Siirry pääsisältöön

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, vaan jotain paljon käytännöllisempää. Sitäpaitsi Dermosil on suomalaista suomalaisille suunnattua laatua. Mikä on Dermosil? 

Myönnän, että luulin aiemmin Dermosiliä kalliiksi ja tuoksuttomaksi keski-ikäisten naisten voidefirmaksi. :häpeän:

Mielikuva syntyi työpaikkojen kahvipöydissä, joissa kyseiset keski-ikäiset naiset testailivat Dermosilin voiteita ja itse olin 20-30vuotias. Joku sanoi kalliiksi, joten uskoin ja jätin kokonaan tutustumatta. Annoin siis mielikuville vallan sen enempää tutkimatta itse asiaa.

Siihen aikaan en vielä ollut täysin kypsä luomaan omia mielipiteitäni toisten mielipiteiden vastaisesti, vaikka samaan aikaan moni tekikin ryhmätilauksia. Siihen aikaan myös luulin kaikkein halvimman voiteen olevan yhtä hyvää kuin kallein maailmassa. Joten miksikäs edes vaivautua tutustumaan... Enemmänkin arvostin pakkauksen ulkonäköä kuin itse sisältöä. Kaunis blingbling-pullo = laatua. Kuinka tietämätön olinkaan!


Nyt olen itsekin keski-ikäinen ja löysin itseni penkomasta Dermosilin verkkosivuja. Vihdoinkin! Mutta pitikö mielikuvani paikkaansa? Ei hitto vie! Ja minä olen missannut tämän kaiken nämä vuodet!! Ikä on tuonut tietoa ja ymmärrystä, arvojen muuttumista ja ennenkaikkea luonnetta uskaltaa muodostaa ja sanoa oma mielipide. Siinä se ainoa linkki keski-ikäisyyteen.

Nyt huomaan, ettei Dermosil olekaan kallis, hajuton voidefirma, vaan yli 400 tuotteen Dermosil-valikoima muodostuu laadukkaista ja turvallisista ihon- ja hiustenhoitotuotteista, meikeistä sekä ravintolisistä. Valikoimaan kuuluu koko perheelle sopivia tuotteita sekä erikoistuotteita aina luonnonkosmetiikasta hajustamattomiin ihonhoito- ja meikkituotteisiin, joille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus! Dermosil-tuotteissa käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita sekä mietoja hajusteita, joista esimerkkinä Hypoparfum®-hajusteet. Valikoimassa on myös tuotteita kotiin. Etenkin joulun alla oli ihania settejä, joista osaa saa nyt ale-hinnoin vielä, mitä on jäljellä. Esim. Keittiöpyyhe ja keittiösaippua tai paremman unen saavuttamiseksi silmälaput ja huone- ja tekstiilituoksu.Kyseessä tosiaan kotimainen perheyritys, jonka tuotteita saa ainoastaan heidän omasta verkkokaupasta ilman välikäsiä. Täten hinnatkin pysyvät alhaalla. Toimitus on nopeaa ja laatutakuu AAA-luokkaa. Myös pakkaukset aina pusseja myöten ovat luontoa kunnioittavia.

Tässä tietoa tiivistettynä Dermosilistä. Jatkossa luukun tuotteet esitellään sen enempää yritykseen itseensä puuttumatta.

Olehan paikalla! 

Kommentit

  1. Käytin vuosia Dermosilin vaaleanpunaista deodoranttia, ihan parasta. Hyviä tuotteita ja kohtuuhinnalla.

    VastaaPoista
  2. Outi, nyt kun tiedän, mitä nämä ovat, pakko kokeilla lisää jotain. deodorantti kuulostaa hyvälä. Sen voisinkin hankkia seuraavalla kerralla. Kiitos vinkistäsi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

ARVONTA ja Suomalainen SISU esittelyssä

Ihana auringonpaiste luo jo keväisen timanttihunnun hangille. Odotan jo kovasti lintujen paluuta Suomeen ja sitä ihanaa sirkutusta, johon herään aamuisin. Uskon lintujen omaavan mielettömän määrän sisua voidakseen matkata ilmojen halki tuhansia ja tuhansia kilometrejä. Ei se helppoa ole tuulessa ja myrskyssä, paahteessa tai nälässä.

Odotan myös innolla tulevaa, sillä nyt on otettu magneettikuvat koko kropastani päätä ja varpaita lukuunottamatta. Jos niistä saan selvyyden, voi tämä kevät olla minulle, meille Murusen kanssa, uuden elämämme alku. Katsotaan, josko suomalainen sisu palkitaan.

Uskon, että myös sinä olet tarvinnut elämässäsi sisua joskus ja että sisukkuutesi on palkittu.

Haluatko kertoa minkälainen viimekertainen sisu-kokemus sinulla on takana?! 


Suomalainen sisu on kiehtonut minua aina. Se on etuoikeutemme ja vahvuutemme, jonka olemme saaneet syntymälahjaksi. Kaikilla suomalaisilla se on ollut, on nyt ja tulee aina olemaan.  Mutta mitä sisu tarkoittaa? Miksi sille ei ole yht…