Siirry pääsisältöön

Anna Hyvän kiertää - Mitä sain?


Osallistuin Facebookin puolella Anna hyvän kiertää-tempaukseen, johon olen pyrkinyt osallistumaan joka vuosi. Ajatuksena tällä kertaa oli; Saan lahjan, annan viisi lahjaa. Lahjat voivat olla mitä tahansa, missä vaiheessa vuotta tahansa. Ei siis paineita heti olla askartelemassa jotain huippuhaastavaa, vaan riittää vaikka vain kortti tai leffaan kutsu. Toki askartelijana aikomuksenani olisi yllättää jollakin itse tekemälläni osallistujat, mutta katsotaan nyt sitä sitten, mitä keksin. Minulle tuli jo lahja, jonka lähetti RaijaAnnikki. Paketti itsessään oli upea, eikä edes jäänyt yhteen. Kirahvipussi sisälsi erilaisia teepusseja niin, että Muruselle ja minulle oli aina samat. RaijaAnnikki ajatteli todella kultaisesti, myös Murusta. <3 RaijaAnnikki taitaa ystävänäni tietää myös, että Afrikan eläimet, kuten kirahvi, ovat kamelien ja tiikereiden, kissojen ja perhosten lisäksi sydämeni asia. 


Atc-kortti oli söpöyttä kerrakseen kissoineen ja kaikkineen. Perhonen ja kissathan ovat minulle tärkeitä olentoja, joten sanomattakin selvää, että tykkäsin! 


APUA! RaijaAnnikki on tehnyt minulle Tee-aiheisen Pocket letterin perhosineen! Kuulun erääseen kansainväliseen tee-ryhmään, joten tottakai tee aiheena on ihana! Ja värit!

Pocket letter tarkoittaa, että keräilykorttitasku-sivuun tehdään atc-kortteja 9 kpl ja kortit tavalla tai toisella ovat keskenään samaa sarjaa. Ei välttämättä tarvitse olla tällä tavoin kokonaisuus, vaan esimerkiksi samaa sävyä tai samoja kukkia tms. Lisäksi PC:n takapuolelle laitetaan pieniä esineitä, kirje tms kivaa jokaiseen taskuun. Lisää voit lukea tuolta minun blogini yläpalkista löytyvästä askartelusanastosta.


Tämäkin Pocket letter päätyi minun PC-kansiooni. 


Ihastuttavat rönsyilevät nauhat koristeineen oli solmittu taskun sivuun. 


Pienistä yksityiskohdista syntyy upea lopputulos. 


Kiitos RaijaAnnikki! 

Kommentit

 1. https://korttihurahdus.blogspot.fi/2018/02/taskukirje.html Tässä linkki.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,olet laittanut kauniisti esille yllärin.Huvää pääsiäisen aikaa ja kevään tuloa.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa postia oot saanut. Noi kortit ovat kauniit ja myös mukavaa herkkua.

  VastaaPoista
 4. Hei! Jostain tänne löysin ja kun askartelen kortteja niin esittelenpä omani=) Sivuiltani löytyy tunnisteella Sus'huets pari postausta joissa kortteja.
  Askartelu on kivaa!!! =)

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanat lahjat ja aivan upeita kortteja.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…