Hae tästä blogista

Heinäkuun ARVONNAN VOITTAJA

Inspis saavutti 7 vuoden iän teidän kanssanne juhlien. Arvonnasta sain hyvää palautetta siitä, mistä te tykkäätte ja miksi lukea. Kaikkien vastausten perusteella erityisesti juuri minun elämäni, avautumiseni henkilökohtaisesti liittyen Seraan tai mihin vain todelliseen tunnepuoleen koskettaa teitä. Seksuaalinen suuntautuminen ja sen tuomat ilot ja surut, juhlan aiheet. Ihan tavallinen elämä.
Tämä ilahduttaa sinänsä, sillä juuri siitähän tässä on kyse, jos koko blogin perustuksia miettii. Niiden perustusten päälle tulee minulle tärkeitä asioita eri huoneisiin, joista kuvastuu se, kuka minä olen ja mistä pidän. Ne asiat, jotka minulle ovat tärkeitä. Maailmankaikkeuden ensimmäinen, Inspiksen bloginukkekoti, näyttää tältä:Tuohon bloginukkikseen mahtuu kaikenlaista jos vaan voimia on sisustaa. Kaaviossa on samoin pääaineet, joiden alle mahtuu paljon kaikenlaista, vaikken kaikkea sinne kirjoittanutkaan. Tosiaan askartelulle en enää voi omaa huonetta antaa, sillä voimia ei ole tarpeeksi, mutta sitä en lopeta ellei ole pakko.


Heinäkuun arvonnassa palkintona oli käsityötä Suomesta. Juhlava kaulakoru lähtee Tarja K.lle. Onnea! Osoite tulemaan viikon sisällä ja palkinto sinulle voimieni mukaan toimitettuna.

Kiitos kaikille! Ole kuulolla, sillä elokuun arvonta alkaa pian. Palkinto on nyt kuvattavana jo.

4 kommenttia:

 1. Hyvänoloinen nukkekoti :) Onnea Tarjalle ihanan korun voitosta ja ihanaa viikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, näköiseni. Näkisitpä meidän kodin. Kaukana trendikodeista. Hih.

   Poista
 2. Jippii! Laitoin osoitteen yhteydenottolomakkeella. Tuliko perille? Onnesta kiljuen Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit