Siirry pääsisältöön

Ystävyyden hedelmiä kortin ja junkjournalin muodossa

Viimeiset 7 kuukautta ovat olleet vaikeita. Kivut ovat ottaneet vallan ja tutkimuksia tehty selvittämäksemme mitä kaikkea on vialla. NYT asia alkaa olla loppusuoralla ja lääkitys nostettu ja muita ohjeita saatu. Heinäkuussa käyn vielä sairaalassa lääkärin luona ja syksyllä mietitään, olisiko nyt se hetki, kun selkäytimeen laitettaisiin piuhat ja niitä pitkin johdettaisiin sähköimpulsseja. Tämä vähentäisi toivon mukaan hermokipuja puoleen. En ole aiemmin ollut siihen halukas, mutta nyt se voisi olla ihan hyvä asia. Blogin päivittäminen on kipuillessa ollut vähäistä. Nyt kuitenkin vuorossa keväällä saatua postia. 


Marja-Riitalta korttipostia ja Macalta Junk Journal-vihkonen. 


Journalissa toinen on tyhjä sivu ja toisella sivulla on kaunis kuva. Aivan ihana vihko runoille tai muille ajatuksille.


Kiitos Marja-Riitta ja Maca.

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…