Tuoksulahja

Mikä tuoksu kuvaa sinun fiilistäsi tällä hetkellä? Entä tuoko joku tuoksu mieleesi lapsuusmuistoja tai vaikkapa ensirakkauden? Adopt' tuoksut ovat 100 % Ranskassa valmistettuja laadukkaita parfyymeja, ja tuoksuvalikoima on laaja, suomalaisesta verkkokaupasta on nimittäin saatavilla jopa yli 40 eri tuoksua.



Adopt - edp : stä löytyvät niin ihanan makeat kukkaistuoksut ja hedelmät, kuin myös orientaalit mausteiset tuoksut ja voimakkaammatkin iltatuoksut. Oikeastaan ikähaarukkakin käyttäjille on helposti laaja juuri valikoiman vuoksi. Hyvin voin kuvitella ylioppilasjuhlien sankarittarelle Kuvassa näkyvän vaaleamman Agrumes poudres : in Eau de Parfumin, joka viettelee viipyilevän viehkeään sitruksiseen huntuun. 

Vastaavasti rippijuhlaan tarjottelisin nuorelle neidolle Peche Abricotia. Peche Abricot on sekoitus herkkuja; kuin täydellinen ja värikäs hedelmäsalaatti. Hedelmäinen tuoksu.


Kaikki adobt´in parfyymit ovat kätevissä lasipulloissa, joista suihkautetaan juuri oikea määrä yhdellä suihkautuksella. Pullot ovat saman mallisia ja kokoisia, erityisen näppäriä säilyttää ja kuljettaa käsilaukussa mukana. Yhdessä pullossa on 30 ml hurmaavaa tuoksua, joten se vie myös matkatavaroissa vain pienen osan nesterajoituksista. Silti pullo on riittoisa ja reilu. 



Kyselin Facebookissa kavereideni karamelli-mieltymyksiä, ja suurin osa vastasi suklaan. Suklaa kuitenkin on tunnetusti myös lihottavaa ja voi aiheuttaa näppyjä. Senpä vuoksi moni jättää lempikarkkinsa kauppaan. Adopt sen sijaan tarjoaa suklaan nestemäisenä iholle suihkautettavassa muodossa, jolloin synnistä tulee sallittua. Herkkusuun ehdoton EDP.



Useat suuret ja arvostetut tavaratalot, sekä kosmetiikkaketjut Euroopassa ovat ottaneet adopt’-tuoksut myyntiin. Oman jälleenmyyjäsi löydät Täältä. Voit myös tilata tuoksut suoraan adopt´in verkkokaupasta TÄÄLTÄ. Yksi tuoksu maksaa 8,90 € - 9,90 € ja postitus 3,90 €. Jos tilaat yli 20 eurolla, toimitus on ilmainen. Verkkokaupasta löydät sellaisiakin tuoksuja, joita ei välttämättä kaupassa ole. 



Yksi suosikkejani on Patchouly, mikä yhdistää pehmeyden hiukan savuiseen tunnelmaan. Puinen tuoksu. 

Adopt´in sivustolla on se kiva puoli, että hajuvedet löytyvät tuoksulajin mukaisesti, eli sitruksiset yhdestä paikasta ja kukkaistuoksut omastaan: TÄÄLLÄ, mutta myös aakkosjärjestyksessä kaikki lajit samalla sivulla. TÄÄLLÄ. Houkuttimia riittää yhä minullekin, sillä Lady Glitter kimaltelee. Kimalteiden juhla, joka on rakennettu runsaan vaniljaisen -kahvin ja hedelmien ympärille. Kaikkea ihanaa siis! 


”adopt’ on muutakin kuin vain brändi, se on mahdollisuus kokea uutta joka päivä. adopt’ välittää ja jakaa tunteesi, adopt’ on osa elämäntyyliäsi”.


Tuoksut saatu adopt´ilta blogiin

Kommentit

Piiuli sanoi…
Mielenkiintoisia tuoksuja. :) En ole missään näitä tainnut nuuhkia, mutta täytyypä pitää jatkossa kaupoilla silmät auki.
Minä tykkään makeista kukkaistuoksuista, siksi tuo nuorille suunnattu peach apricot kuulostaa minusta ihanalta.
Kivan simppelit pullot tuoksuissa.
Mukavaa keskiviikko-iltaa Viltsu!
Silkku sanoi…
Mie rakastan vanilijan tuoksua:)
Piiuli, Suosittelen. Kyseessä siis parfyymit, eli voimakkaammat tuoksut, kuin hajuvedet. Eli pieni suihkaus, tai lähinnä suihkauspilven läpi kulkeminen riittää. Silti hinta alle kympin. Mulle ainakin näistä tuli sellaisia tuoksuja, joita haluan laittaa käsilaukkuihin jokaiseen.
Outi, makeissa tuoksuissa on Adopt´in sivulla vaikka ja mitä vaihtoehtoja. Eikun sinne vaan. :)
Silkku, vanilja on houkuttava ja koukuttava. :)