Siirry pääsisältöön

Ystävälle askarrellen ja sydämellä antaen


Toissa yönä rustasin blogiin kukkien loistoa ja mietteitä positiivisuudesta. Se innosti jatkamaan kukkateemaa myös tänään, Ystävänpäivänä. Siispä ole hyvä, aurinkoinen muisto viime kesältä. 


Niin, tosiaan tänään on ystävänpäivä ja tahdonkin toivottaa sinulle täydestä sydämestä hyvää ystävänpäivää!

Ystävyys on aina suloinen velvollisuus, ei koskaan hyödyllinen tilaisuus. 
-Kahlil Gibran


Ystävänpäivän kunniaksi voisi tarjota ystävälle vaikkapa kakkukahvit tai kakkuteet. Suosittelen esimerkiksi salmiakki-suklaakakkua. Aivan täydellistä, suussasulavaa nautintoa jokaisella suupalalla. Kuin paratiisiin pääsisi uudestaan ja uudestaan.

Ystävälle voi myös lähetää kortin, antaa pienen lahjan tai soittaa ja kertoa, että olet tärkeä. Tapoja on monia, kuinka ystävää muistaa, eikä muistaminen saa jäädä yhteen päivään vuodessa. Ystävää voi halata vaikka joka kerta tavatessa tai kertoa kirjeellä, että olet rakas ja tärkeä. 

Onko sinulla sydänystävää, jota halusit tänään muistaa jotenkin? Miten?


Me Blogisisaret lähetimme toisillemme ystävänpäivänä kortteja. Jokainen lähetti yhden kortin ja sai yhden. Innoissani korttipostia jäin odottelemaankin ja voi sitä riemua, kun postiluukusta tömpsähti tällainen kaunis, itsetehty kuori. (Postimerkit laitoin kuvausta varten osoitteiden peitoksi). Minulle postia lähetti blogisisareni Kati, jonka blogi on Lumisiivet


Kati on askarrellut kortin itse, mikä oli positiivinen yllätys. Aina itsetehty saa jotenkin sydämeni pamppailemaan erityisesti, vaikka kyllä kaupan kortitkin ovat ihania.


Kortissa kuoren teema jatkui ja kannessa oli pieni kirjekuori. Kuoresta löytyi valkoista teetä pussillinen. Voi miten ihana idea ja yllätys! Lahja samassa! 
Kiitos ihana blogisisareni! <3 


Minäkin tein kortin itse ja lähetin sen Rouva Kiljuselle Kiljusten blogiin. 


Kortin sisälle sujautin käyntikorttini lisäksi pienen ystävänpäivälahjan. Kaulakoru kuului olevan mieleinen. Huh. <3 

Korttiringissä mukana olivat nämä blogit:
Aakkosjärjestyksessä

Ulkomailla Ystävänpäivä tunnetaan rakastavaisten päivänä ja tottahan se, että oma puoliso / kumppani / rakas on se kaikkein parhain ystävä. Ja samoin on lapsi / lapset. Minulla siis myös  poikani, joka on jo aikuinen mies.

Aamu alkaa jo sarastaa. Juon kupposen kuumaa teetä ja odotan rakastani töistä kotiin. Käymme sitten nukkumaan hetkeksi. Se on tätä yövuoroaikaa tämä. Mikäs minun valvoessa kotona ja eläessä samaa rytmiä puolisoni kanssa, kun se on kerta meille mahdollista.


Sinun täytyy rakastaa itseäsi, koska mikään määrä rakkautta muilta ihmisiltä ei riitä täyttämään sitä syvää kaipausta, jota sielusi tarvitsee sinulta.
– Dodinsky

Sinun ei tarvitse pitää kaikesta itsessäsi voidaksesi rakastaa itseäsi! Ystävyydellä sinulle,
Inspirationblogin Viltsu

Kommentit

 1. Ihanaa YstävänPäivää sinulle ❤️️

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ystävänpäivää sinulle! Kauniin kortin olet tehnyt ja myös saanut. Käsin tehdyt kortit on 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ilo oli saada korttiposti ja ilo oli tehdä ja ilahduttaa.

   Poista
 3. "Ystävyys on kuin perhosen lento.
  Niin hauras, niin kaunis ja ihmeen hento.
  Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna,
  sen suurempaa lahjaa ei elämä anna "

  Ystävänpäiväterveiset!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Ystävänpäivää myös sinulle❤

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää! Tuo suklaa-salmiakkikakku kuullostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo kakku yllätti todella. Uskoin sen olevan hyvää, mutta että noin hyvää!! Jos olet syönyt Fazerin salmiakkisuklaata, niin tämä maistui siltä. Pehmeämpi vain ja kuin sitä täytettä kaataisi suuhun.

   Poista
 6. Ihanaa ystävänpäivää! Ja kiitokset vielä kortista ja korusta!

  VastaaPoista
 7. Kauniin kortin olet saanut ja lähettänyt! Ihanaa ystävänpäivää sinulle <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …