Siirry pääsisältöön

ISO KosmetiikkapalkintoKosmetiikkaa on maailma pullollaan, kuin myös kaappinikin, mutta silti sitä vaan haluaa ja tarvitsee lisää. On se kummallista tämä naisen arki. ;) Bloggaajana olen löytänyt niin paljon uusia asioita, mitä pitää olla saadakseen virheetön meikki, joita en edes tiennyt olemassa olevankaan ennen bloggaamista. Yksi ehkä hyväkin puoli kosmetiikassa on se, että ne ovat kuluvaa tavaraa, joten aina on syy ostaa uutta, mutta myös saa vanhemmasta päästä heittää roskiin surutta. Hih hih. 

Omien sanojensa mukaan, sosiaalisen median monisekoilija ja kosmetiikan suurkuluttaja, joka hyörii ja pyörii myös Instagramissa ja Youtubessa, eewrikabeauty, piti arvonnan Instagramissa. Osallistuin ja voitin! Luvassa oli iso kosmetiikkapalkinto. Innoissani tottakai olin, sillä vaikka haaveilen ja unelmoin, varaa ei ole kaikkeen, mitä mieli tekisi. Tuleehan minulle jo Beauty box. Mielummin siis muun extran, mitä laskujen ja ruuan jälkeen jää, jos jää, käytämme yhdessä Murusen kanssa, eikä niin, että mulle mulle mulle! Vaikka suurin piirtein tiesin, mitä odottaa palkinnolta, oli silti palkinnon näkeminen minulle pienoinen shokki. 


Itseasiassa saimmekin naureskella eewrikabeautyn kanssa paketin kanssa koheltamiselleni. Nimittäin kun paketti saapui, ja kerrottakoon, että se oli paketoitu erittäin hyvin, niin nenääni kantautui mielestäni voimakas kynsilakan haju. Arvata saattaa, että pelästyin jonkun tahmaavan kynsilakan valuneen pakettiin ja kietoutuneen kaikkialle. Voin kertoa kokemuksesta, että sellainen on kamala tilanne! Mutta yllätyksekseni tuote kerrallaan pehmusteista ottaessani pois, olivat puhtaita ja kuivia. Mikä siis vuotaa? Mikä haisee? Ihan varmasti se on kynsilakkaa!!

Hyvin pian käteeni tarttui pullo, joka päästi ilmoille kyseisen hajun. Olin aivan, että WTF!? Kyseessä on kuitenkin siveltimien puhdistusaine, eikä siis millään muotoa kynsilakkoihin tai kynsilakan poistoon liittyvä tuote. Olin samaan aikaan hämmentynyt, ilahtunut sekä huojentunut. Minulla ei ole ollut siveltimille puhdistusainetta, joten olen erityisen iloinen tuosta pullosta. Heti muutama meikkisivellin pääsikin kylpyyn ja ilokseni huomasin niiden puhdistuvan muutamalla suihkauksella ja pyyhinnällä. Jotenkin kuitenkin se alkoholi tuntuisi siltä, että pitää pestä pois, vaikkei niin pitäisikään netin mukaan. No niin tai näin, niin hurjan hauskaa oli lopulta ajatuskin siitä kynsilakasta, kun lopulta se ei ollutkaan se, mikä alkoholille tuoksui. 


Kun koko paketti oli purettu pöydälle, olin sanaton. Isoa oli luvassa, mutta kyllä nyt iso tarkoitti oikeasti ISOA! Ja puhun siis edelleen palkinnosta. ;) 
Kaikkea tarpeellista ja sellaista, mitä olin aikeissakin ostaa. Esimerkiksi uusi beauty blender ja tangle teezer olivat haaveissani.Ihastuin todella mm. luomiväreihin ja takana kuvassa näkyvään Tanya Burr Cosmeticsin Pretty unstoppable-palettiin. 
Kyseinen paletti sisältää 4 luomiväriä, 1 poskipunan, 1 korostusvärin sekä yhden matta-huulikiillon. Kannessa sydämen muotoinen peili. 


