-50% ALE pakko vinkata!


Kun meille tuli toinenkin kissa, aloin haaveilla kissoillemme kerrossänkyä. Kyselin pitkin Kuopiota läintarvikekaupoista ja netistäkin isoilta yrityksiltä. Ei ole, oli vastaus ihan järestään. sitten Savolaisilla suurmarkkinoilla törmäsin myyntipisteeseen, jossa Jyväskyläläinen Petpuu esitteli ja möi koirien sänkyjä. Tutkin pienintä aikani ihastellen ja mietin, että olisihan se kaunis ja ihana, mutta kun meillä on kaksi poikaa, niin se kerrossänky vaan olisi parempi, kuin kaksi rinnakkaista sänkyä. Niinpä kysyin myös Petpuulta, olisikohan sellaista saatavilla. Vastaus yllätti: Miksikäs Ei! siitä se sitten lähti. Suunnitelmia, mittoja, toiveita, valmis sänky patjoineen kasattuna Postin kautta Kuopioon toimitettuna. Siis.. SANATON! 


Se, mikä minua viehätti Petpuun sängyissä eniten, oli malli, kierrätysmateriaalit ja kodikkuus. Se, että lemmikkien tarve on etusijalla, mutta sisustus myös huomioituna. Meillekinhän mitattiin tarkasti se, että sekä 9 kiloinen että 5 kiloinen poika mahtuvat varmasti nukkumaan ja lepäilemään sängyissä levollisesti. Myös alapeti on sen verran reilu, että isompikin poika sinne kömpii unille mielellään omaan pesäänsä. 


Patjan värimaailmaa mietittiin myös ja meille paras vaihtoehto oli ehdottomasti ruskean sävyinen patjapari. Tuossa on pojille riittämiin rokkenrollia ja ihanan pehmeää pesäpaikkaa.


Luis tykkää pötkötellä pää tyynyllä, joten pinkki tyyny päätyi kotoa hänelle. Sopiva tähän tarkoitukseen. 


PetPuu on yhden naisen käsityöyritys, joka tekee yksilöllisiä tuotteita puusta. Sen lisäksi, että valikoimiin kuuluu lemmikkien vuoteet, on myös piensisustustuotteet osana valikoimaa. Äitienpäiväkukat voi laittaa ihanaan puiseen laatikkoon, jolloin mauton muoviruukku piiloutuu ja tilalla onkin näyttävä asetelma. Katso kuvia TÄÄLTÄ. Löytyy sieltä myös mm. ovikylttejä, säilytyslaatikoita, pieniä penkkejä, .. yksi kuva kaikista sai sydämeni sulamaan. Sen löydät TÄÄLTÄ.


Syy miksi nyt aloin kertomaan tästä Petpuusta ja tuotteista on  se, että osa tuotteista on nyt -50% ja kannattaa kysyä lisää Facebookin kautta lisätietoja. Itse olemme niin tyytyväisiä Petpuun sängyn laatuun, ulkonäköön ja toimivuuteen, että ehdottomasti tällainen tarjous on vinkattava sinullekin! 


Seuraa sinäkin Petpuuta Facebookissa, niin olet ekojen joukossa näkemässä mitä ihanaa tulee tarjolle. KLIKKAA MUA

Petpuun kotisivun löydät TÄÄLTÄ.

Kommentit

Silkku sanoi…
Voi että on ihana tuo sänky. Harmi vaan että meillä ei kissat viihtyisi yhdessä paikassa kauaakaan, he nukkuvat milloin missäkin:) Mukavaa päivää sinne ♥