Hääkodin siivousapu ja Radiohaastatteluni



Koti on paikka, jossa tunnen olevani kaikkein eniten oma itseni, vaikken mielestäni missään esitäkään mitään muuta. Kotona kuitenkin voi olla vaikkapa yöpaita-päivää tai hiukset hapsottaa, meikittä ja käpertyä rakkaansa kainaloon vaikka sitten itkien kipua. 

Koti on enemmän, kuin asunto tai talo, enemmän kuin paikka, jossa nukutaan. Koti on turvasatamani, lepopaikkani, rakkaus ja minuuteni peili. Siksi eritoten kodista tahtoo pitää huolta hyvin ja sen haluaa myös siivota viimeisen päälle niin, että ovikellon soidessa voi sanoa "tervetuloa" yllärivieraillekin. Ja itseasiassa toissa-aamuna meille tulikin yökylään yllärivieras, joka ei koskaan ollut aiemmin käynyt meillä kylässä. 

Yllärivieraamme kehui kotiamme kauniiksi ja ihanaksi. Se jos mikä lämmitti sydäntäni. Tai se, kuinka hän puhui minusta ja Murusesta parina. Että olemme silmin nähden onnellisia ja rakastavaisia. Että kodissamme oli hyvä olla käymässä, eikä kokenut olevansa vieras, vaan enemmän. Tällainen palaute todentota pysäyttää ajattelemaan, että hittovie, näinhän se on!

Yläkuvassa oleva sateenkaari on kuvattu omassa pihassamme aikaisemmin jo.


Meille yksi tärkeimmistä kodin kunnossapitäjistä on Akron tuotteet, joiden kanssa siivous käy kuin leikiten. Koska itse olen saanut näistä iloa ja arkeeni helpotusta, halusin kertoa niistä myös sinulle. Nämä tuotteet olivat häävalmisteluissamme mukana. 


Orange tahranpoistaja ja Hajunpoistaja ovat todella kätevät apulaiset.
Tahranpoistaja Orange on käyttövalmis ilman laimennusta, joten mitään erillistä täyttöpulloa ei tarvita. . Orange poistaa rasvan, öljyn, musteen, sormenjäljet monilta ei-huokoisilta pinnoilta, matoista ja huonekalutekstiileistä. Tuote soveltuu myös öljyisten käsien puhdistamiseen. Käsien puhdistuksen jälkeen pese kädet vielä huolellisesti saippualla ja vedellä. Siinä ei pitkään mennyt, kun pinnat olivat jopa hämmentävän kiiltävät ja puhtaat, ja askartelijan kädet liimattomat ja lakattomat. Tästä piti laittaa erityiskiitos Akrolle!

Hajunpoistaja tuo saniteettitiloihin siivousapua biologisena puhdistussuihkeena. Mieto ja miellyttävän tuoksuinen Hajunpoistaja on helppokäyttöisessä spray-puollossa ja sitä myös suihkutetaan suoraan ilman laimennuksia. Tuote poistaa esimerkiksi virtsan hajua vessanpöntöstä tai vauvojen vaipparoskiksesta ja myös lemmikkieläimien mahdollisesti aiheuttamia hajuhaittoja, esimerkiksi kissojen hiekkikseltä ja sen ympäristöstä. Tosi hyvä tuote, joka pitäisi löytyä jokaisesta vessasta. Myös tästä lähti erikoiskiitos Akron suuntaan.


BIO-Astianpesuainetta käytän mielelläni käsin tiskauksessa. Se on luontoa kuormittamatonta ja hellävarainen käsillenikin, kun ne tuppaavat kuivumaan helposti paljon käsiä pesevänä. Aloe vera tekee ihan hyvää käsille. Kaiken lisäksi astiat puhdistuvat ja se mikä sopii luonnolle ja astioille, sopii tottahan toki myös muuhun siivoukseen. Käytän tätä tuotetta myös siivouksessa ja olenpa pessyt veneenkin tällä. En tietenkään vaahdota koko kämppää, vaan laimennan veteen ja siitä pesurättiin ja toisella pyyhin saippuan pois. Tuote ei sisällä methylisothiazolinonea eikä bentsoehappoa !


Tämä kolmikko siis oli hääsiivousapunamme ja tulee jatkossakin olemaan osa arkea ja juhlaa meidän kodissamme. Tottakai se minkä koen hyväksi kotiini, suosittelen myös sinun kotiisi. Akron tuotteet löydät siivousosastoilta hyvin varustelluista marketeista ja pienemmistäkin kaupoista. Myös monilla messuilla on ainakin Taikasieni ollut esillä. Käy siis rohkeasti katselemassa kauppareissulla siivousosastolta ja ylläty, kuinka edullisesti saa kotimaista puhdistusta kotiin, mökille, autoon, veneeseen, vieraille viemisiksi, tupareihin, muuttoapuun.... Akron tuotteet ovat saaneet hurjasti kiitosta ja positiivista palautetta, kun olen jaellut Taikasieniä toisillekin ja antanut kokeilla tuotteita. Myös lahjoina. 

Tähän loppuun vielä radiohaastatteluni Inspikseen liittyen. Huomaa, että bloggauksen alkumetreillä tehty haastattelu jännitti ihan sairaasti, mutta älä anna sen häiritä. <3  Koska tiedosto oli niin suuri, jouduin hieman pätkimään sitä Muovaamaan pienempään muotoon.








Tuotteet lehdistönäyte
Radiohaastattelu Radio Savo


Kommentit

Tuo on kyllä totta, kunnon tuotteilla siivous sujuu mukavammin ja nopeammin. Parasta on puhtaan kodin tuoksu.
Silkku sanoi…
Tosi hyvä on tuo sinun radiohaastattelusi, ei yhtään kuulu, että jännittäisit:) Ja kaikki tuli selkeästi esille mitä halusit kertoa.
Outi, huonoilla aineilla turvautuu ja hyvillä siivous on jopa kivaa. Näkee lopputuloksen heti.
Silkku, Kiitos. Itse huomaan kuinka sanat takertelevat ja se koko tilanne oli niin uutta. En kerennyt valmistautua tähän yhtään.
Unknown sanoi…
Hyvä postaus. Juurikin näin!
RaijaAnnikki sanoi…
Oli ihanaa kuulla äänesi,tulit tutumksi.Hyvä haastattelu.Kiitos.