Kolme kovaa: Beautyblender, Invisibobble ja Flint


Joskus on todella ihana ottaa ostoskärry tai iiiso kori ja lähteä kiertelemään kauneuskauppaan ja valita kaikkea ihanaa kärryyn tai koriin. Minä suosin kuitenkin enemmän ja enemmän verkkoostamista, sillä verkossa kauppaan voi astella milloin tahansa, mihin aikaan tahansa ja olipa pyhä tai arki. Lisäksi tuotteet ovat esillä vertailtavina ja kaikki tarvittava tieto ainakin minun mielestäni löytyy kuvateksteistä. Poikkeuksia toki on, mutta ainakin Beauty pop up on sellainen, mikä on minun suosikkejani. Ja sinneppä siis tällä kertaa ostoskärryni viekin. 


blogin kautta testiin tupsahti ihanat Beautyblenderit, joita muuten saa eri kokoisina ja ihanissa karkkiväreissä ja niille saa kaikkea ihanaa lisukettakin. Esimerkiksi upea blin ring löytyy jo entuudestaan minultakin. Käy katsomassa lyhyt postaukseni suurin kuvin bling ringistä TÄÄLTÄ


Vaikka meikkisiveltimet ovatkin kovassa käytössä puuterimaisten meikkien kohdalla, on tärkeää luoda ensin kestävä pohja voidemaisella pohjustuksella, korjausväreillä ja värivoiteella. Siihen Beautyblender on mielestäni paras vaihtoehto. Tämä meikkisieni tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa.  Se häivyttää meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti, jolloin ihon pinta jää kuulaaksi ja pehmeäksi ja ehdottomasti sormiin verrattuna tasaisemman sekä ohuemman kerroksen. 

Tämä kahden meikkimunan setti sisältää tavallista beautyblenderiä huomattavasti pienemmät micro.mini-meikkisienet. Ne ovat ainoastaan neljäsosan isommista beautyblendereistä. Micro.mini on täydellinen meikkisieni peiteaineille, korostus- ja varjostusväreille, sillä micro-kokoisella meikkimunalla pääset kasvojen yksityiskohtiin, kuten silmäkulman sisäosaan, nenänpieliin varjostusaineilla sekä saat korostettua poskipäät ja kulmaluut entistäkin helpommin. Tätä täytyy kokeilla, jotta sen erinomaisuuden ymmärtää todella. 


Eikö olekin ihanat Pääsiäsimunat, vaikka Pääsiäinen menikin jo. <3 Tuo astia, jossa meikkimunat ovat, on munakuppi. :D 

Beautyblender tuplaa veden kanssa kokonsa, jolloin saat entistäkin suuremman ja kostean meikkisienen. Kostealla meikkisienellä meikkipohjasta tulee ohuen kuulas, kun taas kuivalla peittävämpi meikkipohja. Minulla oli aiemmin sellainen halvempi meikkimuna, mikä siis oli eri merkkiä. Siinä petyin siihen, ettei materiaalituntunut yhtä pehmeältä tai joustavalta kuin beautyblender ja näinollen voiteen levityskin oli haastavampaa ja näkyihän se jälki sitten lopputuloksessa.

Beautyblender on lateksiton eikä se sisällä hajusteita, joten se on herkempi-ihoisellekin sopiva väline. Kaikki Beautyblenderin tuotteet valmistetaan käsin Yhdysvalloissa ja laatu on korkea. Onhan nämä tuotteet palkittu useasti. On muuten ihana lahjaideakin meikkaavalle äidille tai ystävälle! Ja muistathan pestä meikkimunat mielellään joka käyttökerran jälkeen, mutta vähintään kerran viikossa säännöllisesti meikatessa. Saippuapesun jälkeen kuivaa se pyyhkeeseen ja aseta ilmavaan paikkaan kuivumaan. Beauty pop upista löytyy myös Beautyblenderin oma saippuapala sekä nestemäinen puhdistustuote. Näistä itse käytän ostamaani saippuapalaa ja tykkään kyllä. 


Mitä ihanaa ostoskärrystä sitten löytyikään? 


