Hae tästä blogista

ARVONTA Instagramissa

ARVONTA/GIVEAWAY
yhteistyö Elivon kanssa.
Palkinto toimitetaan Elivon kautta Ja vain Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.


Minulla on syyskuussa 45vuotis synttärit. Haluan antaa lahjan sen vuoksi jollekin teistä ihanista. Olen varma, että antamalla hyvää toisille saa itse eniten.

MIKSI ELIVO? 
Elivo on suomalainen ja aito. Elivo on rehellinen ja tekee hyvää koko keholle. Useilla Elivo tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus. Valikoimassa on niin vitamiinit kuin kauneustuotteet sekä intiimituotteet. Tuotteet kehitetään yhteistyössä kotimaisten asiantuntijoiden kanssa vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeisiin, vahvistamaan hyvää oloa ja elinvoimaa. Mun elämänlaatu on paljon parempi Elivon kanssa kuin ilman. Jos minä sain ja saan yhä hyötyä JA kehoni toimimaan paremmin Elivon tuotteista, vaikka sairaus ja lääkkeet olivatkin jo saaneet kehoni tukkoon, niin miksi et sinäkin! Mun mielestä Elivo kuuluu kaikille!

PALKINTO: 
Elivo toimittaa yhdelle onnekkaalle 4 tuotetta syksyn tarpeita ajatellen:

 1. -Vahva omega kalaöljy  
 2. - Rauta
 3.  -Magnesium+kalsium&D 
 4. -HiusVoima

OSALLISTUT NÄIT:
 -Seuraa Instagramissa  @inspirationblogi sekä @elivofinland
- tykkää arvontakuvasta
 -Kerro sun Elivo-suosikkisi (Linkki Elivon profiilissa)
-tagaa suomalainen kaverisi, sukulaisesi, tuttavasi jolle tahtoisit syksyyn hyvää oloa. (Arvontasivustot, eläimet yms. ja julkkisten tagailu ei ole sallittua)
 -Voit osallistua niin monesti kuin tahdot, Kunhan tagaat aina uuden henkilön uutena kommenttina
-sun tulee olla instagramissa seuraaja arvonnan jälkeenkin, jos tahdot osallistua arvontoihini. Follaus ja heti unfollaus laittaa sut estoille. -sun kavereiden tulee osallistua itsekin jos haluaa olla mukana arvonnassa. -arvonta-aika 19.8-1.9.2019.

 VOITTAJA:
-Otan voittajaan yhteyttä Dm.llä ja julkaisen nimimerkin myös galleriassani. Voittajalla on aikaa max 1 vko toimittaa yht.tiedot. jotta saan ne toimitettua Elivolle. Voittaja saa siis kaikki 4 tuotetta.

PAKOLLINEN BLABLABLAA:
 -Yhteistyössä Elivon kanssa. Instagram ei ole osallisena arvonnassa.

ONNEA arvontaan!

 Xoxo Viltsumari
I

4 kommenttia:

 1. Kaikki ei oo somessa,harmi jos voi osallistua vaan siä:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kaikki ole Instagramissa, mutta toisaalta, täällä blogissa on joka kuukausi arvonta, eikä kaikilla ole google-tunnuksia tai löydä tänne. On reilua antaa myös instaseuraajille takaisin jotain, eikä vain ottaa seuraajiksi. Toivottavasti osallistut koruarvontoihini ja haastearvontoihini täällä blogissa.

   Poista
 2. Onnea insta-arvontaan kaikille! Kiva kun jaksat aina näitä arvontoja järjestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni jaan hyvän toisten kanssa, enkä pidä kaikkea itse. Näin kaikki voittaa.

   Poista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit