Festarikesä ja siihen vaadittavat työkalut


Kesäkuuma ja sen huuma, voiko ihanammin olla? ah, runosuoni sykkii taas. Tosiasiassa kesäkuumat menivät osittain festareilla, osittain maatessa kotona kivuissa. Se on tätä kipupotilaan arkea. Huikeaa kuitenkin, että pääsimme kivuista huolimatta nauttimaan huikeista esityksistä huippuartistien kanssa. juuri sitä onnea, kun saa tavata lähituntumassa omat idolinsa! WAUUUU! 


Kuten arvata saattaa, kamera kävi kuumana siinä, missä juoma kylmänä. Sen verran ihania kuvauskohteita on eteeni tullut.


Myös puiden oksilla roikkuvat kierrätetyt shampanjapullot antoivat lisätunnelmaa iltoihin. Pakkohan siellä puiden katveessa oli istahtaa lasilliselle. 


Uunituore aviomies, Lauri Tähkä, veti kunnon shown. Nauroimme, kuten hän itsekin, hänen aivan liian pienille farkuilleen. 


Veeti Kallio täytti screenin ja oman lavansa, mutta se ei meille ollut mikään Must see-asia. Kuulimme kyllä ja näimme, mutta menimme mielummin syömään tällä välin. Kieleni vei mukanaan pähkinä-toffee-brownie. 


Antti Tuisku oli yksi niistä, joita olen halunnut nähdä kauan. Viime kesänä oli liput ja kaikki, mutta Antti sairastui ja keikan veti Sanni. nyt onneksi paikalla oli Antti itse. 


Steven Seagal täytti areenan täysin. Porukka jammasi ja nautti, kuten mekin, pikkusateesta huolimatta. hyvä setti kaiken kaikkiaan. Tykkäsimme! 


Samoin tykkäsin, ja tätä duoa kovasti odotin, eli JVG. nuoret räppärit toivat lavalle poikaenergiaa ja huikean upeaa räppimusaa. Ilo ja ystävyys heidän välillään oli kosketeltavissa suorastaan. yhä enemmän tykkään heistä keikan nähtyäni. 


Popedan olen nähnyt ennenmin ja yhtälailla hyvä keikka heiltä, mitä ennenkin. Kersantti Karoliinan lisäksi oli uudempaakin tuotantoa, jota en ollut aiemmin kuullut, kuten Lihaa ja perunaa. Lisäksi Costello Hautamäki esitti yhden biisin kokonaan. Huikeaa! 


Mutta mitä olisi festarikesä ilman kunnon meikkausta ja laittautumista?! Siksipä uudet siveltimet pääsivät palvelemaan ja mikäs laittautuessa, kun siveltimet ovat laatua. 


Ecotoolsin 10-vuotisjuhlasiveltimet päätyivät minulle testattaviksi Oletkaunis.fin kautta. Ecotoolsissa minua ihastuttaa laadun lisäksi kauneus, pakkauksessa olevat meikkausohjeet sekä materiaalit. 


Tässä setissä mukana tuli upea säilytysrasia siveltimille, jotenka irrallisia siveltimiä ei loju kylppärissä eivätkä siveltimet mene piloille harjasosastaan missään meikkipussissa tai laatikossa. Niin upea kompakti pakkaus kyseessä, että sehän sujahti pienehköön nurkkaan peilikaapissa kuin sinne tehtynä. 


Pystyasennossa siis. 


Tämä 10-vuotisjuhlasettihän on limited edition-mallistoa, eli kaikki setin siveltimet ovat erikoispainoksia. Ihanan pehmeät syntettiset harjat, bambuvarret, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista ja tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Siihen päälle tyylikkyys ja todellakin meikki kuin meikki tuntui kuin luoduilta näiden siveltimien pariksi.

Tässä taannoin erehdyin ostamaan pari eri merkin sivellintä, jotka luulin olevan laatua myyntipaikasta johtuen ja hintaakin niillä oli hieman enemmän, kuin näille kappalehinnalla tulisi. Molemmat lensivät roskiin muutaman käyttökerran jälkeen.Metalliosat alkoivat irtoilla ja harjaksiakin lähti muutama jo irti heti alkuunsa. Karsea pettymys ja hampaiden kivistys. Olisipa ollut kuitit tallella...

