaineettomia ja kuuluvat Superfudgio-sarjaan, jonka tavoitteena on muuttaa maailmaa! Superfudgio-sarjan hehkeät herkut ovat terveellisempiä valintoja makeannälän karkotukseen.

Ajattelin ensi näkemältä, että rusinapalleroita on aivan liian vähän minun karkkihimooni (85g), mutta kun aloin popsimaan pallero pallerolta, makeanhimo todellakin väheni ja loppui ja rusinoita oli yhä reilusti jäljellä! Minä, karkkisyöppö, söin makeannälkääni näitä kolmena päivänä! Uskomatonta, sillä normaali iso karkkipussi  lisäaineineen menee siltään keveästi. Mielumminhan minä napostelen näitä suklaarusinoita  kolmesti, kuin maksan itseni kipeäksi keinotekoisista aromeista ja sokerista! Yksi karkkipussi maksaa jotain vajaa 3€ sekin, eli kolme pussia lähentelee jo kymppiä! Kamalaa!
Sen sijaan hyvän mielen herkutteluun mitä mainioimmin sopiva luomulaatuinen suklaarusina on loihdittu aidoista raaka-aineista. Tätä herkkua herkuttelemalla eivät lisäaineet kerry!


Ymmärrämme, ettei maailma muutu käden käänteessä mutta pienetkin askeleet vievät eteenpäin. Strategiamme maailman muuttamisessa paremmaksi on seuraava: ihan aluksi valmistamme terveellisiä makeisia, jotka maistuvat kaikille. Sen seurauksena herkuttelutavat muuttuvat paremmiksi ja ihmisten hyvinvointi lisääntyy, Superfudgiolta kerrotaan.

No, ainakin minun kohdalla muutos on mahdollista!


Tilasin minulle ja Muruselle Ruohonjuuresta Geishat.  Olimme näitä Geisha shavereita, eli ekologisia vaihtoehtoja kertakäyttöisille karvanpoistovälineille, miettineet jo jonkin aikaa. Nyt kun sopiva tilaisuus tuli, (hoitotuki nousi puolella ja sain takautuvasti takaisinkin ja omaishoitajuuskin hyväksyttiin), eikä hintakaan päätä enää huimannut, haaveemme toteutui.

Kun sain oman terän käteeni, tuijotin sekä sitä että pakkausta haltioituneena. En ole koskaan nähnyt näin kaunista karvanpoistohöylää tai sen pakkausta! Lisäksi terän paikoilleen laitto oli todella helppoa ja huh, kuinka terävä se terä on! Hyvästi karvat! 

Yksi Geisha-varsi ja yksi terä maksavat tällä hetkellä 15,95€ Ruohonjuuressa. Tällä lähtee karvat suitsait sukkelaan! Lisäksi muotoilu on sellainen, ettei suihkussakaan shaver tipahda kädestä kuvioidun varren ansiosta ja terä kulkee iholla kuin oikea Geisha sirona ja hellävaraisena taiteilijana. 

Geisha shaver valittiin Ruohonjuuren parhaaksi zero waste -tuotteeksi, eikä ihme. 
Ruohonjuuren raadin perustelut: “Geisha Shaver on yksinkertaisuudessaan nerokas tuote, joka vähentää jätettä. Ihoa ärsyttämättömään sheivaukseen sopiva Geisha Shaver päihittää todellakin kertakäyttöiset karvanpoistovehkeet vähintään 6-0!”

Tilasin meille jemmaan myös yhden paketin vaihtoteriä, eli 5kpl. Kaikki DE-terät pitäisi käydä tähän shaveriin ellei ole jokin erikoissuuri terä. Ruohonjuuresta saa Astran teriä alle 3 eurolla 5 kappaleen setti. Käytetyt vaihtoterät voi viedä metallikierrätykseen.
Jos tällainen setti löytyisi yllärikassista, voisi sitä käyttää myös miehet, vaikka enemmän naisten tyyliin onkin. Ei shaver sitä katso, kenen karvat sillä poistaa. Ystävällekin tämä olisi aivan huippu lahja. 

