Santa Maria Street Food

Minä olen Viltsumari ja minä olen Buzzador. Olen buzzannut jo vuosia, joten erilaiset tuotteet ovat tuttuja tätä kautta. Buzzaus on ilmaista ja kivaa tuotetestausta yksin ja ystävien kanssa.
Buzzaaminen tapahtuu omalla ajalla silloin, kun minulle sopii, ja teen sen kasvotusten, somettamalla ja jättämällä loppuraportin.

Tule mukaan. Se on helppoa, sillä tarvitsen vain sinun sähköpostiosoitteesi. En muuta. Lähetän sinulle kutsun, johon vastaat Buzzadorin sivustolla. Minä en saa sinun yhteystietojasi, joten voit hyvin lähettää meiliosoitteesi minulle myös anonyymisti. Lähetä meiliosoite joko somanyinspiration@gmail.com tai oikeassa sivupalkissa olevalla yhteydenottolomakkeella. 


Nyt on sinun vuorosi siirtää katukeittiö suoraan omaan keittiöösi! Buzzadorina sain mahdollisuuden testata Santa Marian Street Foodia. Vain 20 minuutissa valmistuivat burgerit uskomattomilla makuräjähdyksillä ja vain muutamilla aineksilla.

Sain siis Santa Marian Pickles spices- ja Burger spices-mausteseokset sekä Chipotle dressing-pullon. Kaikki nämä Sydneyn tyyliä ja tavoitteena Smokey pepper burgerit. 


Hampurilaisten pohjana ovat pippuri ja mieto paahdettu valkosipuli, jotka Burger spices-pussista sekoitetaan jauhelihan sekaan. Pikkelöidyt sipulit ja kurkut tuovat annokseen happamuutta. Pikkeli saadaan toisesta pussista sekoittamalla puolet Pickling Spices -mausteseoksesta kurkun ja puolet sipulin kanssa.


Viimeistele burgerit Chipotle Dressing -kastikkeella.
Mielestäni sen verran etikkainen maku tästä tulee, että käytä harkitusti, vain sipaisu burgersänpylän kanteen tai pihvin päälle.


Omatekoiset burgerit ovat nopeat  ja helpot valmistaa. Siinä missä burger-ravintoloihin maksat sievoisen omaisuuden, saat kotona tehtyä makuelämykset pilkkahinnalla ja nopeasti koko joukkueelle. olipa joukkueena lasten kaverit, leikkimielinen kisastudio tai perhe yhdessä. 


Käytä tuoreita raaka-aineita, niin makuelämys on parempi. Täyttää voit haluamillasi lisukkeilla. Esimerkiksi jääsalaattia tms vihreää, tomaattia ja pikkelöidyt sipuli ja tuorekurkku. Niin ja tietenkin se sipaisu Chipotle dressingiä.


Kaikki tarvittava ohje maustamiseen tulee pussien mukana, joten sinulle jää vain ostaminen ja valmistus. 

Burger Spices on monivivahteinen mausteseos maukkaalle Smoky Pepper Burgerille. Mausteseoksessa maistuu paahdettu valkosipuli ja mustapippuri. Seos on sekoitettu jauhelihaan ja jauheliha muotoiltu pihveiksi. 1 maustepussi riittää neljään pihviin/500 g jauhelihaa.


Pikkelöi kurkut ja sipulit Smoky Pepper Burgeria varten 15 minuutissa. Pickling Spices-pussista teet reilut annokset neljälle hampurilaiselle. Kenenkään ei tarvitse kitsastella lisujen kanssa. 


Me teimme hampurilaiset käyttäen apuna kotigrilliä. Voit toki lämmittää sämpylät vaikkapa pannulla, uunissa tai mikrossa, ihan mikä sinulle on mahdollista. 


Burgerit ujutimme suodatinpusseihin, mutta hyvin sopivat myös lautaselta syötyinä tai vaikkapa voipaperista pussit tehden. 


Lisätietoa löytyy Santa Marialta



Buzzador ja Santa Maria yhdessä mukana herkkuhetkissä

Kommentit

Kuulostaa hyviltä tuotteilta. Kivoja juttuja olet taas päässyt kokeilemaan.
Mukavaa vappuviikonloppua ❤️