Siirry pääsisältöön

Belgia ja Hollanti - Suomi ATC-vaihto


Tässä taannoin esittelin tekemäni ATC:t kansainväliseen vaihtoon. Nyt on vuorossa niiden ihanuuksien esittely, mitkä minä sain. Voit halutessasi vielä kurkistaa sen minun korttipostauksen TÄÄLTÄ. Postauksessa on 7 leimattua ATC.ta.

Minulle saapui vaihdossa upeita kortteja joita täällä olen ihmetellyt ja innolla tutkinut. Maltan tuskin odottaa, mitä tykkäät niistä. Teemana oli siis Musiikki ja korteissa piti olla jotain leimattua.


Intohimoista tangoa tarjosi Eva ja rumpusäestyksen toi mukanaan Linda. Ja katso! Linda on kirjoittanut Suomen kielellä kuvatekstin!


Ria lähetti matkaan tunnetut säveltäjät.  Kun näin tämän kortin, alkoi päässäni soida sinfonia yksi toisensa jälkeen pätkissä. Vivaldi on suosikkini ja hänen musiikkiaan löytyy meiltä kotoa levyltäkin. Els oli leimannut upeat tanssikengät. Evan ja tanssikengät lähettäneen Elsin kortit sopivat hyvin yhteen. Evan kortti oli tuo tanssiva pari. Lienee heidän kengät tässä kortissa. :) 


Ei tanssia ilman musiikkia. Viulukonsertin piti Willa ja pianolla sävelsi ulkomaailman puolelta emäntänä toiminut Franceke. Willan kortissa on selkeästi romantiikkaa havaittavissa tulisen tangon ja ruusun merkeissä. Voin nähdä espanjalaisen suklaasilmäisen pojan ruusu hampaissaan kosiskelemassa senjoritaansa. 


Franceken kortti on niin erikoinen, upea taideteos, että sille varasin postauksesta useamman kohdan. Kortti nimittäin avautuu! 


Tästä atc:sta tulee ihan oikea piano nuottivihkoineen! 


Nuottivihkossa on kääntyvät sivut ja ihan oikeasti nuotit ja kaikki! APUA MITEN HIENO! 


Loppuun vielä päivän asuste: uusi huivini, jonka sain briteistä. 

Korttipostista kiitokset Franceke, Willa, Els, Rie´t Mannetje, Linda ja Eva. 

Kommentit

 1. Tuo kortti missä lukee Passion on upea ja tuli mieleen tango...
  Leppoisaa iltaa sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Kuinka joku voi osata tehdä näin upeita luomuksia!? Iik.
   Kivaa iltaa sinullekin.

   Poista
 2. Huikean upeita ihanuuksia olet saanut ja oi oi tuota ihanan naisen ihanaa huivia!

  VastaaPoista
 3. Upeita ja persoonallisia kortteja olet saanut. Ja juu ihan huippu tuo piano kortti, wau!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…