Siirry pääsisältöön

Atc sekä herkkutarjotin naapurin perheelle


Atc-vaihto-parilleni tein tällaisen vintagekortin. Atc on taiteellinen keräilykortti, eli kooltaankin mahtuu keräilykorttitaskuun. 


Kortissa käytin ihanaa vintagepaperia, galligrafiakynää (reunat), kimalleliimaa, peilin palaa, jossa kehys langasta ja erilaisia sanoja lehdestä. Lisäksi leikkasin pari kuvaa vanhasta Paulo Coelhon kalenterista. 


Naapureitamme ilahdutimme pienellä tervehdyksellä herkkutarjottimen muodossa. Isännälle Runebergin torttu karvasmantelilla, kuten meille ja hänelle pitääkin. 


Emäntä tahtoi mieluummin pullaa, joten mustikka-appelsiinivaniljapulla sai korvata tortun. Ihan reilu pala. 


Perheen ihanaa beaglea ei voi unohtaa, joten laitoin pieneen karamellipaperivuokaan raksuja. Oma leivos, tottakai! 


Kaikki kauniille paperilautaselle ja mukaan uusi aikakauslehti. Olivatpa iloisia ja kiitosta sateli. Tämä on sitä naapurirakkautta. 

Hyvää laskiaissunnuntaita sinulle ihana lukijani. Muistathan jättää kommenttia, vaikka pienen moi-sanan, niin tiedän sinun käyneen täällä. 

Kommentit

 1. Kiva muistaa naapureita ja kiva kun on naapurit joita on kiva muistaa. Itse toivon, että nuo naapurit oppisivat elämään kuin ihmiset, tuntuu, että siellä on riehuva norsulauma ennemminkin.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa Viltsu <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin Hyvää ystävänpäivän jatkoa!
  Kiitos myös mielenkiinnosta blogiani kohtaan,
  Blogisi on mielenkiintoinen ja korttisi upeita xx

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …