Siirry pääsisältöön

Dermosil joulukalenteri luukku 1, Arvonnan voittajat huhuu!


Joulukuusemme on täysin erilainen, mitä koskaan aikaisemmin. Tällä kertaa teimme sateenkaaren värisen kuusen ja käytimme ainoastaan pieniä palloja, nauhoja ja candy caneja. Tähti valittiin tälle vuotta tyyliin sopivasti sähkön sinisenä. 

Valkoinen kuusi on siitä hyvä, että siinä kaikki värit pääsevät oikeuksiinsa. Ensi jouluna meillä onkin sitten hillitympi kuusi. Meinattiin toki ensin sinivalkoista, koska Suomi täytti 100 vuotta ja koska meillekin se oli erityinen juhla pojan mentyä pressan linnanjuhliin itsenäisyyspäivänä. Me päädyttiin kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan sateenkaarikuusesta, koska muuten olisi pitänyt ostaa kaikki pallot ja lisänauhaakin uutta. 

Sitten postauksen aiheeseen, eli Dermosilin kosmetiikkajoulukalenterin ekaan luukkuun. 


Luukusta löytyi ihanan vaalean lilan sävyinen kynsilakka. Käsissä kynsiä ei ole kuin nimellisesti, joten käytän varpaankynsiin tai yksittäisiin sormien kynsiin. Voin hyvin kuvitella nämä varpaat ensi keväälle. 


Hajustamaton Candy kynsilakka tekee yhdellä kertaa hieman keveämmän lakkauksen ja toisen kerran päälle lakkaamalla saa peittävyyttä lisää. Minulla näitä lilan sävyjä on muiltakin brändeiltä jonkin verran, joten mietin, osaisinko yhdistellä lakkoja jotenkin keskenään. saapa nähdä, tuleeko ne kevätvarpaat kaksivärisiksi vai not.
Oletko sinä kynsilakka-ihmisiä ja viehättääkö sinua tällaiset karkkisävyt? 

Marja-Liisa sekä Tiia, laitattehan minulle meiliä viimeistään sunnuntaina!  somanyinspiration at gmail.com onnistuu myös sivupalkin yhteydenottolomakkeella! 

Kommentit

  1. Minulla on aina lakatut varpaankynnet ja yleensä myös sormien kynnet. Lakatut kynnet ovat minusta aina kauniit.
    Ihanaa viikonloppua Viltsu <3

    VastaaPoista
  2. Outi, kyllä, lakatut kynnet ovat kauniit. Minulla oikeastaan värit ovat jakautuneet vuodenaikojen mukaan niin kynsilakoissa kuin vaikkapa kynttilöiden väreissä. Juuri tänään laitoimme tereacotta kynttilän palamaan, koska se tuo lämpöä itse värilläänkin harmaaseen iltaan. Eli ihan pienetkin asiat näyttäisi minulla kulkevan isompien mukana. Siksi tämä odottaa kevättä. Liian kylmä väri nyt minulle. Ihana siltikin. (Ai mä vai tunne-ja henkisyysihminen... heh)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

ARVONTA ja Suomalainen SISU esittelyssä

Ihana auringonpaiste luo jo keväisen timanttihunnun hangille. Odotan jo kovasti lintujen paluuta Suomeen ja sitä ihanaa sirkutusta, johon herään aamuisin. Uskon lintujen omaavan mielettömän määrän sisua voidakseen matkata ilmojen halki tuhansia ja tuhansia kilometrejä. Ei se helppoa ole tuulessa ja myrskyssä, paahteessa tai nälässä.

Odotan myös innolla tulevaa, sillä nyt on otettu magneettikuvat koko kropastani päätä ja varpaita lukuunottamatta. Jos niistä saan selvyyden, voi tämä kevät olla minulle, meille Murusen kanssa, uuden elämämme alku. Katsotaan, josko suomalainen sisu palkitaan.

Uskon, että myös sinä olet tarvinnut elämässäsi sisua joskus ja että sisukkuutesi on palkittu.

Haluatko kertoa minkälainen viimekertainen sisu-kokemus sinulla on takana?! 


Suomalainen sisu on kiehtonut minua aina. Se on etuoikeutemme ja vahvuutemme, jonka olemme saaneet syntymälahjaksi. Kaikilla suomalaisilla se on ollut, on nyt ja tulee aina olemaan.  Mutta mitä sisu tarkoittaa? Miksi sille ei ole yht…