Siirry pääsisältöön

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, vaan jotain paljon käytännöllisempää. Sitäpaitsi Dermosil on suomalaista suomalaisille suunnattua laatua. 



Mikä on Dermosil? 

Myönnän, että luulin aiemmin Dermosiliä kalliiksi ja tuoksuttomaksi keski-ikäisten naisten voidefirmaksi. :häpeän:

Mielikuva syntyi työpaikkojen kahvipöydissä, joissa kyseiset keski-ikäiset naiset testailivat Dermosilin voiteita ja itse olin 20-30vuotias. Joku sanoi kalliiksi, joten uskoin ja jätin kokonaan tutustumatta. Annoin siis mielikuville vallan sen enempää tutkimatta itse asiaa.

Siihen aikaan en vielä ollut täysin kypsä luomaan omia mielipiteitäni toisten mielipiteiden vastaisesti, vaikka samaan aikaan moni tekikin ryhmätilauksia. Siihen aikaan myös luulin kaikkein halvimman voiteen olevan yhtä hyvää kuin kallein maailmassa. Joten miksikäs edes vaivautua tutustumaan... Enemmänkin arvostin pakkauksen ulkonäköä kuin itse sisältöä. Kaunis blingbling-pullo = laatua. Kuinka tietämätön olinkaan!


Nyt olen itsekin keski-ikäinen ja löysin itseni penkomasta Dermosilin verkkosivuja. Vihdoinkin! Mutta pitikö mielikuvani paikkaansa? Ei hitto vie! Ja minä olen missannut tämän kaiken nämä vuodet!! Ikä on tuonut tietoa ja ymmärrystä, arvojen muuttumista ja ennenkaikkea luonnetta uskaltaa muodostaa ja sanoa oma mielipide. Siinä se ainoa linkki keski-ikäisyyteen.

Nyt huomaan, ettei Dermosil olekaan kallis, hajuton voidefirma, vaan yli 400 tuotteen Dermosil-valikoima muodostuu laadukkaista ja turvallisista ihon- ja hiustenhoitotuotteista, meikeistä sekä ravintolisistä. Valikoimaan kuuluu koko perheelle sopivia tuotteita sekä erikoistuotteita aina luonnonkosmetiikasta hajustamattomiin ihonhoito- ja meikkituotteisiin, joille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus! Dermosil-tuotteissa käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita sekä mietoja hajusteita, joista esimerkkinä Hypoparfum®-hajusteet. Valikoimassa on myös tuotteita kotiin. Etenkin joulun alla oli ihania settejä, joista osaa saa nyt ale-hinnoin vielä, mitä on jäljellä. Esim. Keittiöpyyhe ja keittiösaippua tai paremman unen saavuttamiseksi silmälaput ja huone- ja tekstiilituoksu.



Kyseessä tosiaan kotimainen perheyritys, jonka tuotteita saa ainoastaan heidän omasta verkkokaupasta ilman välikäsiä. Täten hinnatkin pysyvät alhaalla. Toimitus on nopeaa ja laatutakuu AAA-luokkaa. Myös pakkaukset aina pusseja myöten ovat luontoa kunnioittavia.

Tässä tietoa tiivistettynä Dermosilistä. Jatkossa luukun tuotteet esitellään sen enempää yritykseen itseensä puuttumatta.

Olehan paikalla! 

Kommentit

  1. Käytin vuosia Dermosilin vaaleanpunaista deodoranttia, ihan parasta. Hyviä tuotteita ja kohtuuhinnalla.

    VastaaPoista
  2. Outi, nyt kun tiedän, mitä nämä ovat, pakko kokeilla lisää jotain. deodorantti kuulostaa hyvälä. Sen voisinkin hankkia seuraavalla kerralla. Kiitos vinkistäsi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…