Siirry pääsisältöön

Happy Sophie

Tänä vuonna olen aloittanut jotain uutta. Ensin tarvittiin tietoa sekä tämä: 


Prima Marketing:  Prima Traveler's Journal Standard, Sophie ja sitten tarvittiin idea sille, mitä haluan kansien sisään laittaa. Lopulta pitkän pohdinnan jälkeen päädyin itselleni sopivillaan, eli Sophiesta tulee Happy Journal. 


Jo nämä nahkasekoitekannet ovat hurjan ihanat. Tuo reunarypytys on söpöintä ikinä! 


Kansien sisällä on kumilenksut, joihin saa helposti vaihdettua tai lisättyä vihkoja. Minun pakettini sisältää tyhjän vihkon ruskeilla kansilla ja Mustilla kansilla sekä mustakantisen viikko plannerin.  Lisäksi yksi kovamuovinen kansi, jonka avulla leimailu ja maalailut eivät sottaa vierekkäistä sivua.


Uusi planner vaati myös uuden kynän. Tilasin itselleni pinkin kynän suurella tekotimanttipäällä. 


Tämän upeiden lisäksi plannerin mukana kulkee musta geelimustekynä, jonka ostin Jo aiemmin rintasyöpäkampanjasta. Se merkitsee minulle paljon, sillä muutama viikko sitten hyvästelin äkisti kuolleen (3vkoa diagnoosista) läheiseni, jolla syöpä lähti rinnasta etenemään.


Palatakseni itse aiheeseen, tästä alkoi uusi harrastus ja journalini nimeksi tuli Happy Sophie.

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…