Siirry pääsisältöön

Nyt on nälkä!
Migreeni jäytää, joten tälle päivälle laitan kuvapitoisen postauksen. Tarjolla ruokaa ja herkkuja, jotka syystä tai toisesta unohtuneet albumiin julkaisematta. Olkaas hyvät. 


Alkupalallahan on ehdottomasti nautittava.. öööö... juustotarjotin.


Perus aamupala on kuitenkin kahvi, tuoremehu ja leipä. Kuka lie munkkia aamuksi laittanut tarjolle... herkkupeba. ;) Savarit ystävältä lahjaksi saatu jälleen tänäkin keväänä. LOVE U!


Jatketaan salaattipöytään.


Lämpimällä ruualla lihaa, ollakko tuo broileria?, bearnaise- ja punaviinikastiketta, kasviksia ja kermaperunoita. En edes muista, milloin tätä on syöty, mutta syöty on ja hyvää on ollut varmasti.


Rpalalta näyttää tämäkin. Paahtoleipää suolaisena ja makeana.


Se tunne, kun tarjolla on lettuja ruualla. Pakkohan niitäkin on ottaa! 

Kiitos, nyt on nälkä, joten lähden vilkaisemaan jääkaappiin. Hyvää ja maukasta päivää sinulle!

Kommentit

ma-te sanoi…
Migreeni sehän se tääläkin vieraillut tänä aamuna ☺
Kivaa viikon jatkoa ilman migreenin jäytämistä ☺☺
Just söin annoksen salaattia, mitta kyllä tässä vielä voisi vähän kermaperunoita ja lettuja ottaa :)
Ihanaa tiistaita Viltsu!
Belladonna sanoi…
Oih, letut maistuisivat nyt mullekin. Mullakin olisi julkaisemattomia ruokakuvia ties kuinka paljon. Hyvä idea julkaista ne näin. Toivottavasti migreeni on jo ohi. Parempaa keskiviikkoa!
Viltsu Mari sanoi…
Ma-Te, voi ei. Toivottavasti et enää huomenna ole migreenissä.. tai siis migreeni sinussa.
Viltsu Mari sanoi…
Outi, onneksi eläke tuli niin tilasimme pizzat. Mulla kun oli muutama tarjouskoodikin, niin saimme ne edullisesti. Salaatti olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta sallittakoon tämän kerran.
Viltsu Mari sanoi…
Belladonna, lettuhimo iskee toisinaan. Meillä yleensä on sitä varten lettuainespussi jemmassa, mutta eipä ole nyt. Jos lähempänä asuisimme, tekisin taikinan itse ja tarjoaisin sinulle lettukahvit vaikka viikonlopuksi.
Susanna sanoi…
Ihan nälkä tulee katsellessa! Kuola valuu....slurps! Toivottavasti migreeni on jo helpottanut!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pari tilaustyö-korttia ja vappua

Pohja tehty gelli platella. Inka Goldilla viimeistelty ja runo tuloste. 

Tämä kortti onkin mielenkiintoinen, sillä kortista löytyy paljon kierrätysmateriaalia. Lisäksi koristeet olen tehnyt itse. 


Wapun tunnelmia...

Ilmapalloja... 

sekä häälahjaksi saamamme saunajuoma, ranskalainen kuohuviini. 

Silpputehtaalle romua ja roskaa

Otsikko voi aiheuttaa hieman kummastusta, ellet ole intohimoinen askartelija, tai lähinnä kierrätysaskartelija. Meille kierrätysaskartelijoille tuo kuitenkin kertoo, että taas on Viltsu käynyt työstämään toisten mielestä roskiskamaa uudeksi ja entistäkin hienommaksi? esineeksi. Tämä toimii ennenkaikkea ATC-askartelussa, jossa kortin koko on keräilykortin kanssa samaa luokkaa. 


Silpputehtaalla haastettiin jälleen ATC-askarteluun ja vaikken usein ennätä mukaan, haluja olisi. Siispä innoissani nyt kirjaan tätä postausta ja kohta pääsen linkittämään tämän Siskolle. Mukana mukana mukana!!!

Näissä korteissa on gelliplatepohjat, joissa apuna käytetty sapluunoita ja eri musteita ja maaleja. Roiskua saa ja levitä saa. Se on vain plussaa! Samalla tuunasin muutaman paljetin, jotka tippuneet itämaisen tanssin asuistani. Tässä niistä yksi. Tuo ei siis ole ruosteessa, vaan Inka goldilla maalailtu ruostuneeksi.

Halusin myös tekstiä leimata kortteihin, ja löytyikin sopivasti italialais-englantilainen te…

Lisää vihreitä ja leimattuja ATC-kortteja

Lisää Belgiaan lähetettyjä atc-kortteja, joilla osallistun Silpputehtaan haasteeseen. ATC:t on tehty kartongille ensin gelli platella pohjat maalaillen.

Onko gelli plate sinulle vieras vai tuttu käsite? 

Kun maalit ovat kuivuneet, leimasin, väritin, stanssasin ja liimasin kuvia ja kuvioita. stanssikuviot on kiva tehdä jämäpaloista, sillä pienestäkin palasesta saa kokonaisia kuvioita. Samoin leimata voi pienehköönkin palaseen paperia, kuten nämä tytöt olen leimannut. Musteilla olen tehnyt korttien reunat ja Sticklesillä kimalteet. Kuvan nappi on saatu, muut irtohärpäkkeet olen itse työstänyt vanhannäköisiksi. 

Teksti leimattu suoraan korttiin. Leiman leviäminen ei sillai haittaa, sillä kortin teemahan on hyvinkin kuluneen oloinen ja vanha. Mitään priimaa ja kiiltävää kirkasta tähän ei vaan voisi laittaa.