Heinäkuun ARVONNAN VOITTAJA

Inspis saavutti 7 vuoden iän teidän kanssanne juhlien. Arvonnasta sain hyvää palautetta siitä, mistä te tykkäätte ja miksi lukea. Kaikkien vastausten perusteella erityisesti juuri minun elämäni, avautumiseni henkilökohtaisesti liittyen Seraan tai mihin vain todelliseen tunnepuoleen koskettaa teitä. Seksuaalinen suuntautuminen ja sen tuomat ilot ja surut, juhlan aiheet. Ihan tavallinen elämä.
Tämä ilahduttaa sinänsä, sillä juuri siitähän tässä on kyse, jos koko blogin perustuksia miettii. Niiden perustusten päälle tulee minulle tärkeitä asioita eri huoneisiin, joista kuvastuu se, kuka minä olen ja mistä pidän. Ne asiat, jotka minulle ovat tärkeitä. Maailmankaikkeuden ensimmäinen, Inspiksen bloginukkekoti, näyttää tältä:Tuohon bloginukkikseen mahtuu kaikenlaista jos vaan voimia on sisustaa. Kaaviossa on samoin pääaineet, joiden alle mahtuu paljon kaikenlaista, vaikken kaikkea sinne kirjoittanutkaan. Tosiaan askartelulle en enää voi omaa huonetta antaa, sillä voimia ei ole tarpeeksi, mutta sitä en lopeta ellei ole pakko.


Heinäkuun arvonnassa palkintona oli käsityötä Suomesta. Juhlava kaulakoru lähtee Tarja K.lle. Onnea! Osoite tulemaan viikon sisällä ja palkinto sinulle voimieni mukaan toimitettuna.

Kiitos kaikille! Ole kuulolla, sillä elokuun arvonta alkaa pian. Palkinto on nyt kuvattavana jo.

4 kommenttia:

 1. Hyvänoloinen nukkekoti :) Onnea Tarjalle ihanan korun voitosta ja ihanaa viikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, näköiseni. Näkisitpä meidän kodin. Kaukana trendikodeista. Hih.

   Poista
 2. Jippii! Laitoin osoitteen yhteydenottolomakkeella. Tuliko perille? Onnesta kiljuen Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia

  VastaaPoista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Atc - haaste 2019 Lokakuu

Tähän voit jättää lokakuun atc-haasteen korttilinkkisi. Teemakuva on tässä postauksessa oleva ylempi kuva.  Syyskuussa ei arvontaa ol...