Shimmer on myös yksi niistä, jotka olleet ostoslistallani. Nyt se löytyy tuosta poskipunan päältä. Luomiväritkin just mun makuun eniten, eli ihan mahtava setti. Pelkästään tässä olisi minulle ollut paljon kaikkea, saatikka että kaikkea sitä muuta oli 18 kpl lisää! Hui!Olen onnekas, kun meikkiostoslistani on revitty ja saan esitellä nämä myös sinulle. Kiitos paljon ihana @eewrikabeauty ! <3 

Kommentit

Esther Helmiä sanoi…
On kiva voittaa ja kiva että se osui sinulle! Paljon on tavaraa.
mummo sanoi…
Olet saanut todella hienon voiton. Onnea.
Silkku sanoi…
Oi mikä voitto! Onnea ♥
Piiuli sanoi…
Vautsi! Upea paketti kaikkea ihanaa! Onnittelut voitosta! :)
Viltsu Mari sanoi…
Esther, aivan täpinöissäni olen
Viltsu Mari sanoi…
Mummo, kiitos. Sanattomaksi menin kyllä
Viltsu Mari sanoi…
Silkku, kiitos! Uskomaton tuuri!
Viltsu Mari sanoi…
Piiuli, kiitos. Paljon on vaikka ja mitä
Onnea Onnea Voittajalle!☀

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Kissat ja laatikko sekä voimauttava jauhe expressinä kotiovelleni

Olen ollut jo jonkun aikaa todella uupunut ja päätin tehdä asialle jotain. Kysyin Ruohonjuuren ammattilaisilta, mikä voisi pelastaa minut tältä kamalalta väsymykseltä? Olisin valmis melkein mihin tahansa, jotta silmäni pysyisivät auki pidempään, kuin 3 tuntia. Kuten olen aikaisemminkin kertonut, luotan vilpittömästi Ruohonjuuren henkilökuntaan ja heidän raudan lujaan ammattitaitoonsa. Heille luonnontuotteet ja asiakkaiden hyvinvointi ovat elämäntapa. Tälläkään kertaa en kokenut pettymystä, päinvastoin. Parin päivän päästä nimittäin sain vastauksen ajankohtaiseen haasteeseeni, sillä ovikello soi. 
Nousin sängystä hiukset hapsottaen ja vedin pikaisesti kaftaanin vartaloni peitoksi. Oven takana postipoika kysyi olenko Viltsu. Vastasin kyllä, jolloin hän ojensi minulle allekirjoitettavaksi näyttöpäätteen ja sanoi, paketti express-pikalähetyksellä teille ja sen jälkeen hän ojensi paketin. Paketin päällä luki suurin kirjaimin RUOHONJUURI.(Ja kyllä, suttasin omat tietoni kuvista). Katsotaan…

Hiusten ykköstuotteet

Kerroin maaliskuussa Santen ihanista tuotteista, jotka hellivät ihoani. Voit lukea Santen tuotteista blogistani tarkemmin. Jos Sante hellii ihoani, hellii Unique Haircare hiuksiani! Sain kolme upeaa tuotetta testattavaksi Ruohonjuuresta ja enää en tuskaile maanantai-kampausten kanssa. Siispä ihan pakko laittaa sinullekin näytille nämä blogiin. 

Hiustenhoidon mullistava kolmikko on tehnyt hiusten laitostani helpon ja mukavan. Unique haircaren tuotteet sisältävät vähintään 98% kasvipohjaisia ​​ainesosia ja jopa 43% ainesosista tulee luomuviljelystä. Unique haircare tuottaa raaka-aineet tuulivoimalla ja tuotteisiin käytetään helposti uusiutuvia ja paikallisia raaka-aineita Tanskan ja pohjoismaiden kasvistoa hyödyntäen. 
Unique tuotteissa ei käytetä : parabeeneja,  propylenglykolia,  PABA-aurinkofilttereitä,  synteettisiä värejä tai hajusteita,  nano-ainesosia,  geenimuunneltuja aineita,  formaldehydejä eikä niiden johdannaisia,  myrkyllisiä kemikaaleja,  lanoliinia,  SLS/SLES:tä,  tretha…