Siirry pääsisältöön

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, vaan jotain paljon käytännöllisempää. Sitäpaitsi Dermosil on suomalaista suomalaisille suunnattua laatua. Mikä on Dermosil? 

Myönnän, että luulin aiemmin Dermosiliä kalliiksi ja tuoksuttomaksi keski-ikäisten naisten voidefirmaksi. :häpeän:

Mielikuva syntyi työpaikkojen kahvipöydissä, joissa kyseiset keski-ikäiset naiset testailivat Dermosilin voiteita ja itse olin 20-30vuotias. Joku sanoi kalliiksi, joten uskoin ja jätin kokonaan tutustumatta. Annoin siis mielikuville vallan sen enempää tutkimatta itse asiaa.

Siihen aikaan en vielä ollut täysin kypsä luomaan omia mielipiteitäni toisten mielipiteiden vastaisesti, vaikka samaan aikaan moni tekikin ryhmätilauksia. Siihen aikaan myös luulin kaikkein halvimman voiteen olevan yhtä hyvää kuin kallein maailmassa. Joten miksikäs edes vaivautua tutustumaan... Enemmänkin arvostin pakkauksen ulkonäköä kuin itse sisältöä. Kaunis blingbling-pullo = laatua. Kuinka tietämätön olinkaan!


Nyt olen itsekin keski-ikäinen ja löysin itseni penkomasta Dermosilin verkkosivuja. Vihdoinkin! Mutta pitikö mielikuvani paikkaansa? Ei hitto vie! Ja minä olen missannut tämän kaiken nämä vuodet!! Ikä on tuonut tietoa ja ymmärrystä, arvojen muuttumista ja ennenkaikkea luonnetta uskaltaa muodostaa ja sanoa oma mielipide. Siinä se ainoa linkki keski-ikäisyyteen.

Nyt huomaan, ettei Dermosil olekaan kallis, hajuton voidefirma, vaan yli 400 tuotteen Dermosil-valikoima muodostuu laadukkaista ja turvallisista ihon- ja hiustenhoitotuotteista, meikeistä sekä ravintolisistä. Valikoimaan kuuluu koko perheelle sopivia tuotteita sekä erikoistuotteita aina luonnonkosmetiikasta hajustamattomiin ihonhoito- ja meikkituotteisiin, joille on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus! Dermosil-tuotteissa käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita sekä mietoja hajusteita, joista esimerkkinä Hypoparfum®-hajusteet. Valikoimassa on myös tuotteita kotiin. Etenkin joulun alla oli ihania settejä, joista osaa saa nyt ale-hinnoin vielä, mitä on jäljellä. Esim. Keittiöpyyhe ja keittiösaippua tai paremman unen saavuttamiseksi silmälaput ja huone- ja tekstiilituoksu.Kyseessä tosiaan kotimainen perheyritys, jonka tuotteita saa ainoastaan heidän omasta verkkokaupasta ilman välikäsiä. Täten hinnatkin pysyvät alhaalla. Toimitus on nopeaa ja laatutakuu AAA-luokkaa. Myös pakkaukset aina pusseja myöten ovat luontoa kunnioittavia.

Tässä tietoa tiivistettynä Dermosilistä. Jatkossa luukun tuotteet esitellään sen enempää yritykseen itseensä puuttumatta.

Olehan paikalla! 

Kommentit

Käytin vuosia Dermosilin vaaleanpunaista deodoranttia, ihan parasta. Hyviä tuotteita ja kohtuuhinnalla.
Viltsu Mari sanoi…
Outi, nyt kun tiedän, mitä nämä ovat, pakko kokeilla lisää jotain. deodorantti kuulostaa hyvälä. Sen voisinkin hankkia seuraavalla kerralla. Kiitos vinkistäsi

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…