Siirry pääsisältöön

Ystävänpäiväarvonnan voittaja

Ystävänpäivä on jokainen päivä. Jokaikinen päivä voimme olla ylpeitä ystävyydestä. Kiittää siitä, kuinka ystävä on ilona, tukena, lohduttajana ja kulkee kanssamme tätä matkaa yhdessä. Ja joka päivä joku voi olla ylpeä siitä, että saa olla sinun ystäväsi.

Ystävyys ei katso ikää tai sukupuolta. Ystävä voi siis olla myös vielä lapsi tai jo vanhus. Erilaiset ihmissuhteet tuovat mukanaan paljon uutta ja kiinnostavaa, opettavaa ja  ehkä jopa itseä rauhoittavaa tai rohkaisevaa. Ystävyys tuo sisäistä rauhaa mukanaan.


On ihan kiva, että voimme juhlia ystävänpäivää, jolloin ystävä on se valokeilassa oleva. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö voisi tai tarvitsisi huomioida ystäviämme muulloinkin. Ystävyys on vuoropuhelua. Se antaa ja sille annetaan. Yhdessä olemme vahvoja.


Tammikuussa blogissani oli arvonta, jossa yhdelle lupasin postittaa ystävänpäivälahjaksi positiivisuutta. Arvonnan voittaja on Jonna. Onnittelut. Nyt jos mahdollisimman pian laitat osoitteesi minulle, niin saan paketin postiin ja sinulle ystävänpäiväksi. Toimita osoite kuitenkin viimeistään 10.2.2018. Kiitos myös kaikille osallistujille. Kuukausiarvonnat jatkuvat tänäkin vuonna, eikä mitään tiettyä aikaa ole arvonnan ajankohdille, paitsi, että ainakin yksi arvonta on joka kuussa ainakin pika-arvontana, ellei kauemmin. Because you worth it! Koska sinä ansaitset sen!


Minuun saa yhteyden joko sähköpostilla, joka löytyy esittelysivulta, tai yhteydenottolomakkeella oikeasta reunasta. Mobiilissa sivupalkki avautuu klikkaamalla oikean yläkulman kolmea päällekkäistä viivaa.  Palkinto arvotaan uudestaan, ellei voittajan osoitetta saada määräajassa. 

Kommentit

 1. ystävänpäivä on minusta ihan kiva keksintö :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tänään sain ekan ystävänpäiväkortin.

   Poista
 2. Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa viikonloppua sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Samoin sinulle ihanaa viikonloppua.

   Poista
 3. Ihana postaus Viltsu ja ystävyys on monimuotoista ja taas sanon samaa, kunhan se ei lannista, niin ystävyys on ihana asia. Kaunista sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…