Siksi erittäin tervetullut pakkaus tämä Ecotoolsin oikeasti toimiva setti.  Synteettiset ja erittäin pehmeät harjaosat, jotka sopivat vegaaneillekin, pysyvät paikoillaan, eivätkä esim. meikkivoiteen mukana irtoa kasvoille ja muutenkin sivellin pysyy kasassa. Siveltimillä on siis eroa ja kaunis meikki vaatii siveltimet, jotka tekevät työnsä kunnolla. 


Setti sisältää:
RUUSUKULTAINEN SIVELLINSÄILYTYSKOTELO
AIRBRUSHED FINISHING: monitoimisivellin täydellisen meikkipohjan luomiseen
CONTROLLED SETTING: tarkan korostus- ja varjostussiveltimen
SPOOLIE: kierreharja, ripsien ja kulmien siistimiseen
ANGLED CREASE: Luomivärisiveltimen, jolla loihdit kauniin crease -varjostuksen
FLAT EYE LINER: tarkan rajaussiveltimen
EYE/LIP BLUR: huulipuna -tai tarkka luomivärisivellin


Meikin ja bilevaatteiden lisäksi toki korut, jotka sopivat tilanteeseen..


.. olkalaukku olalle ja kävelykeppi toiseen käteen, Murunen toiseen ja menoksi. Huippua oli! 
Terveisin toipilas.

Korut itse ostettuja tai perintökoruja
sivellinsetti Pr-samples Oletkaunis.filtä



Ai niin, pääsin festarikesän loputtua Amanda Harkimonkin kainaloon, mutta se kuva on sensuurikansiossa. Sen sijaan yhden kuvan voin laittaa, mutta tooodella sensuroitu sekin. Mustien outojen aukkojen sijaan vihreää peittämässä oman tunnistettavuuteni ja yleisön takaani. En halua näytellä blogissa tuntemattomien kuvia luvatta.

Voih, Ihan huippufiilis tästä kaikesta!

Kommentit

Onpa ollut hyvät esiintyjät festareilla ja kiva kun olet päässyt niihin osallistumaan.
Mukavaa viikonloppua Viltsu <3
Nanna sanoi…
Ai että kun kuulostaa upealta! Mä olen myös halunnut nähdä Antin livenä mutta vielä en ole päässyt. Kurjaa kun kipu sitten kuitenkin kaatoi sinut sänkyyn:/.
EstherH. sanoi…
Hienoa että pääsit myös tuulettumaan ja mikäs sen kivempaa kuin festarit siihen. :)
Outi, nämä bileet ovat viikon ja liput varattiin jo puoli vuotta sitten jotta päästiin näille. Hyviä esiintyjiä olis ollu muillekin päiville.
Nanna hieman petyin Antin itsekeskeisyyteen "kuinka paras hän on" ja esitys oli opeteltu esitys eikä tullut tunnetta että haluaisi olla osa "meitä". Muuten kyllä hyvä esitys.
Esther välillä on pakko tuulettaa päätä. Tosin sanoin etten olisi lähtenyt ellei olisi liput ostettu jo. Sen verran kivuissa olin jo. Mutta onneksi on varalääkkeet ja tuet sun muut apuvermeet.
Unknown sanoi…
JVG:tä ja Popedaa minäkin olisin voinut kuunnella ja kahtella.
Satu, olisin ostanut jvg:n paidankin jos olis ollut kokoja. Im in luv :)
Olitpas saanut todella hyviä lähikuvia otettua artisteista. Ja kiva, että pääsit festareille! On tärkeää päästä joskus tuulettumaan. Musiikki on ollut minulle aina huipputärkeä mutta vanhemmiten päässyt unohtumaan. ;)
Craft candidate, päästiin niin eturiviin että kuvat onnistuivat. Kerrankin.
On se vaan pakko ulos päästä jos meinaa jaksaa henkisesti. En voi vaan antaa periksi ja luovuttaa.
Voih, toivottavasti saat musiikin takaisin elämääsi.