Aikuisen naisen päiväkirja osa 4


On aika purkaa sydäntäni. Kertoa fiiliksistä. Ja haluan myös tässä julkaista viime kuun kuukausiarvonnan voittajan. Sairaus on saanut nimen voittajalta. 
  

Olen ollut todella väsynyt viime päivät. Tänäänkin olen nukkunut vähän väliä. Selinmakuu ei tunnu hyvältä. Vasen kylki on oikeastaan ainoa kunnollinen makuuasento. Kurkkua puristaa, niskat jumissa, koko keho mätänee ennen aikojaan.  Mutta silti tuntuu siltä, ettei minulla ole hätää.

Ilmastonmuutoksella on hätä. Maapallolla om hätä. Kaikilla alkuperäiskansoilla, eläimillä ja kasvustolla on hätä ihmisten ja ahneuden takia.


Mun lapseni on eduskuntavaaliehdokkaana ja senkin vuoksi seuraan tämän hetken vaalikeskusteluja. Oli järkyttävää kuunnella, kuinka eräskin pienpuolueen edustaja väitti ilmastonmuutoksen ja maapallon hädän olevan täysin propagandaa ja turhanpäiväistä höpinää. Tuollaiset kommentit tekevät sen, ettei ääneni mene hänelle. 


Maaliskuussa kyselin nimiehdotuksia sairaudelleni. Haluan inhimimlisyää tämän kivun ja voida sanoa "tyyppin" kanssa eläväni, kuin että olen kipupotilas. Potilas kun on sairaalassa... 
Kiitos kaikille nimen keksineille. Mietin aikani sitä mulle sopivinta, mistä tykkään ja mikä tuntuu sopivalta. Yksi oli ylitse muiden ja voittaja on löytynyt:  

Outi Krimou/Outi's life11. maaliskuuta 2019 klo 19.45

Minulle tuli mieleen nimi Sera, se on lyhennys SElkäRAngasta ja sen niminen luostari on myös Japanissa. Tiedän, että olet hengellinen ihminen, joten jollain lailla tämä tuntuisi sopivalta nimeltä.
o.krimou@suomi24.fi

Onnea Outi. Sera on syntynyt. ;)  Kiitos nimiehdotuksesta. Laitan sinulle voimakorun kun saan osoitteesi.

Ja täysin asiaan riippumaton kiitos kommentistasi, jossa kerroit ihailevasi minua. Sait minut ktyneliin. Kosketit.

Mulla on muutes lukuinto taas päällä, boten ahmin kirjoja intopiukkana. Ehkä joku huippukirja päätyy blogiinkin.

4 kommenttia:

 1. Sera, se vaan sopii sulle. Jotain kaunista pitää saada tuosta sinun sairaudestasi aikaiseksi. Kiitos itsellesi kommenteistasi blogiini, ilahdun niistä aina <3
  Kaunista viikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Onpa kiva kuulla että yhtälailla ilahdutamme tpisiamme. Hyvää tiistaipäivää.

   Poista
 2. Mitä kirjoja tykkäät lukea? Itellä on kans lukuahminta päällä ja sen huomaa mun kirjablogistakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luen paljon self help-kirjoja, tositarinoita maailmalta ja joskus innostun dekkareista. Marko Kilpi on lemppareitani, Rönnbacka, Cornwell...

   Poista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

After the divorce - Eron jälkeen osa 10 : Katumustako ?

Karmea karjaisu ja sen perään huuto suoraan persiistä katkaisi tämän naisen unelmoinnin ja ihanimmat hitaat ikinä. Katsoimme Pasin kanssa hä...