Siirry pääsisältöön

Ystävänpäiväarvonnan voittaja

Ystävänpäivä on jokainen päivä. Jokaikinen päivä voimme olla ylpeitä ystävyydestä. Kiittää siitä, kuinka ystävä on ilona, tukena, lohduttajana ja kulkee kanssamme tätä matkaa yhdessä. Ja joka päivä joku voi olla ylpeä siitä, että saa olla sinun ystäväsi.

Ystävyys ei katso ikää tai sukupuolta. Ystävä voi siis olla myös vielä lapsi tai jo vanhus. Erilaiset ihmissuhteet tuovat mukanaan paljon uutta ja kiinnostavaa, opettavaa ja  ehkä jopa itseä rauhoittavaa tai rohkaisevaa. Ystävyys tuo sisäistä rauhaa mukanaan.


On ihan kiva, että voimme juhlia ystävänpäivää, jolloin ystävä on se valokeilassa oleva. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettemmekö voisi tai tarvitsisi huomioida ystäviämme muulloinkin. Ystävyys on vuoropuhelua. Se antaa ja sille annetaan. Yhdessä olemme vahvoja.


Tammikuussa blogissani oli arvonta, jossa yhdelle lupasin postittaa ystävänpäivälahjaksi positiivisuutta. Arvonnan voittaja on Jonna. Onnittelut. Nyt jos mahdollisimman pian laitat osoitteesi minulle, niin saan paketin postiin ja sinulle ystävänpäiväksi. Toimita osoite kuitenkin viimeistään 10.2.2018. Kiitos myös kaikille osallistujille. Kuukausiarvonnat jatkuvat tänäkin vuonna, eikä mitään tiettyä aikaa ole arvonnan ajankohdille, paitsi, että ainakin yksi arvonta on joka kuussa ainakin pika-arvontana, ellei kauemmin. Because you worth it! Koska sinä ansaitset sen!


Minuun saa yhteyden joko sähköpostilla, joka löytyy esittelysivulta, tai yhteydenottolomakkeella oikeasta reunasta. Mobiilissa sivupalkki avautuu klikkaamalla oikean yläkulman kolmea päällekkäistä viivaa.  Palkinto arvotaan uudestaan, ellei voittajan osoitetta saada määräajassa. 

Kommentit

 1. ystävänpäivä on minusta ihan kiva keksintö :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Tänään sain ekan ystävänpäiväkortin.

   Poista
 2. Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa viikonloppua sinulle Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Samoin sinulle ihanaa viikonloppua.

   Poista
 3. Ihana postaus Viltsu ja ystävyys on monimuotoista ja taas sanon samaa, kunhan se ei lannista, niin ystävyys on ihana asia. Kaunista sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …