Kesäkuun blogiarvonta


Jokos Juhannuksesta olet toipunut? Jokos olet odotellut kesäkuun arvontaa? Tässä se nyt on. 
Sitä ennen hieman postauksista.
Postaustahtini on, kuten huomata saattaa, hitaampi kuin vaikkapa vuosi sitten, mutta olen sen verran kuntoutunut, että saan postailtua hieman jo useammin ja Instagramhan päivittyy kaiken aikaa, joten siellä kannattaa seurata @inspirationblogi a myös. Seuraajia IG:ssä onkin jo lähes 6000. Myös Facebookissa sekä Twitterissä uudet postaukset tulevat julki nopeasti, kun ne täällä on julkaistu. Muutama kiva postaus on tiedossanikin jo.Painotan kuitenkin tuon Instagramin aktiivisuutta, jos olet kiinnostunut arjestani, ajatuksistani, minua kiehtovista asioista jne ja haluat seurata minua reaaliajassa. Ja hei, jos hyvin käy, syksyllä sovitaan lääkärin kanssa pieni selkäydin-operaatio, jonka seurauksena osa kivuistani pitäisi poistua. Sehän tarkoittaisi leikkauksesta toivuttuani tiuhempaa postausvauhtia. JjjAIii!

Palatakseni tänne blogin puolelle, kerro kommentissasi toiveitasi postausideoihin. Mielellään tarkemmin, kuin vain "askartelu" tai "pohdinnat". Minkälaisia aiheita, miksi, miten... Askarteluakin kun on monenlaista.  Pieniä lapsia minulla ei ole, joten vauvoihin ja lapsiin liittyvät aiheet suljetaan heti pois. 

Tarkoituksenani on myös uusia sen verran postaustyyliäni, että jokatoinen olisi tuotetestausta, jokatoinen jotain ihan muuta. Toki sitä "muuta" tulee myös silloin, kun ei ole testattu mitään sillä hetkellä. Samaan aikaan siivoan hakusana-listaa, jotta sinun olisi helpompi tulevaisuudessa löytää vanha postaus, joka jäi mieleesi. 
Miltä kuulostaa? 

Arvonta

Voit voittaa tämän ihastuttavan silmämeikkisivellin setin.

Setissä on Iberon metallinen ripsikampa / maskaraharja sekä luomivärin häivytyssivellin. Palkinto on minun itseni ostama, eikä Iberolla, Bloggerilla tai millään taholla ole tekemistä palkinnon tai arvonnan kanssa.


Osallistua voit näin :
1. Jätä kommentti tähän postaukseen, jossa kerrot toiveitasi postausideoihin. Mielellään tarkemmin, kuin yhdellä sanalla.
Voit halutessasi myös linkittää tai kertoa vanhan postaukseni, josta olet tykännyt, ja jonka tyyli sinua kiinnostaa jatkossakin.
Tai jätä palautetta tai mitä vain vastaavaa sekä s-postiosoitteen mistä sinut tavoittaa, mikäli voitto osuu kohdallesi. Jos et halua laittaa s-postiasi kaikkien nähtäväksi kommenttilaatikkoon, voit osallistua myös lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen: somanyinspiration(at)gmail.com. Sivupalkin yhteydenottolomake toimii myös erinomaisesti.
Huom. Jos kommentoit anonyymisti, muista jättää myös nimimerkki.

2. Saat kaksi arpaa, mikäli seuraat blogiani vähintään kahdessa kanavassa 
(Blogger/Google+, Facebook, Instagram). Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

3. Aikaa osallistua on 30.6.2018. klo 23.59 saakka! Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti ja julkaisen voittajan nimimerkin täällä blogissa.
Jos en saa voittajaa kiinni viikon kuluessa, arvon toisen voittajan. Postitan palkinnon vain Suomeen.


Inspiroitukaa ja Onnea arvontaan!

Viltsu


10 kommenttia:

 1. Kahdella mukana (blogger,insta ja FB). Paljonkin inspiroivaa, mutta ehkä eniten sellaiset hyvän mielen taidot -jutut kiinnostaa juuri nyt.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa.
  Minä haluaisin näin kesän kunniaksi muutaman runopostauksen ja kortteja tykkään katsella myös.
  Mukavaa viikkoa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
 3. Voisit tehdä erillaisia askarteluja kierrätysesineistä/tavaroista.
  Mukana yhdellä arvalla
  Sähköpostiosoitettani saa käyttää ilmoittamiseen jos voitto osuu kohdalleni
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 4. Tykkään ja toivon hyvinvointiin liittyviä postauksia. Terveelliset ja helpot ruokareseptit ovat aina tervetulleita (esim. banaanijäädyke-resepti oli hyvä!). Kaksi arpaa, kiitos (Instagramissa ipeainonen ja Bloggerissa IpeAino).

  Terv. Irmeli
  S-posti: ipeaino (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Postaukset helpoista ruoista kiinnostaisivat. Olisi myös kiva kuulla kokemustasi hiusravintolisistä yms. jos sellaisia siis käytät. Yhdellä arvalla mukana.
  vitaevay@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kaikki kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvä kiinnostaa minua, varsinkin uutuustuotteet ja niiden avostelut :)
  Seuraan bloggerin kautta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Itse oon niin innostunut askartelujutuista että olisi kiva nähdä ihan vaikka jotain perus korttiaskartelua :)

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kierrätys on minun mieleen, niin askarteluissa kuin koruissakin ;)

  VastaaPoista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Fortnite kortti ja paketti pojalle

Kysyn joka vuosi kummilasteni lempi hahmoja, jotta voin tehdä asiaan kuuluvan kortin. Isoveljeni poika ilmoitti tykkäävänsä vain ja ainoa...