Belgia ja Hollanti - Suomi ATC-vaihto


Tässä taannoin esittelin tekemäni ATC:t kansainväliseen vaihtoon. Nyt on vuorossa niiden ihanuuksien esittely, mitkä minä sain. Voit halutessasi vielä kurkistaa sen minun korttipostauksen TÄÄLTÄ. Postauksessa on 7 leimattua ATC.ta.

Minulle saapui vaihdossa upeita kortteja joita täällä olen ihmetellyt ja innolla tutkinut. Maltan tuskin odottaa, mitä tykkäät niistä. Teemana oli siis Musiikki ja korteissa piti olla jotain leimattua.


Intohimoista tangoa tarjosi Eva ja rumpusäestyksen toi mukanaan Linda. Ja katso! Linda on kirjoittanut Suomen kielellä kuvatekstin!


Ria lähetti matkaan tunnetut säveltäjät.  Kun näin tämän kortin, alkoi päässäni soida sinfonia yksi toisensa jälkeen pätkissä. Vivaldi on suosikkini ja hänen musiikkiaan löytyy meiltä kotoa levyltäkin. Els oli leimannut upeat tanssikengät. Evan ja tanssikengät lähettäneen Elsin kortit sopivat hyvin yhteen. Evan kortti oli tuo tanssiva pari. Lienee heidän kengät tässä kortissa. :) 


Ei tanssia ilman musiikkia. Viulukonsertin piti Willa ja pianolla sävelsi ulkomaailman puolelta emäntänä toiminut Franceke. Willan kortissa on selkeästi romantiikkaa havaittavissa tulisen tangon ja ruusun merkeissä. Voin nähdä espanjalaisen suklaasilmäisen pojan ruusu hampaissaan kosiskelemassa senjoritaansa. 


Franceken kortti on niin erikoinen, upea taideteos, että sille varasin postauksesta useamman kohdan. Kortti nimittäin avautuu! 


Tästä atc:sta tulee ihan oikea piano nuottivihkoineen! 


Nuottivihkossa on kääntyvät sivut ja ihan oikeasti nuotit ja kaikki! APUA MITEN HIENO! 


Loppuun vielä päivän asuste: uusi huivini, jonka sain briteistä. 

Korttipostista kiitokset Franceke, Willa, Els, Rie´t Mannetje, Linda ja Eva. 

Kommentit

Tuo kortti missä lukee Passion on upea ja tuli mieleen tango...
Leppoisaa iltaa sinulle Viltsu <3
Olen samaa mieltä. Kuinka joku voi osata tehdä näin upeita luomuksia!? Iik.
Kivaa iltaa sinullekin.
Huikean upeita ihanuuksia olet saanut ja oi oi tuota ihanan naisen ihanaa huivia!
Silkku sanoi…
Upeita ja persoonallisia kortteja olet saanut. Ja juu ihan huippu tuo piano kortti, wau!