Siirry pääsisältöön

Dermosil 7, ATC-POSTI ja LUISinNUTS & Coffee

Oikeassa sivupalkissa on kysely. Toivon, että rastitat mieleisesi vaihtoehdot. Äänestys tapahtuu täysin anonyymisti enkä saa tietää mitään muuta kuin montako raksia mikin vastaus on saanut. Kiitos jos liikenee alle minuutti siihen. 


Omakohtaisesta kokemuksesta voin varoittaa multitaskaamisen vaaroista. Olen ollut sitä mieltä, että mikäs tehdessä kymmentä asiaa yhtä aikaa, jos se onnistuu. Niin, painopiste sanoille JOS ja ONNISTUU. Tänään se ei ihan mennyt niinkuin Strömsössä minun kohdallani. Ties mitä kaikkea teinkään yhtä aikaa, mutta myös otin Carlosille pari herkunappulaa, kun Luis jo söi omansa, ja Carlos oli eri huoneessa. Samalla otin toiseen käteen suklaata ja laktaasipillerin, jolla suklaan voin syödä ongelmitta. Siinä touhutessani ajattelin, että samahan se on pilleri popsasta suuhun tässä välissä, sitten viedä Carlosille ne pari nappulaa ja jatkaa muita hommia. siispä käsi suun eteen, suu auki ja huitaisu. suuhun kopsahti pari pientä nappulaa... Sekunnin murto-osa meni, etten reagoinut asiaan milläöän, joten puraisin ja kieli siinä samalla jotenkin lipaisi. Hyi olokoon! 
Kädessäni oli yhä koskematon valkoinen pilleri, suussani kaksi kissan nappulaa! Ei olleet sitten hyviä, jos sitä mietit. :D 


Dermosilin kalenterissa seiskaluukku tarjosi kaksi varpaiden erottajaa. No joo. Näitä on pyörinyt turhakkeina vähän väliä eri värisinä, enkä todellakaan tiedä, mitä näillä tekisi. Kun lakkaan kynteni, varpaani pysyvät nätisiti erillään ilmankin. Niinpä aloin selvitellä asiaa, mitä näille voisi keksiä käyttöä. 


Ainakin kynsi-ihmiset voivat käyttää näitä myös sormissa, kun lakataan kynnet. Se voi ollakin kätevää, sillä ainakin minä sottaan lakatessa nimenomaan sormien kynsiä. sormet kun sekoilevat niihin asentoihin, missä varmiten osuvat jo lakattuun kynteen. Ja kas, koko käsi on lakattu. 

Mitä muita käyttötarkoituksia keksit näille? 


Siitä on aikaa jo, kun Alice K.n kanssa oli atc-vaihto. Olin jo unohtanutkin koko vaihdon, kun olin oman korttini lähettänyt ja ennenkuin postipoika kiiruhti luokseni atc-postia tuoden. Olisin voinut silloin hyvinkin esitellä heti tämän ihanuuden, mutta se hemmetin multitaskaus... 
Siispä syksyllä saamani Alice K.n kortti tässä. Eikös olekin ihana! 


Joulu ei ole mitään ilman herkkuja. Meidän Jouluun kuuluu myös joka vuosi joku uusi juttu. Ruohonjuuren joululahja saapui täynnä mitä ihanempia lahjoja. Yksi niistä oli jättipussillinen luomu pähkinöitä. Luis valitsi heti pussin itselleen ja vartioi sitä pitkän aikaa tarkasti. Jos yritin ottaa sen, sain tassusta. Luis oli aivan NUTS koko kissa! :D 


Luis jopa kävi nukkumaan pussi sylissään! Jos tämä ei ole hyvänlaatuista luomuruokaa, niin sitten ei mikään! 


Lopulta sain pähkinäpussin napattua ja jemmattua piiloon. Lisäilimme kulhoon pähkinäsekoitusta sitä mukaa, kun oli tarvis. Ihastuimme todella itsekin näihin tuoreenmakuisiin, ihanan meheviin herkkuihin. Ja miten isoja ne ovat! 

Meillä oli joulun aikaan myös vieraita, tai ihan tuttuja, ja kysyin mielipidettä näistä. todella kehuivat ja ihmettelivät, miten näin suussasulavia ja hyviä voi olla! Niinpä! Ruohonjuuressa voi olla! Kiinnostuitko? Löydät laajan pähkinävalikoiman TÄÄLTÄ


Clipper on teebrändinä tuttu laadukas merkki. Olipa ihana saada myös Clipperiltä kahvia jouluksi! Italialainen kahvi on himpun erilaista, kuin meidän perussumppi, mutta niin sen pitääkin olla. Tämä reilun kaupan tumma ja hienojakoinen Arabica-luomukahvi on paahtoasteeltaan 4 ja suodatusjauhatusta. Jos tykkäät vahvasta mausta, suosittelen samaa annostusta, kuin aamukahvisikin on. Jos taas vahvan kahvin sijaan tahdot himpun miedompaa, laita yksi kahvimitallinen vähemmän jauhatusta. Meillä tästä tykättiin! 


Joulukalenteri itse ostettu
Pähkinät ja kahvi saatu Ruohonjuuresta joulun makukokeiluun. 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…