Arvonnan palkinto, suklaaleipä ja aallot


Minulla oli arvonta yhdessä suljetussa ryhmässä Facebookissa. Siihen palkinnoksi tein nämä korvakorut. Sen jälkeen, kun arvonta oli suoritettu, voittaja kertoi hänellä olevan syntymäpäivät heti kohta. Senpä vuoksi mietinkin nyt, voisinko kehitellä tähän mukaan pienen lahjankin hänelle. Katsotaan, mitä tarvikkeita löytyy ja mitä inspis tuo tullessaan.

Pidätkö sinä koruja arkena, entä juhlissa?


Onnea on miniä, joka kävi hakemassa leivällemme päällystä Tanskasta. Ei sentään ihan vartavasten, vaan vaihto-oppilaana. Mielenkiintoinen yhdistelmä, mutta ihan maukas kahvin kanssa. Vielä kunhan pullaa testaan tämän kanssa, niin osaan sanoa, kumman kaa on parempaa. Ruisleipä oli kamala yhdistelmä suklaan kanssa, sen voin kokemuksesta sanoa. Vaaleaa leipää sen olla pitää. Vehnäleipääkään meillä ei ole, joten ihan ranskis-tyyppisen kanssakaan en ole testannut. Ja jos nyt mietit, että ei hyvän tähden leipää ja makeaa, niin kautta aikojenhan on käytetty paahtoleivälle hilloja ja marmeladejakin, joten miksikäs ei suklaata. Kiitos rakas miniämme! <3

Onko suklaa sinulle tuttu leivän päällä? Pidätkös marmeladista?


Loppu viikosta sairastelin vaikeiden oireiden kanssa, joten ulkona ei mieli tehnyt käydä. Kotonakin Murunen oli käsikynkässä koko ajan, kun liikuin, etten pyörry. Siispä ne lämpimät kelit jäivät kokematta. Nyt lupailtiin jopa 15 astetta tänne meille, joten tänään ohjelmassa on aaltoja ja liekkejä. Eli rannalle nuotiolle päiväruuan laittoon.

Elämän nautinnot voivat olla hyvinkin arkisia ja pieniä, mutta niiden kanssa jaksaa pitkälle.

Mitkä asiat sinulle ovat tänään tuoneet pientä nautintoa, jos ei nyt vastata perhe, ystävät jne ne loogisimmat vastaukset?

Onnellista alkanutta viikkoa <3

Kommentit

Nautintoa on tuonut nyt ihanan aurinkoiset päivät, kesäkukat ja viimeisten työvuorojen tekeminen ennen lomaa.
Marmeladia syön harvoin, mutta kun syön niin se kuuluu paahtoleivän päälle.
Ihanaa viikkoa Viltsu <3
Tweety Blue sanoi…
Tänään nautintoa ovat tuoneet ihanat ruusut, lapsen kanssa leikkiminen ja pari pientä löytöä kirpputorilta. Kerrassaan mukava päivä!

Miksei sitä suklaaleipää voi noinkin syödä, kyllähän vaalealle leivälle levitetään suklaalevitettäkin ja jossain laitetaan leivälle voita ja sen päälle suklaarakeita. Vaikka mielummin syön kyllä leivän leipänä ja suklaan suklaana :)
Outi, oikein ihanaa lomaa sinulle !Olet loman ansainnut.
Tweety blue, aivan! Enpäs muistanutkaan tuota suklaalevitettä, mutta tosiaan sekin on yksi tapa syödä leipää ja suklaata. Me tykkäämme kokeilla kaikkea uutta ja erilaista, joten tämä oli toivelistallamme sen vuoksi. Täytyyhän se testata jos kerta tanskalaiset syövät tätä yhtenään