Siirry pääsisältöön

Dermosil 8: Miniälle kysymys tahdotko sinä, X, ottaa tämän...


Ikean joulukuusi sai hymyn huulilleni. Ihana idea lapsiperheeseen. 

Mietin jo jatkosuunnitelmaakin tälle: Joulun jälkeen sitten "nauha" puretaan ja jaetaan esim päiväkotiin tai sukulaislapsille, jos on iso suku ja paljon pieniä lapsia. Lastensairaalakin kävi mielessä, mutta en ehkä sinne kuitenkaan, kun lelut ovat jo kuusessa olleet kuukauden päivät. 


Dermosilin kalenterista sain jouluisen hileen kynsille. Kuva pojan tyttöystävälle ja kysymys: tahdotko sinä, (nimi), ottaa tämän hileen itsellesi? Tahtoi! 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Ameriikan lapsimissit

Avasin telkkarin sattumalta TLC:ltä josta tuli juuri sillä hetkellä dokumenttiohjelma Ameriikan lapsimisseistä. Jäin seuraamaan ohjelmaa, sillä paraikaa äiti kinasi tytön kanssa siitä, harjoitellaanko kisoihin ohjelmanumeroa vai ei. Äiti vaatimalla vaati, tyttö itki, ettei halua.


Ohjelmassa seurattiin muutamaa äiti-lapsi paria ja vain yhdestä jäi sellainen kuva, että tyttö itse halusi esiintyä, harjoitella, tulla isonakin malliksi. Lavalla kuitenkin jokainen esiintyi hymyillen ja loistaen.. juuri niinkuin näemme ulkopuolisin silmin. Eräs äiti sanoikin# että hänen tyttö jos häviää, se johtuu ainoastaan harjoituksen puutteesta. Mielestäni kyseinen lapsi näytti nätiltä, ihan tavalliselta tytöltä kotioloissa. Mietinkin, kuinka paljon äidin ajatteluun vaikutti se, mitä jokainen äiti ajattelee lapsestaan; "minun lapseni on maailman kaunein".


Minä en ole oikeastaan hyväksynyt lapsimissikisoja koskaan. Misseyden tulisi olla täysi-ikäisen oma valinta itsestään. Ei muiden päätös, mit…