Testiin saapui myös eri kokoisia hurmaavia puhelinlanka-hiusdonitseja, Invisibobbleja.  Niin syötävän suloisia ja juuri parahiksi, kun hiukseni ovat taas kasvaneet valtoimenaan. Invisibobble-hiuslenkit tulivat tunnetuksi hellävaraisuudestaan. Niissä kun ei ole metalliosia tai mitään muutakaan ylimääräistä jotka voivat vahingoittaa hiuksia. Olkoonkin helmet ja koristeet kauniita, mutta hiukset kiittävät näistä suloisuuksista! Invisibobblet ovat kauttaaltaan sileitä ja siksi ne eivät takerru hiuksiin eivätkä vahingoita hiusten pintaa. 

Teetpä sitten letit tai ponnarin, invisibobble jakaa hiuksiin kohdistuvan paineen niin, ettei se kohdistu vain uloimpaan kerrokseen hiuksia. Näin yhteen hiukseen kohdistuva paine on huomattavasti pienempi kuin perinteisellä hiuslenkillä ja samalla vältytään selviltä painaumilta. Muistan hyvin ne ohuet kuminauhalenksut, joilla sain hiukseni takkuun ja solmuun ja lenksut piti repiä tai leikata pois hiuksista. Invisibobble ei ole samalla tavoin ohut eikä kietoudu hiuksen ympäri kuristaen hiuksia solmuksi. En ole kertaakaan saanut tai kenenkään kuullut saaneen näillä hiuksia solmuun, vaikka käyttäjinä on niin ohutta ja paksua, kiharaa ja suoraa ja ihan kaikenlaista hiuslaatua. sitäpaitsi Invisibobblet voit tarvittaessa pestä vedellä ja saippuallakin ja kuivauksen jälkeen ne ovat kuivia. Eivät ime siis vettä niinkuin ne kuminauhalenksut. 


Kokoja ja värejä on näissäkin vaikka ja kuinka. Minulla on vielä ihan pakko hankkia yksi paketti ainakin, sillä haluan ehdottomasti Rainbow-väriset lenksut


Tällä hetkellä minulla on invisibobble ORIGINAL -hiuslenkkiä pienemmät Nano crystal clear-lenksut, joita paketissa on 3 kappaletta. Näet kuvissa ne pieninä, läpinäkyvinä ja kiiltävinä lenksuina. Ne ovat erinomaiset erityisesti kampausten tekoon ja ohuempiin hiuksiin. Toki lapsillekin, mutta lapsille on myös olemassa tätä hieman isompi Invisibobble kids-versio. Niinkuin ko. rainbow on. 

Minulla on myös supersuosittu, hellävarainen Invisibobble Slim, True black, joka kuvissa on tuo musta lenksu. Hyvin monikäyttöinen lenksu, josta tykkään sen kapeuden vuoksi erityisesti. Myös näitä pakkauksessa on 3. Parhaiten soveltuu esimerkiksi nutturan tekoon tai rannekoruksi. 

Ja kuvissa harmaat lenksut, myös kolme kappaletta, ovat Invisibobble Power Smokey eyes. Kyseessä on Beauty Collection -malliston ORIGINALia vahvempi ja jämäkämpi hiuslenkki, mikä sopii erityisen hyvin paksuille ja kiharoille hiuksille, sekä esimerkiksi treenejä kestäviin kampauksiin.

 InvisiBobblet ovat  hinta-laatu suhteeltaan edullisia ja kestäviä. Normaalistikin pakkaus on noin 5 euron luokkaa, mutta nyt iso osa pakkauksista on TÄÄLLÄ tarjouksessa, jos sinua alkoi nämä kiinnostaa. Mikään maksettu mainos tämä ei kuitenkaan ole. Vinkkaan, kun silmiini tarjous pisti sopivasti.


Tämä viimeinen, muttei vähäisin tuote ei ostoskärryyn edes mahtunut, joten rahtilaiturin kautta haettava. Heh heh. Mutta vain ainoastaan, jos kyseessä on tuolaiset leikki-ostoskärryt. Ihana Flintin pakkaus on kooltaan käsilaukkuun sopiva. Arvaatko, mistä tässä on kyse? 


Uudelleentäytettävä tekstiilien tarrarullahan se! Meillä kun kissoja on, niin on myös irtokarvoja. Ei ne katoa, vaikka kuinka imuroidaan ja siivotaan. Silti lemmikkitalouksissa karvoja leijuu vaatteisiin. Viimeistään siinä vaiheessa, kun olet lähdössä ulos ja kissat tulevat sanomaan heippa. Etenkin kissamme, Luis, 10 kiloa ja kooltaan ja turkiltaan kuin Tiibetinspanieli, joka haluaa puskea ja hyvästellä meidät hyvin monta kertaa. Sama sitten takaisin tullessa. Siinä karva poikineen leijuu ja hankautuu housujen lahkeisiin ja kuin ihmeen kaupalla ylös aina sieraimiin asti. Eli tarrarulla on ehdoton! 