Suosittelen lisäksi 
Geisha-sheivaussaippuaa, joka on Suomessa käsin tehty, tuoksuton saippua, joka on aivan erityisesti kehitelty kaveriksi hellävaraiseen karvanpoistoon. Näin vältyt ikäviltä ihoärsytyksiltä ja haavoilta mahdollisimman hyvin. Toinen sheivausapulainen on tuoksuva, 10 minuuttia ennen sheivausta  leviteltävä Geisha Shaving Oil -ihoöljy

Sheivaus on prosessina muutakin kuin vain ihokarvojen höyläämistä; hyvän lopputuloksen saamiseksi jälkihoitoa ei tule unohtaa!  Sitä varten suosittelen ihollesi myös kosteutuksen antavaa Geisha-sarjan After shave -voidetta, joka hellii ihoasi höyläämisen jälkeen. Kosteutus huolehtii siitä, että sileä lopputulos pysyy ihollasi pitkään, se ehkäisee punaisia näppyjä syntymästä samaten kuin ihottumaa sekä sisäänpäin kasvaneita karvoja. Tämä kosteuttava, hoitava ja ihoa rauhoittava voide  on saanut huumaavan ja miellyttävän lempeän tuoksunsa aavikkokukasta (desert flower).

 

Minulla oli tässä jokin aika sitten flunssainen olo ja kurkku tuntui limaiselta  ja aralta. Muistin kurkuman auttaneen aiemminkin vastaavassa tilanteessa, joten jälleen apuun otin Nordic Healthin Kurkumasuihkeen. Tämäkin on Ruohonjuuresta ja arvoltaan 27.90€. Pullo on riittoisa ja taltutti jälleen kerran taudin muutamassa päivässä! 

Suureen suosioon maailmalla ampaissut Kurkuma suihke (Turmeric Daily Oral Spray) on valittu Euroopan parhaaksi terveystuoteuutuudeksi - eikä lainkaan syyttä! Lisäksi se on Ruohonjuuren paras tuote raadin mielestä vuodelta 2017. 


Kurkumasuihkeesta kurkumiini imeytyy tehokkaaasti, suoraan suun limakalvojen kautta. Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. 

Veikkaanpa, ettei tämä yllärikassissa ole, mutta halusin silti tuoda tämän esiin,  sillä flunssan kukistajana tämä on minun suosikkini. 
Jokin edullisempi terveystuote yllärikassiin voi hyvinkin sujahtaa. 

Tässä video kurkumasuihkeen  Voisikohan yllärikassista löytyä Avril-sarjan Oriculi-korvanputsauspuikko. Tämäkin tuote kiinnosti heti kun sen näin. Haluan kotiimme tuotteita, joiden ansiosta roskan määrä vähenee ja näin ollen voin osaltani auttaa äiti Maata elpymään ja saamaan terveytensä takaisin. Siinä aihe, josta voisin kirjoittaa vaikka kirjan, mutta tällä kertaa puhun vain korvanputsarista.

Ympäristöystävällinen korvanputsauspuikko on helppokäyttöinen, bambusta valmistettu puikko. Tämän käytössä on oltava varovaisia, sillä korvan sisällä on arkoja elimiä, joita ei ole tarkoitus puhkoa. Olet ehkä käyttänyt vanupuikkoja tähän tarpeeseen tai suihkeita. Ensinnäkin vanupuikko saattaa olla paksumpi jolloin se ei edes mahdu kovin syvälle toisekseen vanupuikko on korvakäytävän vihollinen!! (Tästä kerron kohta lisää). Sen sijaan tässä puikossa ei ole stoppareita, vaan ainoa stoppari olet sinä itse. Se jännitti minua aluksi. Samoin ekat kerrat. Tuntuu ehkä tyhmältä lukea korvan putsaukseen käyttöohjetta, mutta minusta se ei ole tyhmää. Mielummin ole varovainen, kuin hällä väliä ja poks, korva rikki.


Eli huomasin itse helpoimmaksi sen, että etenen tämän puikon kanssa hitaasti korvan alaseinämää pitkin. En siis keskeltä, jolloin on vaara mennä liian syvälle. Muutenkin vaikku poistetaan suht läheltä aukkoa, eikä syvältä. Paluumatkalla käyn pyörivällä otteella reunat läpi joko kerralla pyöritellen tai välillä puikon tyhjentäen vessapaperiin. Ei saa painaa! Ei tarkoitus ole raapia korvan pintaa rikki.

Pari kolme enää kertaa tämä tuntui oudolta ja mietin jo, että onko sittenkään mun juttu, mutta jatkoin silti, sillä useinhan alun jälkeen homma muuttuu omaksi. Niin kävi tämänkin kohdalla. Kun opin käyttämään puikkoa oikein ja käden asento on automatisoitunut oikeaan samoin kuin voiman käyttööni, en enää edes mieti mitään muita vaihtoehtoja. Toivoisin tähän vaihtopuikkoja, jottei helmi ja ripustuslenksu joutuisi myös hukkaan kun vaihdon aika tulee. Onneksi oikein puhdistettuna ja roikkuen kuivattuna yhden puikon kesto on kuukausia. Hinta tälle on 5,50€ Ruohonjuuressa.


