Siirry pääsisältöön

Lemmikki

Löysin hauskan valokuvahaasteen, ja kissaihmisenä halusin heti osallistua tämän hetken aiheeseen. Eli lemmikit. Oma lemmikki-vastaukseni pitää sisällään Carlosin, joka katosi jonnekin...


..Etsin ja etsin, missä poika on. Kaikki mahdolliset paikat, joista yleensä herran löydän, olivat tyhjiä. Lopulta hännän heilautus paljasti piilopaikan. Aloin seurata häntää...


...kumarruin ja katsoin poikien kerrossängyn alle, ja siellähän se kiilusilmä pitkät päällä leikki neuletakkini vyöllä ja leluillaan. Tuo neuletakki on annettu Carlosille pakkasilla peitoksi ja vyö leluksi, joten luvalla se siellä oli mukana puuhissa. Erityisesti Luis rakastaa naruja, nauhoja, onkileluja jne. 


Tässä toinen meidän pojista, eli Luis. Luisin turkki on niin valtava ja ohuen ohutta pehmeää karvaa, joten takkuja tulee myös sisällä ollessa. Kuvassa paakkujen leikkausta pois. Huomaa myös Luisin lemppareihin kuuluva asia: PAPERI! Niiden päällä on ihana pötkötellä ja niitä on ihana möyhiä ja repiä. Laitanpa vielä kuvan hoitolapsestamme, Miisasta. pieni tyttö, jolla on suuri luonne. Saamme Miisan meille aina silloin, kun omistajaperhe lähtee lomille. Miisallekin on lomaa olla uusien lelujen ympäröimänä ja kahden parhaan ystävän kanssa. Myös me ihmiset olemme Miisalle luottoihmisiä, joiden syliin voi mennä. 

Tällaiset lemmikit meillä. Kommentit

Sisko sanoi…
Leikkisät ja kivat lemmikkikissat ovat tosi kauniit, hoitokisu myös. Kissat antavat paljon iloa. Kiitos kun osallistuit!
Ihania karvakamuja <3
Mukavaa alkavaa viikkoa Viltsu!
riitta k sanoi…
Meidän Sissi tekee samanlaisia katoamistemppuja kuin Carlos! Joskus aivan hätääntyy onko sisäkissa livahtanut ulos, kadulle ja autojen alle! Kivasti korvat luimussa Luisilla :)
RaijaAnnikki sanoi…
Kisut on niin kivoja.
Viltsu Mari sanoi…
Sisko, ihania kultamussukoita kaikki
Viltsu Mari sanoi…
Outi, kiitos. Parasta seuraa, kun muu perhe on poissa
Viltsu Mari sanoi…
Riitta, se on todella hirveä ajatuskin, että karkaisiulos. Hui. Meillä pojat käyvät valjaissa joskus pihalla, mutta toistaiseksi ainakin karkaamisilta vältytty. kop kop kop.
Luisin korvat eivät ole luimussa, vaan lepäilee ihan rauhassa. tykkää kun rapsutellaan.
Viltsu Mari sanoi…
Raija Annikki, samaa mieltä olen :)
Liplatus sanoi…
Suloisia kissoja!
Ne tuovat paljon iloa elämään. :)
Viltsu Mari sanoi…
Liplatus, niin tuovat. Jokainen oma persoonansa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Kissat ja laatikko sekä voimauttava jauhe expressinä kotiovelleni

Olen ollut jo jonkun aikaa todella uupunut ja päätin tehdä asialle jotain. Kysyin Ruohonjuuren ammattilaisilta, mikä voisi pelastaa minut tältä kamalalta väsymykseltä? Olisin valmis melkein mihin tahansa, jotta silmäni pysyisivät auki pidempään, kuin 3 tuntia. Kuten olen aikaisemminkin kertonut, luotan vilpittömästi Ruohonjuuren henkilökuntaan ja heidän raudan lujaan ammattitaitoonsa. Heille luonnontuotteet ja asiakkaiden hyvinvointi ovat elämäntapa. Tälläkään kertaa en kokenut pettymystä, päinvastoin. Parin päivän päästä nimittäin sain vastauksen ajankohtaiseen haasteeseeni, sillä ovikello soi. 
Nousin sängystä hiukset hapsottaen ja vedin pikaisesti kaftaanin vartaloni peitoksi. Oven takana postipoika kysyi olenko Viltsu. Vastasin kyllä, jolloin hän ojensi minulle allekirjoitettavaksi näyttöpäätteen ja sanoi, paketti express-pikalähetyksellä teille ja sen jälkeen hän ojensi paketin. Paketin päällä luki suurin kirjaimin RUOHONJUURI.(Ja kyllä, suttasin omat tietoni kuvista). Katsotaan…

Hiusten ykköstuotteet

Kerroin maaliskuussa Santen ihanista tuotteista, jotka hellivät ihoani. Voit lukea Santen tuotteista blogistani tarkemmin. Jos Sante hellii ihoani, hellii Unique Haircare hiuksiani! Sain kolme upeaa tuotetta testattavaksi Ruohonjuuresta ja enää en tuskaile maanantai-kampausten kanssa. Siispä ihan pakko laittaa sinullekin näytille nämä blogiin. 

Hiustenhoidon mullistava kolmikko on tehnyt hiusten laitostani helpon ja mukavan. Unique haircaren tuotteet sisältävät vähintään 98% kasvipohjaisia ​​ainesosia ja jopa 43% ainesosista tulee luomuviljelystä. Unique haircare tuottaa raaka-aineet tuulivoimalla ja tuotteisiin käytetään helposti uusiutuvia ja paikallisia raaka-aineita Tanskan ja pohjoismaiden kasvistoa hyödyntäen. 
Unique tuotteissa ei käytetä : parabeeneja,  propylenglykolia,  PABA-aurinkofilttereitä,  synteettisiä värejä tai hajusteita,  nano-ainesosia,  geenimuunneltuja aineita,  formaldehydejä eikä niiden johdannaisia,  myrkyllisiä kemikaaleja,  lanoliinia,  SLS/SLES:tä,  tretha…