Siirry pääsisältöön

Nyt on nälkä!
Migreeni jäytää, joten tälle päivälle laitan kuvapitoisen postauksen. Tarjolla ruokaa ja herkkuja, jotka syystä tai toisesta unohtuneet albumiin julkaisematta. Olkaas hyvät. 


Alkupalallahan on ehdottomasti nautittava.. öööö... juustotarjotin.


Perus aamupala on kuitenkin kahvi, tuoremehu ja leipä. Kuka lie munkkia aamuksi laittanut tarjolle... herkkupeba. ;) Savarit ystävältä lahjaksi saatu jälleen tänäkin keväänä. LOVE U!


Jatketaan salaattipöytään.


Lämpimällä ruualla lihaa, ollakko tuo broileria?, bearnaise- ja punaviinikastiketta, kasviksia ja kermaperunoita. En edes muista, milloin tätä on syöty, mutta syöty on ja hyvää on ollut varmasti.


Rpalalta näyttää tämäkin. Paahtoleipää suolaisena ja makeana.


Se tunne, kun tarjolla on lettuja ruualla. Pakkohan niitäkin on ottaa! 

Kiitos, nyt on nälkä, joten lähden vilkaisemaan jääkaappiin. Hyvää ja maukasta päivää sinulle!

Kommentit

ma-te sanoi…
Migreeni sehän se tääläkin vieraillut tänä aamuna ☺
Kivaa viikon jatkoa ilman migreenin jäytämistä ☺☺
Just söin annoksen salaattia, mitta kyllä tässä vielä voisi vähän kermaperunoita ja lettuja ottaa :)
Ihanaa tiistaita Viltsu!
Belladonna sanoi…
Oih, letut maistuisivat nyt mullekin. Mullakin olisi julkaisemattomia ruokakuvia ties kuinka paljon. Hyvä idea julkaista ne näin. Toivottavasti migreeni on jo ohi. Parempaa keskiviikkoa!
Viltsu Mari sanoi…
Ma-Te, voi ei. Toivottavasti et enää huomenna ole migreenissä.. tai siis migreeni sinussa.
Viltsu Mari sanoi…
Outi, onneksi eläke tuli niin tilasimme pizzat. Mulla kun oli muutama tarjouskoodikin, niin saimme ne edullisesti. Salaatti olisi ollut parempi vaihtoehto, mutta sallittakoon tämän kerran.
Viltsu Mari sanoi…
Belladonna, lettuhimo iskee toisinaan. Meillä yleensä on sitä varten lettuainespussi jemmassa, mutta eipä ole nyt. Jos lähempänä asuisimme, tekisin taikinan itse ja tarjoaisin sinulle lettukahvit vaikka viikonlopuksi.
Susanna sanoi…
Ihan nälkä tulee katsellessa! Kuola valuu....slurps! Toivottavasti migreeni on jo helpottanut!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Kissat ja laatikko sekä voimauttava jauhe expressinä kotiovelleni

Olen ollut jo jonkun aikaa todella uupunut ja päätin tehdä asialle jotain. Kysyin Ruohonjuuren ammattilaisilta, mikä voisi pelastaa minut tältä kamalalta väsymykseltä? Olisin valmis melkein mihin tahansa, jotta silmäni pysyisivät auki pidempään, kuin 3 tuntia. Kuten olen aikaisemminkin kertonut, luotan vilpittömästi Ruohonjuuren henkilökuntaan ja heidän raudan lujaan ammattitaitoonsa. Heille luonnontuotteet ja asiakkaiden hyvinvointi ovat elämäntapa. Tälläkään kertaa en kokenut pettymystä, päinvastoin. Parin päivän päästä nimittäin sain vastauksen ajankohtaiseen haasteeseeni, sillä ovikello soi. 
Nousin sängystä hiukset hapsottaen ja vedin pikaisesti kaftaanin vartaloni peitoksi. Oven takana postipoika kysyi olenko Viltsu. Vastasin kyllä, jolloin hän ojensi minulle allekirjoitettavaksi näyttöpäätteen ja sanoi, paketti express-pikalähetyksellä teille ja sen jälkeen hän ojensi paketin. Paketin päällä luki suurin kirjaimin RUOHONJUURI.(Ja kyllä, suttasin omat tietoni kuvista). Katsotaan…

Hiusten ykköstuotteet

Kerroin maaliskuussa Santen ihanista tuotteista, jotka hellivät ihoani. Voit lukea Santen tuotteista blogistani tarkemmin. Jos Sante hellii ihoani, hellii Unique Haircare hiuksiani! Sain kolme upeaa tuotetta testattavaksi Ruohonjuuresta ja enää en tuskaile maanantai-kampausten kanssa. Siispä ihan pakko laittaa sinullekin näytille nämä blogiin. 

Hiustenhoidon mullistava kolmikko on tehnyt hiusten laitostani helpon ja mukavan. Unique haircaren tuotteet sisältävät vähintään 98% kasvipohjaisia ​​ainesosia ja jopa 43% ainesosista tulee luomuviljelystä. Unique haircare tuottaa raaka-aineet tuulivoimalla ja tuotteisiin käytetään helposti uusiutuvia ja paikallisia raaka-aineita Tanskan ja pohjoismaiden kasvistoa hyödyntäen. 
Unique tuotteissa ei käytetä : parabeeneja,  propylenglykolia,  PABA-aurinkofilttereitä,  synteettisiä värejä tai hajusteita,  nano-ainesosia,  geenimuunneltuja aineita,  formaldehydejä eikä niiden johdannaisia,  myrkyllisiä kemikaaleja,  lanoliinia,  SLS/SLES:tä,  tretha…