Bette box huhtikuu



Ihana paras Bettebox saapui jälleen alkukuusta. Tällä kertaa paketti sisälsi yllätyksellisiä, jännittäviä tuotteita. Suosikikseni nousi Glissin shampoo, mutta myös irtoripset ovat mieleen. Betteboxissahan on se hyvä puoli, että kaikki tuotteet ovat laadukkaita, yllätyksellisiä ja arvoltaan arvokkaampia, kuin boxin kokonaishinta. Jos jokin tuote ei ole just mulle, niin sitten sen voin antaa lahjaksi, arpoa tai vaikka sitten myydä pois.

Tässä boxissa olivat nämä tuotteet:

  • Herbina Lip Candy Mystic mandarin: Huulivoide, jossa suojakerroin 10. Sopii vegaaneillekin. Tämä huulivoide on helposti levittyvä, hoitava ja suojaava. Huulivoiteita meillä on hurjan paljon jo eri firmoilta, joten vertailtavaa riittää. Tämä on kuitenkin meidän eka tuubivoide, joka levittyy huulten jokaiseen uurteeseen täydellisesti. En olisi itse ostanut kaupasta juuri siksi, että huulivoidekiintiö on täysi, mutta kun tämä boxista tuli, testasin tottakai. Onneksi tuli, sillä ihastuin voiteen ihanan mandariiniseen makuun ja tuoksuun  sen lisäksi, että siis toimivuus on erinomainen. Toki kuluu pois helpommin, kuin kova tuote, mutta lisään mieluusti tällaista herkkua huuliini useamminkin. Olen nähnyt joillakin tästä Tropical Raspberry-version, joten useampia makuja saatavilla. OHV 4€/10ml
  • Lumene Nordic chic luomiväri: Sävy, jonka sain, on 14 Frosty ice eli huurteinen jää. Sävy ei ihan mulle sopivin ole, joten se harmittaa. Etenkin, kun tiedän joillekin tulleen sävyn: 2 Hiekan Hohto. Tämä menee ö-mappiin sävyn vuoksi, ellei joku tuttu boxin saanut vaihda kanssani päittäin. Ö-mappi ei sinänsä minulla tarkoita pysyvää unohdusta, vaan tilaisuuden tullen kaikki sieltä lähtee eteenpäin. Tämä luomivärihän on laadukas, puuterimainen ja täyteläinen väri, joka levittyy kuulemma pehmeästi ja kestää pitkään intensiivisenä värinä. Arvokas tuote, sillä OHV on 12,90€.

    Nuo kaksi tuotetta ovat OHV:lta Betteboxin hinta, eli jos katsottaisiin ohveja, niin kaikki seuraavat olisivat ilmaisia:
  • Eylure 116 lenghtening tekoripset: Sopivan luonnolliset tekoripset. On pituutta ja tuuheutta, muttei liikaa. Luonnottoman pitkät ja tuuheat kun eivät minun mielestäni näytä kauniilta. Toki niillekin on kannattajansa, mutta hyvä näin. Oletkaunis.fi:ssäkin näitä myydään ja näiden mukanahan on myös ripsiliima. OHV on 8,90€, mutta tiedän näitä juurikin Oletkaunis.fi:stä saatavan hintaan 7,90€. Tätä tulen testaamaan ensi viikolla, kun on sopiva hetki näille. Jänskättää.
  • Ziaja vuohenmaito kasvovoide SK20: Tämä mielenkiintoinen päivävoide lupaa pehmentää ihoa, silottaa sekä kosteuttaa. Voide auttaa ehkäisemään pigmenttimuutoksia, juonteita ja ihon ennenaikaista vanhenemista. Sopii meikin alle myös erinomaisesti. OHV 11,90€
  • Schwarzkopf gliss: Fiber therapy shampoo: Kampaamopuolelta tuttu OMEGAPLEX -teknologia korjaa hiuskudoksia, parantaa hiuslaatua ja suojaa tulevilta vaurioilta. Tämä shampoo lupaa huolehtia hiusten kunnosta vaikka föönaat, kiharrat, suoristat tai värjäät hiuksia. Eli jos näin on niin tässä on meidän perheen tulevaisuus tällä saralla. Jää nähtäväksi.  Etenkin kun OHV on vain 2,90€. 


Bettebox itse ostettu

Kommentit

Ihan kiva boxi.
Mukavaa pääsiäisviikkoa!
Ihanuus.

Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle Ja Muruselle
Silkku sanoi…
Hyvää Pääsiäistä sinulle ♥
Outi, niin oli. Täynnä upeita yllätyksiä
Enkuli, ilahdutti kovasti. Kiitos kiitos.. Samoin