Siirry pääsisältöön

Dermosil 8: Miniälle kysymys tahdotko sinä, X, ottaa tämän...


Ikean joulukuusi sai hymyn huulilleni. Ihana idea lapsiperheeseen. 

Mietin jo jatkosuunnitelmaakin tälle: Joulun jälkeen sitten "nauha" puretaan ja jaetaan esim päiväkotiin tai sukulaislapsille, jos on iso suku ja paljon pieniä lapsia. Lastensairaalakin kävi mielessä, mutta en ehkä sinne kuitenkaan, kun lelut ovat jo kuusessa olleet kuukauden päivät. 


Dermosilin kalenterista sain jouluisen hileen kynsille. Kuva pojan tyttöystävälle ja kysymys: tahdotko sinä, (nimi), ottaa tämän hileen itsellesi? Tahtoi! 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…