Unohdetut kädet

Kädet ovat koetuksella aivan yhtenään, enkä koe antavani niille niiden arvoista kohtelua. Askartelen paperista, maaleilla ja kaikenlaisilla muilla käsiä ärsyttävillä asioilla. Juu-u, paperipöly kuivattaa todella ja kuluttaa kynsiäkin siinä samalla. Sitten on multien vaihdot kukille, kattiloiden tiskaaminen, ihan kaikki arkinen, missä ikinä käsiä käytänkin. Ja mitä minä annan käsilleni vastineeksi?! Pesen ja kuivaan ja joskus voitelen käsivoiteella. No joo, onhan sekin parempi, kuin ei mitään, mutta nyt olen päättänyt huomioida käsiäni paremmin. Siksipä tämä postaus syntyikin. 


Käsieni hemmottelutuote saapui Sunrise cosmetics.ilta testiin, ja kuinkas ollakaan, ihastuin täysin. Iroha naturen Regenerating Gloves Peach Repair Hoitavat hansikkaat ovat oikea hemmottelutuote ja laadukas lahjaideakin. tässä on sitä, mitä meistä jokaisen tulisi antaa käsillemme säännöllisin väliajoin. 


Kyseessä ei ole mikään parantava tuote tai lääke käsien ongelmille, vaan hoitavat hansikkaat kuiville käsille ja kynsille. Nämä hansikkaat sisältävät mm. persikka-seerumia sekä 16 muuta hedelmä-/kukkauutetta, E-vitamiinia ja arbutiinia. Tuote ei sisällä parabeenejä eikä sitä ole testattu eläinkokeilla.


Voin kertoa, että välittömästi paketin avattuani persikan tuoksu oli huumaava! Olisin halunnut nuolla koko paketin persikasta puhtaaksi, mutta ehkei se sentään olisi ollut suotavaa. ;)


Kokonaisuudessaan nämä hansikkaat ovat pakattu ja toiminnaltaan todella kätevät, eivätkä sottaa paikkoja. Pakkaus on suht pieni, postikortin kokoinen arviolta. 


Hansikkaat ovat pakkauksessa yhtenäiset, eli uute ei karkaa pakettiin. Katkoviivoja pitkin ne on helppo erottaa toisistaan. Edelleenkään mitään ei purskahda pöydälle tai syliin. 


Näissä helppokäyttöisissä hansikkaissa on kaksi kerrosta, joista sisempään kerrokseen on uutettu hoitavia aineita ja ulompi kerros suojaa ja tehostaa hoidon vaikutusta. Käsien hoitoon tarvitset vain 15 minuuttia! Käytäthän hansikkaita puhtaisiin käsiin, jottet imeytä samalla likaa uutteen mukana.

Kun minulla oli hansikkaat kädessäni, pystyin tekemään melkeinpä mitä vain normaaleja askareita. Söin mysliä, pilkoin siihen banaania, kirjoitin facebookiin, jne jne. ei hansikkaat haitanneet menoa. 


Hansikkaissa oleva uute tuntuu viileältä ja märältä. Uute ja sisimmät hansikkaat tarrautuvat käsiin kiinni kosteuden vuoksi, mutta mitään juoksevaa nestettä hansikkaissa ei ole, joten varresta ei tullut mitään ulos edelleenkään, vaikka kokoa näillä hansikkailla on miestenkin käsiin asti. 


Yksi pakkaus on tarkoitettu yhteen käyttökertaan, eikä hintakaan ole maata kaatava. Olisin luullut näitä kalliimmiksi, mutta  5.30 € on hintaa ainoastaan. Siksipä nämä ovatkin hinta-laadultaan huippua. Lahjaksi voisin laittaa näiden lisäksi Irohan hoitavat sukat ja kangasnaamion. Mitäs sanot?

Kädet ovat saaneet tarvitsemansa kosteuttavan hoidon ihanilla uutteen ainesosilla ja lopuksi hierotaan loppu uute käsiin. Minusta uutetta oli sen verran reilusti, että osan pyyhin jalkoihinkin. Se on siinä. Mitään merkittävän suurta muutostahan näillä ei näy eka kerralla, mutta tunsin käteni pehmeimmiksi ja sileämmiksi. Kynsinauhat oli helppo hoitaa kuntoon heti hansikkaat pois riisuttua ja se keveys, joka seurasi mukana pitemmän aikaa oli jotenkin helpottavaa ja ihanaa. 

Pr-samples:
Sunrise cosmetics, hansikkaat 5,30€

Kommentit

Mielenkiintoiset. Näistä voisi olla apu myös rutikuiville kynsilleni.
Kiitos vinkistä <3
Minä olen jalkoihin testannut vastaavia ja täytyy kyllä sanoa, että oli aivan ihanan tuntuiset jalat tämän hoidon jälkeen. Pitäisikin testata näitä hanskojakin. Kovilla on kädet töiden takia!
Ihanaa keskiviikkoiltaa Viltsu <3
Tiina, ei ainakaan haittaa ole. Mä luulen että käytän näitä jatkossakin jotta käsillä olisi hyvä olla.
Outi testaan sukat ihan varmasti.