Siirry pääsisältöön

Dermosil joulukalenteri luukku 1, Arvonnan voittajat huhuu!


Joulukuusemme on täysin erilainen, mitä koskaan aikaisemmin. Tällä kertaa teimme sateenkaaren värisen kuusen ja käytimme ainoastaan pieniä palloja, nauhoja ja candy caneja. Tähti valittiin tälle vuotta tyyliin sopivasti sähkön sinisenä. 

Valkoinen kuusi on siitä hyvä, että siinä kaikki värit pääsevät oikeuksiinsa. Ensi jouluna meillä onkin sitten hillitympi kuusi. Meinattiin toki ensin sinivalkoista, koska Suomi täytti 100 vuotta ja koska meillekin se oli erityinen juhla pojan mentyä pressan linnanjuhliin itsenäisyyspäivänä. Me päädyttiin kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan sateenkaarikuusesta, koska muuten olisi pitänyt ostaa kaikki pallot ja lisänauhaakin uutta. 

Sitten postauksen aiheeseen, eli Dermosilin kosmetiikkajoulukalenterin ekaan luukkuun. 


Luukusta löytyi ihanan vaalean lilan sävyinen kynsilakka. Käsissä kynsiä ei ole kuin nimellisesti, joten käytän varpaankynsiin tai yksittäisiin sormien kynsiin. Voin hyvin kuvitella nämä varpaat ensi keväälle. 


Hajustamaton Candy kynsilakka tekee yhdellä kertaa hieman keveämmän lakkauksen ja toisen kerran päälle lakkaamalla saa peittävyyttä lisää. Minulla näitä lilan sävyjä on muiltakin brändeiltä jonkin verran, joten mietin, osaisinko yhdistellä lakkoja jotenkin keskenään. saapa nähdä, tuleeko ne kevätvarpaat kaksivärisiksi vai not.
Oletko sinä kynsilakka-ihmisiä ja viehättääkö sinua tällaiset karkkisävyt? 

Marja-Liisa sekä Tiia, laitattehan minulle meiliä viimeistään sunnuntaina!  somanyinspiration at gmail.com onnistuu myös sivupalkin yhteydenottolomakkeella! 

Kommentit

Minulla on aina lakatut varpaankynnet ja yleensä myös sormien kynnet. Lakatut kynnet ovat minusta aina kauniit.
Ihanaa viikonloppua Viltsu <3
Viltsu Mari sanoi…
Outi, kyllä, lakatut kynnet ovat kauniit. Minulla oikeastaan värit ovat jakautuneet vuodenaikojen mukaan niin kynsilakoissa kuin vaikkapa kynttilöiden väreissä. Juuri tänään laitoimme tereacotta kynttilän palamaan, koska se tuo lämpöä itse värilläänkin harmaaseen iltaan. Eli ihan pienetkin asiat näyttäisi minulla kulkevan isompien mukana. Siksi tämä odottaa kevättä. Liian kylmä väri nyt minulle. Ihana siltikin. (Ai mä vai tunne-ja henkisyysihminen... heh)

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…