Kuulumisia ja juonipaljastuksiaOlen edelleen täällä. Kiitos, kun sinä olet siinä. Väliaikatietoja sen verran, että blogi alkaa toimia aktiivisesti päivittäin heti, kun saan kortisonia ja puudutuspiikkiä lonkkiin. Tällä hetkellä makaan 90% päivästä joko sängyssä tai sohvalla ja sen 10% käyn jalkeilla pakollisilla tarpeilla. Syön sohvalta käsin, koska siinä on pehmeää istua ja esim. eilinen hammaslääkärissä käynti tapahtui eri asennossa, kuin normaalisti. Syyskuun haaste tulee todennäköisesti myöhässä samoin, kuin arvonta ja postauksetkin. Mutta hyväähän kannattaa odottaa ja luvassa on ainakin arvonnan osalta herkkua. Kuvainnollisesti. Lisäksi hyvin pian tulossa upea lahjavinkki miehille, joten olkaas kuulolla!

Kuvien herkut ovat rakkaani ostamia kansainvälisiltä suurmarkkinoilta, jonne en itse päässyt. ostoslistan laitoin mukaan, eli italialaista suklaata ja yllätä-mut. Vaimo osasikin yllättää, sillä kotiin tuli suklaiden lisäksi ihanan värikkäitä vaahtokarkkikuppikakkuja ja makumanteleita ja -pähkinöitä. Nam! Pakko niistä oli ottaa moooonta kuvaa, sillä rakastuin noihin kuppiksiin värien(-kin) takia. IHANIA! 


Mulle on tullut postin kauttakin ihana ylläri, jonka haluan ehdottomasti sinulle näyttää. Liikutuin lähes kyyneliin nähtyäni, mitä paksu kuori sisälsi. Haluat varmasti nähdä sen kokonaan. vinkkaan sen verran, että kyseessä on itsetehty kirjanen ja satulinnun sulka! 

Tässä alustavia juonipaljastuksia Inspikseen tulevalle kuulle, eikä se tähän jää. Onhan syyskuu minun synttärikuukautenikin! Eiköhän me jotain kivaa keksitä extraksi. :) nyt lepäilen ja yritän päästä lääkärin pakeille ehkä jo huomenna. 

Halauksin, Viltsu


8 kommenttia:

 1. Kerää voimia ja toivon että saat piikit! Odottelen sitä haastetta josko taas mukaan tulisin :)

  VastaaPoista
 2. Esther, tutkimusajan sain ja joudun hetken odottamaan lääkäriin pääsyä. Normi lyhyt aika kun ei riitäkään. Hyvä niin niin tutkitaan kunnolla.

  VastaaPoista
 3. Outi, kiitos. Hyviä uutisia saimme , joten voimia löytyy vielä.

  VastaaPoista
 4. Piiuli, kiitos. Aikanaan kaikki hoituu...

  VastaaPoista
 5. Silkku, kiitos. Parempi turkia kuin hoitaa vain oireita. Vaikka toivoinkin nopeampaa helpotusta.

  VastaaPoista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Kesäkuun koruARVONTA

On antamisen aika. Kuten lupasin, lahjoitan korun (esim. Korvikset, hiuskoru, rintakoru, kaulakoru...) joka kuukausi vuoden loppuun saa...