Siirry pääsisältöön

Nyt on nälkä!
Migreeni jäytää, joten tälle päivälle laitan kuvapitoisen postauksen. Tarjolla ruokaa ja herkkuja, jotka syystä tai toisesta unohtuneet albumiin julkaisematta. Olkaas hyvät. 


Alkupalallahan on ehdottomasti nautittava.. öööö... juustotarjotin.


Perus aamupala on kuitenkin kahvi, tuoremehu ja leipä. Kuka lie munkkia aamuksi laittanut tarjolle... herkkupeba. ;) Savarit ystävältä lahjaksi saatu jälleen tänäkin keväänä. LOVE U!


Jatketaan salaattipöytään.


Lämpimällä ruualla lihaa, ollakko tuo broileria?, bearnaise- ja punaviinikastiketta, kasviksia ja kermaperunoita. En edes muista, milloin tätä on syöty, mutta syöty on ja hyvää on ollut varmasti.


Rpalalta näyttää tämäkin. Paahtoleipää suolaisena ja makeana.


Se tunne, kun tarjolla on lettuja ruualla. Pakkohan niitäkin on ottaa! 

Kiitos, nyt on nälkä, joten lähden vilkaisemaan jääkaappiin. Hyvää ja maukasta päivää sinulle!

Kommentit

ma-te sanoi…
Migreeni sehän se tääläkin vieraillut tänä aamuna ☺
Kivaa viikon jatkoa ilman migreenin jäytämistä ☺☺
Just söin annoksen salaattia, mitta kyllä tässä vielä voisi vähän kermaperunoita ja lettuja ottaa :)
Ihanaa tiistaita Viltsu!
Belladonna sanoi…
Oih, letut maistuisivat nyt mullekin. Mullakin olisi julkaisemattomia ruokakuvia ties kuinka paljon. Hyvä idea julkaista ne näin. Toivottavasti migreeni on jo ohi. Parempaa keskiviikkoa!
Viltsu Mari sanoi…
Ma-Te, voi ei. Toivottavasti et enää huomenna ole migreenissä.. tai siis migreeni sinussa.
Viltsu Mari sanoi…
Outi, onneksi eläke tuli niin tilasimme pizzat. Mulla kun oli muutama tarjouskoodikin, niin saimme ne edullisesti. Salaatti olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta sallittakoon tämän kerran.
Viltsu Mari sanoi…
Belladonna, lettuhimo iskee toisinaan. Meillä yleensä on sitä varten lettuainespussi jemmassa, mutta eipä ole nyt. Jos lähempänä asuisimme, tekisin taikinan itse ja tarjoaisin sinulle lettukahvit vaikka viikonlopuksi.
Susanna sanoi…
Ihan nälkä tulee katsellessa! Kuola valuu....slurps! Toivottavasti migreeni on jo helpottanut!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hääjuhlan tarjoilu

Kuohuviiniä kultahipuilla meille kahdelle...

Tämä oli virallisena avioitumis päivänä.

Samoin kuin hopeaa hohtava pinkki Aviva.

Näitä juomia nautimme pitkälle iltaan ja katselimme jokaista lasia ihastuneina. Jopa illan viimeisillä lasillisilla.


Huomasin, ettei otettu kuvia lämpimästä ruuasta, jota tarjosimme yövieraille, pitkämatkalaisille. Sen sijaan pääosassa olleet herkut ovat edustettuina. Lusikat kahvitteluun ja kakkutarjoiluun olivat hieman isommat, kuin suomalaiset kahvilusikat. Ja tuo sydän.. <3 

Servetit hääteemaa mukaillen pinkkiä ja lilaa.

Tarjoilu kertonee, että samalla juhlimme Murusen synttäreitä. Tarjoilu on tilattu Kakkuaitasta, mikä sijaitsee Riistavedellä. Kaikkien kuopiolaisten konditorioiden tarjoiluehdotusten jälkeen Kakkuaitta vaikutti fiksuimmalta, parhaimmalta ja ystävällisimmältä vaihtoehdolta. Hinta-laatu on todellakin kohdallaan ja saimmehan kaiken tarjottavan suoraan kotiin kannettuna! Ja ei, tämä ei ole mainos eikä yhteistyösoppari, sillä kaikesta on ma…

Loput vihreät ja Silpputehtaalle

Vielä kerran näitä vihreitä atc-kortteja silpputehtaan haasteeseen ja Belgian vaihtoon.
Ovat siis uusia, mutta samaa sarjaa, kuin jo nähdyt.


Kuten aiemmissakin, myös näissä korteissa on tuunattuja tanssiasusta tippuneita paljetteja ja tölkin nipsuja. stanssikuviot kimalleliimalla koristeltuja. Tyttö korteissa on itse leimattu ja itse väritelty,

Taustana on itse tehty gelli plate-taidetta. Sabluuna on ollut apuna. Niin olen saanut tehtyä tasaiset pallot. 

Tekstin leimasin. Atc-korteissa ja etenkin näissä tämän tyylin korteissa saa olla tahroja ja ns. rosoisuutta ja se vaan lisää mielenkiintoa. siksi näihin vedän vapaalla kädellä ja nopeammin esim. reunat. 

Tosiaan kaikki nämä kortit ovat jo Belgiassa, joten vaihtoon en niitä voi laittaa. Seuraava satsi tuleekin vaihtoon Suomeen, mutta en vielä ole ihan varma, mitä niissä on. Sen tiedän, että atc-kortteilu jatkuu edelleen.

Atc-askartelua

Ystäväni pyysi käsityöaiheisia kortteja. Tilkkuja, tikkiä, nappia, nauhaa.. Jotain, mutta juuri minulle sopivaa, eli ei tarvinnut ommella ja sain tehdä paperista kaikki. 

Haasteessa on yksi näistä korteista tässä kuussa, tässä loput. 


Kaikki kortit vaihdettu jo.