Eikä se siihen jää, että kotona rullaat ja käsilaukkuun ei tarvitse olla mukaan. Ehei! Vaikka kuinka olisimme rullanneet ja kiireen vilkkaa ulos lähteneet, autossa huomaamme vielä jossain olevan karvoja. Ja eikun rulla esiin ja rullaamaan. Parhaillaan tai pahimmillaan nousen autosta ja Murunen tuumaa; "Stop tykkänään! Rouvallani on karvainen peppu". 
Ja niin valittavana on kolme vaihtoehtoa: 
 1. menen kauppaan karvoineni kaikkineni ja annan ihmisten supatella ja kauhistella. 
 2. Tai otan sellaisen hurjan ruman sinikahvaisen rullahärvelin , joka näkyy ulkopuolisten silmiinkin nimenomaan tarrarullalta ja silloinhan sitä pysähtyy tuijottamaan, että liekkö naisella karvoja pepussa...  
 3. Tai minusta itsestäni miellyttävin vaihtoehto, eli otan Flintin tarrarullan, jota ei ulkopuoliset edes huomaa katsella sivusta, että mitä kädessäni on. Ja onhan se nyt mukavempi muutenkin rullata kauniilla rullalla, kuin sellaisella missä nippanappa rulla enää pysyy paikoillaankaan. Flint on maailman ensimmäinen sisäänvedettävä tarrarulla. Toimintamalliltaan vähän niinkuin huulipuna tai huulivoidepuikko. Tämä estää tarrapintaa likaantumasta ja keräämästä roskia vaikkapa käsilaukun pohjalta tai auton hansikaslokerosta.

Flint on myös ympäristöystävällinen, sillä Itse pakkausta ei heitetä roskiin, vaan voit täyttää sen helposti uudella refill-täyttörullalla, jotka ovat 100% kierrätettäviä. Flintin laatu on huippuluokkaa, täysin erottuva muista markkinoiden tarrarullista ja Flintin lupaus on, että se kestää käytössä jopa vuosia! Minulla ei vielä vuottakaan tämä ole ollut, joten aika näyttää, tarvitsenko ostaa koskaan muuta, kuin Refillejä. Yksi Flint-rulla pitää sisällään 30 tarra-arkkia ja yhtä arkkia voi käyttää useammin kuin kerran sen liimapinnan ollessa todella tarttuvaa. Tiedät tarra-arkin vaihtotarpeen, kun tarrapaperiin ilmestyy selkeänä Flintin logo. Tarra-arkki on laadukasta japanilaista paperia, joka ei repeydy helposti.

Flintin suunnittelussa on panostettu myös designiin ja on myös matkailijoiden luottotuote. Flint on jo tähän mennessä palkittu arvostetuilla Red Dot Award- sekä Condé Nast Traveler: Travel Essentials -palkinnoilla muotoilunsa ja matkakokonsa ansiosta. Kuvissa näet minun Flintin, joka on sävyltään metallic rose gold. Sävyvaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Lisäksi Flint on Mix & Match-tuote, sillä voit halutessasi yhdistellä eri värisen varren ja eri värisen refillin pään yhteen. 

Löytyykö sinulta jokin kolmesta esittelemästäni tuotteesta tai harkitsetko jonkun hankkimista?

Mikä sävy olisi sinun valintasi Beautyblenderistä, Invisibobbleista ja Flintistä?

Tuotteet ovat Pr -näytteinä saatu Beauty pop upista.

2 kommenttia:

 1. Invisibobbleja minulla on vaaleansinisinä ja mustina. Tosi hyviä, eikä hiukset jää niihin kipeästi kiinni.
  Aurinkoista viikonloppua Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kivoja. Näillähän saa kivasti piristystä asuunkin käyttäen eri värejä hiuksissa.

   Poista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Taidenäyttely kolmasluokkalaisilta

Tapahtui niinä päivinä, kun lääkärini Kysistä antoi piikkejä päästä nilkkaan asti. Tarkemmin sanottuna akupunktiota, puudutusta ja kortison...