Olin putsannut vanupuikolla samana päivänä, kun paketti tuli, ja putsasin heti kuvien oton jälkeen uudestaan tällä kestopuikolla niin likaa tuli silti yllättävästi. Eli vanupuikolla ei saa kaikkea pois. No, olisihan se pitänyt muistaa ja ymmärtää! Puikkohan työntää edestään likaa syvemmälle ja ottaa vain osan mukaansa. Oriculi sen sijaan kauhoo likaa, ei täytä korvakäytävää.  Vanupuikko siis pahimmassa tapauksessa tukkii, eikä sitä pidä käyttää.
Toki hyvä on korvan pinnan antaa välillä saada vahauspinta, eikä missään nimessä saa rapsuttaa tai hangata ihoa rikki, ettei tulehduta koko korvakäytävää.

Minä haluan saada lian pois ja käytän siihen kevyttä kättä, malttia, maalaisjärkeä, Aikaa ja Avrilin Oriculi-korvanputsauspuikkoa. Sen saa pestyä ja desinfioitua  käytön jälkeen ja päässä on ripustuslenkkikin. Huom. Tämä ei ole lasten lelu. Helmi on irrallinen, ainoastaan painettu ripustuslenkin kanssa puikkoon.

Korvakäytävässä korvavaharauhaset erittävät korvavahaa eli vaikkua. Korvavaikku suojelee korvakäytävän ihoa. Normaalistihan vaikku tulee ulos korvakäytävästä ajallaan, jolloin sen voi pyyhkiä korvan suulta pois, mutta toisinaan korvakäytävä voi tukkeutua melkoisesti sen kerätessä tätä inhaa ja pahanhajuista vahaa sisäänsä. Tällöin kuulosi saattaa heikentyä, ja jos edelleenkään vahaa ei poista tehokkaasti, se saattaa jopa puhkaista tärykalvon.

Kaunis esine. Kätevä ja toimiva.


Oriculi-korvanputsauspuikon käyttö:
1) Desinfioi putsauspuikko ennen ja jälkeen käytön
2) Käytä puista "lusikkapäätä" koko korvan putsaamiseen
3) Varo työntämästä puikkoa liian syvälle korvaan

Tärkeää: Älä anna lapsen yksin käyttää puikkoa!


Yllätyskassi on vain tilattavissa verkkokaupasta. Halutessasi voit toki tilata noudon Kampin myymälästä. 

Vinkki: kassin sisällönhän voi ostaa jaettavaksikin. Syöt itse herkut, annat tuotteet lahjaksi tai viet yllärikassin tuomisina ja katsotte porukalla mitä kassi pitää sisällään. 


Tuotteet ovat omiani.  
Yllärikassin sisältö on yllätys. Minun postaus on vain arvailua. 

4 kommenttia:

 1. Jopas jotakin - mahtava olisi tuo arvailemasi yllätyskassin sisältö mielenkiintoisine tuotteineen! Tuon Geisha-shaverin vastaavan erimerkkisen tuotteen olen nähnyt instassa. Nuo muut tuotteet liittyen shaverin käyttöön ovat olisivat hyviä. Tuossa Geisha-shaverissa minua kiinnostaa erityisesti hyväksi kehuttu toimivuus ja zero waste. Arvailemasi yllätyskassin herkuille peukkua! :D

  VastaaPoista
 2. Siis mitä, onko Ruohonjuuri lanseerannut tällaisenkin! Oli pakko heti mennä lukemaan kassista lisää heidän sivuilleen. Ihanaa kun vinkkasit, multa on mennyt ihan ohi tämä :)

  PS. Itsekin olen syönyt noita suklaarusinoita ja ne on kyllä niin hyviä!

  VastaaPoista
 3. Juuri tuollainen monipuolinen kassi olisi kiva. Kivoja tuotteita olit postaukseen kerännyt.
  Ihanaa päivää sinulle Viltsu ❤️

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen tuote tämä yllärikassi. Kyllä kiinnostus heräsi ja aloin miettiä, voisiko jokin arvailemasi tuote sieltä löytyä. No se selviää vain tilaamalla :) Pitänee harkita, jos tuon vaikka tilaisi itselleen :D

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

12 Huonoin äiti leipomaan

12.12.2012. Monella parilla on ollut tänään suuren onnen ja rakkauden päivä. Kirkot ja maistraatit ovat täyttyneet iloisista ihmisistä, h...