Hyvää ystävänpäivää



Jos vaan mitenkään voisin, lentäisin pitkin pinkin taivaan sun kanssasi ja rakentaisimme yhdessä Saturnuksesta laivan. Sillä me seilaisimme sitten sateenkaarta pitkin. Keräisin sulle kimpun tähtivyöstä ja mukaan sirottelisin kuun pölyä kirkkaimmasta yöstä. Auringosta kerisin lämpöä ja voimaa, iloa, onnea, satiininauhaa soivaa. Melodia olisi juuri se oikea. Se, josta sinä tykkäät kaikista eniten. Joka saa sinut rentoutumaan. Sen laittaisin soimaan sun korvasi juurelle hiljaa. Sinä hyräilet.

 Ottaisimme oikein kovat vauhdit sateenkaarta pitkin kuppikakkujen maahan. Poimisin puusta ne kauneimmat ja maistuvimmat herkut ja ojentaisin sinulle ne pajukorissa, jossa punavalkoruutuinen liina mukana. Tulisin sitten taaksesi laittaen käteni sun silmille ja kysyisin; "arvaatko kuka?". Nauraisimme ja sinä tietäisit vastauksen. Tottahan toki. Ja kierähtäisit ympäri. Naurusta ei meinaisi tulla loppua.

Ja kun päivä alkaisi painua vuorten taa, alkaisi meillä pyjamabileet ja tyynysota. Lopulta nukahtaisimme ja näkisimme unta onnellista. Ystäväni.. kiitos kun olet olemassa!
 -Viltsu-

Kommentit

Ihanaa ystävänpäivää sinullekin Viltsu <3
Silkku sanoi…
Ystävänpäivä meni mutta aina voi lähettää lämpöisiä terveisiä päivään <3
Laitoin sinulle sähköpostilla yhtetystietoni, jos ei ole tullut laita minulle viestiä.
Kiitos. Oli tullut viesti ja vastasinkin jo aamupäivällä. :)