Laktoosittomat Skyr-rahkat

Kuinkakohan monta kertaa olen avannut jogurtti- tai rahkapurkin ja pettynyt sen happamaan makuun. Olen myös lähettänyt parillekin maitotalolle palautetta, että tekisivät makeampia hyla- tai laktoosittomia tuotteita. On niin tympeää syödä hapanta jogurttia kun tietää, että on olemassa ihanan makeaa laktoosillista jogurttia, jota taas en voi syödä. Joka uutuuden kohdalla kädet ovat ristissä ja solmussa suorastaan, kun toivon, että olisipa tämä rahka tai jogurtti makeampaa. Onhan makuvaihtoehtoja kuitenkin vaikka ja mitä jo tänä päivänä tarjolla.
Nyt pyyntöihini on vastattu ja Skyriltä on tullut kauppoihin laktoosittomat ja MAKEAT proteiinirahkat! JIPPII!



Enhän minä edes tiennyt mitään tästä ennen, ennenkuin Hopottajat ottivat yhteyttä ja kysyivät, olisiko minulla kiinnostusta testata Hopottajissa tätä laktoositonta settiä. Makeudesta en edelleenkään tiennyt mitään, vaan muistelin, olinko kerran aikaisemmin syönyt Skyriltä jonkun happaman rahkan? Koska kuitenkin ne happamatkin syön ja tällaiset tuotteet kuuluvat aamupalaani, lähdin mukaan. Onneksi! 



Sain lahjakortin, jolla kävin kaupasta hakemassa kolme eri makuista Skyr laktoositonta maitovalmistetta. Ekasta kaupasta tosin olivat loppuneet heti, joten toiseen sitten. Se, mikä heti kiinnitti huomiotani, oli pakkauksen raikkaus ja erottuvuus hyllystä ja pakkauksessa mukana oleva taittolusikka. Kotonahan lusikka löytyy lusikkalaatikosta, mutta heti mieleeni tuli välipala picnicillä hedelmän kera. Tai matkalla pikkunälkään ostaa tällainen. Laktoosittomat Skyr-rahkat maksavat 0,99-1,65 euroa. Yhden purkin koko on 170g.

Skyr on ainutlaatuinen Islannista tuleva vähähiilihydraattinen sekä runsasproteiininen maitovalmiste, joka maistuu ihan kaiken ikäisille herkkusuille. Pehmeä, hyvänmakuinen ja täyteläinen Skyr on ravitseva välipala painonhallintaan sekä hyvä proteiinilisä aktiiviseen elämään. Minulla aamupalasta tuli kertaheitolla ihastuttavampi hetki heräillä!



Koska toisessakaan kaupassa ei ollut 2% Mango-melonia, oli minun helppo valita kolme tuotetta kolmesta. Neljättä en olisi edes saanut, paitsi omakustannehinnalla. Olisin tosin ostanut sen, jos sekin olisi ollut tarjolla. Nähtävästi siis tuotteet menevät kaupaksi!

Yksi kolmesta oli 0% Mansikka-banaani. Ihan täysin nollaa ei rasvapitoisuus kuitenkaan ole, sillä sitä löytyy tästä purkista 0,2 g. Tässä Skyrin Mansikka-Banaanissa kaloreita on 57 kcal, eli sallittu nautinto. Se mikä jakaa ihmiset kahtia, on makeus. Jos haluat oikeasti makeaa rahkaa, rakastut tähän. Jos taas mielummin käytät happamempia tuotteita, voithan aina kokeilla ja tehdä itse valinnan sen jälkeen.



Muita makuja, joita testasin aamupaloina, olivat 2% Wanhanajan Vanilja sekä 0% Veriappelsiini . Edes veriappelsiini ei ollut hapanta eikä saanut irvistämään mausta. Eniten mieleeni tulee kaikista kotona tehty marja- tai hedelmärahka, johon laitetaan vähän vielä lisää sokeria. 

Mielenkiintoisia Skyr-reseptejä löydät TÄÄLTÄ.
Facebook-ryhmä löytyy TÄÄLTÄ ja

Suosittelumedia Hopottajissa pääset testaamaan erilaisia tuotteita ja palveluita! Kampanjakutsuja lähetetään kohderyhmään sopiville suosittelijoille ja voit itse valita mihin kampanjoihin haluat osallistua. Testatuista tuotteissa suosittelijat jakavat omia suosituksiaan eri sosiaalisen median kanavissa ja kasvokkain, sellaisissa kanavissa mikä on kullekin luontevaa. Jos sinäkin tahdot olla hopottaja, niinkuin minä olen, ota rohkeasti yhteyttä minuun ja kerron sinulle lisää, tai liity suoraan TÄSTÄ Suosittelukoodi: HOP35046

Skyr-rahkat Tuotetestaus Hopottajien kautta

Kommentit

Skyrit on hyviä, meilläkin niitä meni yhdessä vaiheessa useampi viikossa. Pitäisikin katsella nuo uudet maut pitkästä aikaa.
Mukavaa torstai-iltaa Viltsu!
Minä en ole kuullut enkä nähnyt kyseistä merkkiä.
En tiedä voi olla että ovat olleet hyllyllä, mutta en katsele jugurtti puolta kun en sitä syö.