ATC HAASTE 2019 HELMIKUU ja arvonnan voittaja

Haaste ilmestyy kerran kuussa aina kuun eka päivä.

Ajatuksena on tehdä mallikuvan mukaan sellainen atc tai atc coin, joka sinua puhuttaa ja jonka teet juuri tätä haastetta varten .

kortin koko on 6,4x8,9cm tai kolikko 6,3 cm (hyväksyn myös 6,4cm kokoiset kolikot)

 Minä annan malliksi digikuvan ja siitä kuvasta katsot juuri ne asiat jotka sinun työhösi haluat toteuttaa. Voit käyttää esim. samoja muotoja, värejä, hahmoja tai mikä sisimmässäsi sitten tuntuukaan hyvältä. Annat sisimpäsi ohjata käsiäsi toteutukseen.

Kerrot sitten julkaisussasi mitä kortissa on kuvasta. Kiva olisi kuulla myös luomistuntoja, mutta saat toki pitää ne omanakin tietona. Lisäksi linkität julkaisusi haasteeseeni kommenttilaatikkoon ja haasteeni julkaisuusi, jotta mahdollisesti lukijasikin löytävät haasteen. Huom. Tärkeää on linkittää kyseinen postaus jossa korttisi on. Ei blogin etusivua!

Blogittomat saavat osallistua myös, kunhan lähetät minulle sähköpostilla kuvan työstäsi ja nimimerkkisi. Sen jälkeen kommentoit haastetta "Osallistun blogittomana".

 Vuodessa olet tehnyt 12 atc.ta (saat toki tehdä enemmänkin. En estele) joko itselle tai voimaa tuomaan ehkä jopa 12 ihmiselle. Eikö olekin houkuttelevaa! Sinä itse päätät, miten ja mihin korttisi teet, kunhan se on mallikuvasta tehty.

Kuukausiarvonta on niinä kuukausina, kun minullakin on voimavaroja osallistua askarrellen. Silloin teen atc.n itsekin ja arvon sen voittajalle. Kuoressa saattaa olla hyvinkin extraa esim. Seuraaviin töihisi.

Vuosiarvonta on aktiivisimpien osallistujien kesken vuoden päästä vuoden vaihteessa. Palkinto on yllärisetti askartelutarvikkeita.

Haastetöissä ei arvostella ketään eikä valita hienointa eikä kalleimmista tarvikkeista tehtyä atc-korttia.


Ennen uutta haastetta tammikuun arvonnan voittaja: Marja-Riitta -blogiton-
Onnea! Tämä joogaava kisu lähtee sinulle.

Lyhyesti:

  1. Tee atc tai atc-kolikko mallikuvasta
  2.  julkaise linkittäen.
  3.  Kommentoi. 
  4.  Voita atc ja pieni tarvike-extra kierrätettäen, jos on arvonta. Aktiivisimmat osallistuvat vuosiarvontaan.  
  5. Haaste päättyy 28.2.2019.
  6. HUOM. Toki voit tehdä muitakin töitä aiheesta, mutta ne eivät osallistu arvontaan. Ilo on silti nähdä mitä sait aikaiseksi. 

HELMIKUUN TEEMA: 


Helmikuussa haasteeseen ohjeiden mukaan osallistuneiden kesken arvotaan tämä atc-kortti:


Kissateema näyttää jatkuvan töissäni. Teemasta otin värimaailman ja linnut, kissan ja parasolin. Puhallus innosti laittamaan kimallusta korttiin. Tuo koru onkin reunassa kierrätysten kierrätystä  sillä endin se oli koru, sitten se saapui rikkonaisena minulle. Liimasin sen tauluun. Nyt taulu on purkuprojektina ja koru päätyi atc:een.Saatkohan juuri sinä tämän itsellesi!? 




Kommentit

Ooohh...kiitos kiitos..
Osallistun myös Helmikuun juttuun...
Ihana kortti tuo jossa on kisu <3
Mukavaa viikonloppua sinulle Viltsu!
Kiitos. JoogaKisu-kortti oli tammikuun palkinto ja alempi kisu parasolin kera on nyt tarjolla jollekin. Kivaa loppupäivää sinullekin.
EstherH. sanoi…
Hieno korttisi ja blogissani on myös minun vastaukseni haasteeseesi :)
https://luovastivinossa.blogspot.com/2019/02/inspishaaste-helmikuu.html
SusannArt sanoi…
Ihana kissa-kortti jälleen, ja siitäpä sainkin idean.. ;) täältä löytyy minun tekele, ja tällä kertaa muistin pysyä ATC-koossa :D
https://susannanart.blogspot.com/2019/02/inspiration-haaste-219.html?m=1
Mahtavaa! KIva kun olet mukana
Onnea. Voitit helmikuun haasteen
Anonyymi sanoi…
I the efforts you have put in this, thanks for all the great posts.